Αρχική

3ο Drift Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

{youtube}7zqmYjgqoHw|700{/youtube}

3o DRIFT ΚοζάνηςΟ Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διοργανώνει το 3ο Drift Κοζάνης στις 24-25 Σεπτεμβρίου 2016. Ο αγώνας που συγκεντρώνει χιλιάδες θεατές σε κάθε διοργάνωση θα είναι ο 6ος γύρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα DRIFT της ΟΜΑΕ.Οι καλύτεροι οδηγοί της Ελλάδας θα δώσουν τις μάχες τους σε μια νέα και πολύ γρήγορη σχεδίαση στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης στον Κασλά Κοζάνης.

Το διήμερο πρόγραμμα ξεκινάει το Σάββατο 24/9 στις 12:00 με τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο ενώ στην συνέχεια η πίστα θα είναι διαθέσιμη για δοκιμαστικά περάσματα για προπόνηση στη νέα διαδρομή.Το πρωί της Κυριακής 25/9 θα ξεκινήσει στις 9:00πμ με ελεύθερα περάσματα.Στις 11:30 θα ξεκινήσουν τα μονά βαθμολογημένα περάσματα για τις κατηγορίες PRO και Street Legal.Τα διπλά περάσματα θα ξεκινήσουν στις 14:00 ώστε να φτάσουμε με μάχες στην ανάδειξη του νικητή στην κατηγορία Pro.

Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχει οργανωμένο catering και τουαλέτες για το κοινό με εύκολη πρόσβαση στα pits για άμεση επαφή με τις ομάδες.Η τιμή εισιτηρίου για το κοινό είναι 5€ με ισχύ και τις δύο ημέρες ενώ η είσοδος για τα παιδιά εώς 12 ετών είναι δωρεάν.

Οι παροχές προς τους συμμετέχοντες θα είναι:• Πριμ διαμονής ξενοδοχείου 50€ σε αθλητές εκτός Νομού Κοζάνης.• Tyre service στο χώρο των pits με ελάχιστη χρέωση.