Αρχική

Επικοινωνία

 

Το παρόν site είναι μια μηχανή συλλογής ροών άρθρων (FeedAggregator). Σκοπός του είναι η άμεση  ενημέρωση του κοινού για όλα τις αθλητικές ειδήσεις του Νομού. Αυτό το πετυχαίνει συλλέγοντας πληροφορίες  από ιστότοπους και Blogs που αφορούν τον Νομό, τις κατηγοριοποιεί ώστε η εύρεση των πληροφοριών να είναι εύκολη και σας τις παρουσιάζει.
Δεν αρθρογραφούμε και δεν σχολιάζουμε τα κείμενα  τα οποία δημοσιεύουμε, αυτό το αφήνουμε σε σας. Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό από τα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα FACEBOOK, TWITTER, GOOGLE ή απλά με το προσωπικό σας E-MAIL.
Σε συνεργασία με το adnetwork.d11.gr μπορούμε να σας προσφέρουμε γρήγορες, οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις ηλεκτρονικής διαφήμισης και προώθησης στη  τοπική αγορά. Αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε διαφημιστές και διαφημιζόμενους, εξασφαλίζοντας μόνο θετικά αποτελέσματα, χωρίς άσκοπα έξοδα.
Αν έχετε σχόλια για τον ιστότοπο, ή θέλετε να συλλέγουμε άρθρα από τον ιστότοπο σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας .