Αρχική

Σ.Μ.Α.Κ.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Kατόπιν εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης την 31 Οκτωβρίου 2022, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διαμορφώνεται ως εξής:Πρόεδρος: ΛΙΤΣΙΟΣ ΔημήτριοςΑντιπρόεδρος: ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑναστάσιοςΓενικός Γραμματέας: ΡΟΔΙΤΗ ΜαριάνναΤαμίας: ΒΟΥΚΑ ΒασιλικήΥπεύθυνος Υλικού: ΖΥΜΠΑΣ ΓεώργιοςΜέλη: ΖΙΑΜΠΑΣ Κωνσταντίνος, ΛΙΤΣΙΟΥ Μαρίνα

Πρόσκληση Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης προσκαλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση και διενέργεια Εκλογών τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:00 στα γραφεία του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης (Ο.ΔΙ.ΚΟ.) στην Κοζάνη.

Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι:- Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.- Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής και Πειθαρχικής Επιτροπής.- Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

Η διάρκεια των εκλογών θα είναι από τις 19:00 εώς 21:00.

Κατά τη διάρκεια των Eκλογών θα γίνονται εγγραφές και ανανεώσεις συνδρομών. Δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του Νέου Αθλητικού Νόμου.

Πρόσκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης προσκαλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 στο καφέ «4 Coffee» στην Κοζάνη.

Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι:- Απολογισμός Δ.Σ.- Συζήτηση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος μελών για υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές για νέο ΔΣ και επιτροπές του Σωματείου.

Κατά τη διάρκεια της ΓΣ θα γίνονται εγγραφές και ανανεώσεις συνδρομών.

Δύο συμμετοχές του ΣΜΑΚ στην Ανάβαση Βλάστης

Γιώργος ΜπέμπηςΣτην 5η Ανάβαση Βλάστης που διοργανώνει η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου συμμετέχει ο αθλητής μας Μπέμπης Γιώργος με Citroen Saxo VTS στην κλάση Α6. Ο Γιώργος κάθεται για πρώτη φορά στο bucket του οδηγού αφού στους αγώνες που συμμετείχε χρόνια τώρα ήταν συνοδηγός του Παύλου Μπαξεβανάκη.

Πρώτος αγώνας το 2021 για τον Μάστορα

ΜάστοραςΞεκινά το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδας με πρώτο αγώνα στη Δράμα. Το Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιουνίου πραγματοποιείται η 8η Ανάβαση Κορυλόβου Δράμας και το παρών θα δώσει ο Αλέξης Μάστορας με το Peugeot 106 1.3. Τη μηχανική υποστήριξη σε κάθε αγώνα θα έχει όπως πάντα ο Sakis Service - Νανόπουλος.

Τα δοκιμαστικά του Σαββάτου ξεκινούν στις 12:00 ενώ ο αγώνας την Κυριακή ξεκινά στις 11:00.

Ευχόμαστε καλή αρχή στον Αλέξη και καλή επιτυχία!

Συμμετοχή Καρλιώτη-Ανάγνου στον πρώτο αγώνα ράλλυ του 2021

Καρλιώτης Φτάσαμε στα πρόθυρα του καλοκαιριού για να ξεκινήσει η αγωνιστική περιόδος του 2021 λόγω της κατάστασης με τον COVID. Ήδη κάθε Σαββατοκύριακο υπάρχουν πολλές διοργανώσεις και το επόμενο ΣΚ θα γίνει το πρώτο ράλλυ της χρονιάς, το 39ο Ράλλυ Κένταυρος.

Την πίτα του έκοψε, το απόγευμα της Κυριακής 19/1, ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης

Την πίτα του έκοψε, το απόγευμα της Κυριακής 19/1, ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης. Ήταν μια ευκαιρία να συναντηθούν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, να ανταλλάξουν ευχές και να συζητήσουν για τις πολλές δράσεις που σχεδιάζουν και για το 2020, ανάμεσα σ’ αυτές και τη διοργάνωση μιας έκθεσης αυτοκινήτων μέσα στην πόλη της Κοζάνης.

Η εκδήλωση έγινε στο φιλόξενο 4coffee cafe και μαζεύτηκε μια μεγάλη παρέα από μέλη και αθλητές του Συλλόγου. Το φλουρί στη βασιλόπιτα είχε δώρο ένα συστηματικό πλύσιμο αυτοκινήτου προσφορά του iΒο car wash στο Δρέπανο Κοζάνης.

Γενική συνέλευση τη Δευτέρα 07/10/2019

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοινώνει την έκτακτη ετήσια Γενική Συνέλευση για τη σύσταση οργανωτικής επιτροπής για τους αγώνες του 2020 τη Δευτέρα 07/10/2019 και ώρα 19:00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου.

Ο 'Ιαβέρης' στην Κοζάνη

Ο 'Ιαβέρης' στην Κοζάνη, σε μια διάλεξη για την οδηγική παιδεία όπως συνεχίζει να κάνει εδώ και χρόνια. Ο καλύτερος εκπρόσωπος του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μιλά για τα αυτονόητα..Δώσαμε το παρόν και ευχαριστούμε τον 'Ιαβέρη' για την επίσκεψη όπως και το διοργανωτή της εκδήλωσης ΙΙΕΚ ΔΕΗ.

Συμμετοχή σε αιμοδοσία

Ο ΣΜΑΚ παρευρέθηκε στην αιμοδοσία της Σταγόνας Ελπίδας στα Πετρανά!Ας θυμόμαστε ότι όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε μια ζωή!