Αρχική

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγή ημέρας και γηπέδου σε αγώνα Προπαιδικού .

Ο αγώνας ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ – Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ  για την 8η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του   Προπαιδικού  πρωταθλήματος θα διεξαχθεί  την Κυριακή 08/02/2015 και ώρα 12:00 μ. στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Κοζάνης αντί του Σαββάτου 31/01/2015   στο γήπεδο  Βελβεντού.

Κοπή βασιλόπιτας Ακαδημίας Φ.Σ. Κοζάνη

Watch this video on YouTube.

Γέμισε παιδιά και γονείς το οικογενειακό κέντρο «Σιόποτο» την Παρασκευή 23-1-2015 στην κοπή βασιλόπιτας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κοζάνης, οι γονείς τους και οι προπονητές των παιδιών είχαν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν και να ανταλλάξουν τις ευχές τους για τον νέο χρόνο μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Ο Παπανικολάου στην Κοζάνη

Το Φ.Σ. Κοζάνη ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Αναστάσιου Παπανικολάου.

Ο Τάσος Παπανικολάου είναι 25 ετών (γεν. 19-7-1989) και φέτος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Α” Τοπικό ΕΠΣ Κοζάνης).

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στο Ανατολικό Εορδαίας ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Αγιο Χριστόφορο, Πρόοδο Κομνηνών, Ερμή Ασβεστόπετρας και Θύελλα Φιλώτα.

Κοζάνη-Τρίκαλα 0-1

Watch this video on YouTube.

Με γκολ του νεοαποκτηθέντα Χρήστου Πέντσα στο 17′ τα Τρίκαλα πέρασαν από το ΔΑΚ Κοζάνης στην προτελευταία αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ” Εθνικής και «σκαρφάλωσαν» στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την ισοπαλία της Α.Ε. Καραϊσκάκη.

Είσοδος από Bόρεια στο Κοζάνη-Τρίκαλα

Το Φ.Σ. Κοζάνη, μετά από απόφαση της αστυνομίας, ανακοινώνει ότι η είσοδος των φιλάθλων της Κοζάνης για το παιχνίδι Κοζάνη-Τρίκαλα της 18-1-2015, 3.00μμ, θα γίνει από την Βόρεια πλευρά του γηπέδου (κυλικείο).

Η είσοδος των φιλάθλων των Τρικάλων θα γίνει από την κεντρική είσοδο του γηπέδου.

Αλλαγή ημέρας σε αγών Α΄ Κατηγορίας.

Ο αγώνας Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ  για την 17η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κρόκου   και ώρα 15:00 το Σάββατο 17/01/2015 αντί της Κυριακής  18/01/2015.

Πρόσκληση στην κοπή βασιλόπιτας της Ακαδημίας Φ.Σ. Κοζάνη

Φ.Σ. Κοζάνη Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας μας για το νέο έτος στο κέντρο «Σιόποτο» την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 ώρα 20.00.

Τα εδέσματα και οι χυμοί για τα παιδιά θα είναι δωρεάν.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

* Είσοδος δωρεάν. Η παραγγελία φαγητού για τους γονείς-συνοδούς είναι προαιρετική.