Αρχική

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συλλυπητήρια στον Θόδωρο Μανδραβέλη

Το Φ.Σ. Κοζάνη εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Θόδωρο Μανδραβέλη, παλιό ποδοσφαιριστή και προπονητή της ομάδας, για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας Μαρίας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει.

Μη ορισμός αγώνων του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΕΤΡΑΝΩΝ.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κοζάνης στην τελευταία συνεδρίαση της 27/04/2015 αποφάσισε να μην ορίζει τους υπόλοιπους αγώνες πρωταθλήματος του σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ μέχρι την πλήρη τακτοποίηση των οικονομικών οφειλών του.

Πρόγραμμα ημιτελικών Παιδικού και Προπαιδικού .

Από την Επιτροπή πρωταθλημάτων Υποδομής της Ε.Π.Σ. Κοζάνης καταρτίστηκε το πρόγραμμα των αγώνων του α΄ και β΄ γύρου της ημιτελικής φάσης του Παιδικού και Προπαιδικού πρωταθλήματος , που έχει ως εξής :

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

(Α΄ ΓΥΡΟΣ)

ΠΑΙΔΙΚΟ

Σάββατο 02/05/2015 , ώρα 11:00 , γήπεδο Καλονερίου :  ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Ολοκληρώθηκε η Α΄ Φάση του Παιδικού.

Ολοκληρώθηκε η α΄ φάση του Παιδικού πρωταθλήματος και οι 4 ομάδες που προκρίνονται είναι :

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ

ΑΚΑΔ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και

ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ .

Στην 3η θέση ισοβάθμησαν ΑΚΑΔ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ και επειδή στο μεταξύ τους παιχνίδι ΄γρθαν ισόπαλοι , έγινε κλήρωση στα γραφεία της Ε.Π.Σ. παρουσία εκπροσώπων και των 2 ομάδων και η σειρά κατάταξης έχει ως εξής : 3ος ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και 4η ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ .

Αλλαγές σε αγώνες Μίνι .

1) Ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ Β΄ για την 9η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος Μίνι θα διεξαχθεί το Σάββατο 02/05/2015 και ώρα 11:00 στο γήπεδο Ατρόμητου Πτολ/δας αντί του γηπέδου Αθλοκίνησης Ανατολικού .

2) Ο αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Β΄  για την 9η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος Μίνι θα διεξαχθεί το Σάββατο 02/05/2015 και ώρα 12:15 στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Κοζάνης (χόρτο)  αντί την Κυριακή 03/05/2015 και ώρα 11:45 π.μ. στο Λιάπειο γήπεδο Κοίλων  .

Κατακύρωση αγώνα Β΄ Κατηγορίας.

Ο αγώνας ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ – Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για την 23η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας κατακυρώνεται με σκορ 0-3 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ενώ αφαιρούνται -2 βαθμοί από τη φετινή περίοδο και άλλοι -2 βαθμοί από την επόμενη περίοδο 2015-2016 από τη ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ , γιατί παραιτήθηκε από τον αγώνα .

Αλλαγή ημέρας και γηπέδου σε αγώνα Μίνι .

Ο αγώνας ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΡΙΚΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ για την 9η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Μίνι θα διεξαχθεί την Κυριακή 03/05/2015 και ώρα 13:15 στο γήπεδο Αθλοκίνησης Ανατολικού αντί του Σαββάτου 02/05/2015 και ώρα 11:45 π.μ.  στο γήπεδο Ηρακλή Πτολ/δας

Λήξη περιόδου στο Γυναικείο πρωτάθλημα .

Τελείωσε το γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ΄ Κατηγορίας όπου μετείχε στο 2ο Όμιλο ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης ΠΑΟΚ  ΚΟΖΑΝΗΣ , ο οποίος κατετάγει 3ος στην τελική βαθμολογία σημειώνοντας 3 νίκες , 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 6-17 και βαθμούς 11 .

Τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στη Β΄ Κατηγορία κατέκτησε ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ .

Βγήκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών στο Προπαιδικό.

Αυλαία στην κανονική διάρκεια του Προπαιδικού πρωταθλήματος και οι 4 ομάδες που προκρίνονται στην ημιτελική φάση είναι :

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ και ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ  από τον 1ο Όμιλο και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και ΑΚΑΔ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ από το 2ο Όμιλο.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών έχουν ως εξής :

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΚΑΔ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ  και

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ – ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ .

Οι ομάδες που θα πετύχουν 2 νίκες θα προκριθούν στον τελικό.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ και Α.Ε.Κ. ΚΑΛΑΜΙΑΣ πρωταθλητές στη Γ΄ Κατηγορία .

Με πρωταθλήτριες ομάδες τις ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (1ος Όμιλος) και την Α.Ε.Κ. ΚΑΛΑΜΙΑΣ (Β΄ Όμιλος) τελείωσε το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας .

Οι 2 πρωταθλήτριες ανέρχονται στη Β΄ Κατηγορία.

Μαζί τους θα ανέλθει και η νικήτρια ομάδα του αγώνα μπαράζ μεταξύ των δεύτερων των 2 ομίλων ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ και ΔΡΑΣΙΣ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ .