Αρχική

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενημέρωση από Δ.Σ. της 8-7-2014

Σήμερα Τρίτη 8-7-14 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Φ.Σ. Κοζάνη στα γραφεία του συλλόγου.

Ο πρόεδρος Αγάπιος Γαβριηλίδης και το Δ.Σ. ενημερώνουν τους φίλους της Κοζάνης πως δεν υπήρξε κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον από κάποιον επενδυτή να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν η διοίκηση της Κοζάνης ξεκινάει τον αγωνιστικό προγραμματισμό για την νέα σαιζόν 2014-15, αφήνοντας πάντα την πόρτα ανοιχτή σε κάποιον σοβαρό επενδυτή.

Συνεδρίαση Δ.Σ. στις 8-7-14

Το Δ.Σ. του Φ.Σ. Κοζάνη θα συνεδριάσει την Τρίτη 8-7-2014 στις 8.00μμ στα γραφεία του συλλόγου με μοναδικό θέμα την περαιτέρω πορεία της ομάδας.

Μετά την συνεδρίαση θα ακολουθήσει δελτίο τύπου όπου θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις του Δ.Σ.

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΝΗΣ

Καταπληκτικη,εξαιρετικη,θαυμασια και θα μπορουσα να πω και αλλα επιθετα,για τη βραδυά που διοργανωσε ο συλλογος γυναικων Ροδιανης *Η ωραια Ελενη*,το Σαββατο και μια μερα πριν τη γιορτη των Αποστολων,που πανηγυριζε

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΑΝΝΟΣ, ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Μ.Σ. ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ

Σε ενα καταπληκτικο κλιμα και για πρωτη φορα τοσο  μεγαλη συμμετοχη,εξελεγη το νεο Δ.Σ. της ΔΟΞΑΣΡοδιανης:ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΡ. ΝΑΝΝΟΣΑ' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ  Κ. ΖΑΡΚΑΔΑΣΒ' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ν. ΜΑΝΑΚΙΤΣΑΣΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ:ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α. ΧΛΙΑΡΑΣΤΑΜΙΑΣ: ΛΑΖΑΡΟΣ Ι. ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Τροποποιήσεις Κανονισμών .

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23/06/2014 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.  η συγκέντρωση των σωματείων με παρουσία εκπροσώπων από περίπου 40 σωματεία της δύναμης της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. παρουσιάστηκαν  και αναλύθηκαν οι αρκετές τροποποιήσεις των κανονισμών που θα ισχύσουν από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 .

Συνοπτικά παραθέτουμε τις βασικότερες αλλαγές :

Α) Στον Κ.Α.Π. :

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΡΟΔΙΑΝΗ

Πανηγυριζει η Ροδιανη και ο συλλογος γυναικων Ροδιανης *Η Ωραια Ελενη* σας προσκαλει  το Σαββατο 28 Ιουνιου στις 9 το βραδυ στην αυλη του Δημοτικου σχολειου, να φατε σουβλακια,να πιειτε και  να διασκεδασετε και να χορεψετε με την Ηπειρωτικη ορχηστρα του Λευτερη Γκιοκα.Τραγουδουν : Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ

Αρνητική βαθμολογία σωματείων Ε.Π.Σ. Κοζάνης για περίοδο 2014-2015

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2015

 

 Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 

1. ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ - 1 βαθμός

2. ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ - 2 βαθμοί

3. ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ - 2 βαθμοί

4. ΔΟΞΑ ΠΤΕΛΕΑΣ - 2 βαθμοί

5. Α.Σ. ΕΞΟΧΗΣ - 3 βαθμοί

6. ΚΟΝΤΣΚΟ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ - 3 βαθμοί

7. ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ - 3 βαθμοί

8. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ - 4 βαθμοί

9. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΗΛΟΧΩΡΙΟΥ - 4 βαθμοί

10. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ - 6 βαθμοί

11. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ - 6 βαθμοί

12. Λ.Π.Α.Ο. ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ - 6 βαθμοί

Εφυγε ο Γιάννης Γκοβεδάρος

Εφυγε σε ηλικία 87 ετών ο παλιός πρόεδρος του Φ.Σ. Κοζάνη, ο δικηγόρος Ιωάννης Γκοβεδάρος.

Ο Γιάννης Γκοβεδάρος διετέλεσε τέσσερεις φορές πρόεδρος του Φ.Σ. Κοζάνη, τρείς φορές στην Β” Εθνική (1967-68, 1975-76 και 1976-77) και το 1978-79 στην Εθνική Ερασιτεχνική (άνοδος στη Β” Εθνική).

Ο Γιάννης Γκοβεδάρος ήταν ένας αγνός Κοζανίτης παράγοντας, πρώτα απ” όλα φίλαθλος της ομάδας, που πρόσφερε πολλά στον σύλλογο και κράτησε ψηλά το επίπεδο της Κοζάνης και τις τέσσερεις φορές που ήταν πρόεδρος.

Πριν την συνένωση Ολυμπιακού-Μακεδονικού στο Φ.Σ. Κοζάνη το 1964 ο Γιάννης Γκοβεδάρος ήταν παράγοντας του Γ.Σ. Μακεδονικός Κοζάνης και μετά την συνένωση ήταν πρόεδρος του Λασσάνη Κοζάνης, πριν ασχοληθεί διοικητικά και με το Φ.Σ. Κοζάνη.