Αρχική

Γ.Σ. Κοζανης

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ

Απο τα σπλάχνα της ομάδας μας προέρχονται  οι αθλήτριες Ευγενία Μήτσκα, Γιώτα Ντέρου και Ελισάβετ Παφίλη .Έδειξαν όλα τα χρόνια που έπαιξαν βόλεϊ στην ομάδα μας υπομονή, πείσμα και θέληση για να καθιερωθούν.Και τώρα, μετά από αρκετά χρόνια σκληρής δουλειάς στα τερέν, κοπέλες 18 ετών πια είναι φοιτήτριες και μάλιστα σε σπουδαίες σχολές των Ελληνικών Πανεπιστημίων. Πιο συγκεκριμένα η Ευγενία Μήτσκα μπήκε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Κομοτηνής η Γιώτα Ντέρου μπήκε στο τμήμα Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Ιωαννίνων και η Ελισάβετ Παφίλη μπήκε στο τμήμα της Φιλολογίας Θεσσαλονίκης.

Η ΖΩΗ ΣΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Την έναρξη της συνεργασίας με την γυμνάστρια Ζωή Σούλιου  ανακοινώνει η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης. Η Ζωή Σούλιου ήταν στον σχεδιασμό των ανθρώπων της Διοίκησης από τις αρχές Ιουλίου όταν με ενέργειες του Αντιπρόεδρου του Γ.Σ.Κοζάνης Γ.Ντέρου έγινε η πρώτη προσέγγιση. Όμως η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε σε συνάντηση που έγινε με παρόντες εκ μέρους της Διοίκησης των Δ.Παφίλη (Πρόεδρος) και Δ.Τσιόπουλου (μέλος του Δ.Σ.) και της νεαρής γυμνάστριας.

ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ Κέρδος οι εμπειρίες και η χαρά των παιδιών μας

*Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Επιτέλους   θα ασχοληθούμε   σχετικά  με  το τουρνουά μίνι που λάβαμε μέρος στα Γρεβενά. Πέρασε ένας μήνας από τη μέρα που έλαβε μέρος η ομάδα μας στο μίνι τουρνουά των Γρεβενών. Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν πολλά που έγιναν ενδιάμεσα και μας ανάγκασαν να καθυστερήσουμε την δημοσιοποίηση αυτής μας της συμμετοχής. Όμως αισθανόμαστε την ανάγκη έστω και αργά να αναφερθούμε σε αυτό το τουρνουά γιατί το οφείλουμε στα παιδιά μας που πήραν μέρος αλλά και στους γονείς τους που μας τα εμπιστεύονται.

ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ JUMP SERVICE

Στο τελευταίο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. αποφασίστηκε η κατάργηση των jump service σε όλες τις κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων απο την περίοδο 2015-2016.

Τελικός κυπέλλου ΕΣΠΕΜ στη Βέροια ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας να σταθεί ως ισάξια απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα της Βέροιας που στον τελικό ήταν και γηπεδούχος και έχασε με 3-0 σετ. Ούτως ή άλλως πάντως ο προπονητής μας το έλεγε και πολύ συχνά μάλιστα τις τελευταίες μέρες, ότι ο βασικός στόχος είναι οι αθλήτριες του Γυμναστικού να αποκτήσουν εμπειρίες, να βελτιώνουν σε κάθε παιχνίδι τις αδυναμίες τους ώστε να είναι σε θέση να  εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων άμεσα, την ώρα που καίνε οι φάσεις. Αυτό βέβαια δεν συνέβη στον τελικό αφού οι αθλήτριες του Γυμναστικού δεν προβλημάτισαν την πιο έτοιμη ομάδα της Βέροιας και υποτάχθηκαν φυσιολογικά. Τα σετ 25-16, 25-18 και 25-20

Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης: ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΜ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σεζόν οι γυναίκες του Γυμναστικού θα αντιμετωπίσουν στον τελικό κυπέλλου την γηπεδούχο Βέροια. Ωστόσο στο σύλλογο συνολικά επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία αφού σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν και το φαβορί να αποδειχθεί τελικά αουτσάϊντερ. Πάντως ο προπονητής της ομάδας μας κ. Δ.Τιτέλης λέει και ξαναλέει στα κορίτσια του τμήματος ότι ο βασικός στόχος είναι οι αθλήτριες του Γυμναστικού να αποκτήσουν εμπειρίες, να βελτιώνουν σε κάθε παιχνίδι τις αδυναμίες τους και να εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων άμεσα, την ώρα που καίνε οι φάσεις.

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Η ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/5/2015

 

Η σοβαρή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης για αναγέννηση και άνοδο του γυναικείου βόλεϊ, αποδίδει καρπούς.

Ένας από τους καρπούς που εν πολλοίς οφείλεται και στη δουλειά του προπονητή μας κ. Δ.Τιτέλη είναι και η κλήση κοριτσιών της ομάδας σε Εθνικές ομάδες. Θεωρούμε ότι η πρόσκληση  μιας δικής μας αθλήτριας  στην προπόνηση της εθνικής Κορασίδων  είναι επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται από την ομάδα μας, αλλά και από τα ίδια  τα  κορίτσια. Έτσι και για την Πέμπτη 14/05/2015 προσκλήθηκε για προπόνηση με την Εθνική ομάδα Κορασίδων η Μαριάνθη Βασιλοπούλου.

Η σχετική ανακοίνωση που βγήκε από την ΕΟΠΕ έχει ως εξής: