Αρχική

Γ.Σ. Κοζανης

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Η ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/5/2015

 

Η σοβαρή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης για αναγέννηση και άνοδο του γυναικείου βόλεϊ, αποδίδει καρπούς.

Ένας από τους καρπούς που εν πολλοίς οφείλεται και στη δουλειά του προπονητή μας κ. Δ.Τιτέλη είναι και η κλήση κοριτσιών της ομάδας σε Εθνικές ομάδες. Θεωρούμε ότι η πρόσκληση  μιας δικής μας αθλήτριας  στην προπόνηση της εθνικής Κορασίδων  είναι επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται από την ομάδα μας, αλλά και από τα ίδια  τα  κορίτσια. Έτσι και για την Πέμπτη 14/05/2015 προσκλήθηκε για προπόνηση με την Εθνική ομάδα Κορασίδων η Μαριάνθη Βασιλοπούλου.

Η σχετική ανακοίνωση που βγήκε από την ΕΟΠΕ έχει ως εξής:

ΔΩΡΕΑΝ ΒΟΛΕΪ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ 45 ΗΜΕΡΕΣ Κορίτσια Γυμνασίων της Κοζάνης

Όπως συνέβη στο διάστημα των διακοπών των Χριστουγέννων, έτσι και στο διάστημα από τις 15 Μαϊου 2015 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015 και στο  πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του, το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ.Κοζάνης  απευθύνεται  σε κορίτσια που πηγαίνουν σχολείο εντός των ορίων του Δήμου Κοζάνης και έχουν γεννηθεί απο το 2000 έως και το 2007 και τους προσφέρει τη δυνατότητα να προπονηθούν με τις ομάδες των υποδομών μας έως και τις 30 Ιουνίου, δίχως την παραμικρή υποχρέωση, οικονομική ή άλλη, απέναντι στον σύλλογό μας.

Γ.Σ.Κοζάνης ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Η δουλειά που κάνει ο Δημήτρης Τιτέλης  με τα μικρά κορίτσια των προαγωνιστικών τμημάτων,   που είναι γεννημένα το 2002 και το 2003 κυρίως, παιδιά δηλαδή των πρώτων τάξεων του γυμνασίου, αποδίδει καρπούς και ΜΠΡΑΒΟ του.

Συγκέντρωση για καταγρφή νεων αθλητριων για τις Προεθνικές Ομαδες Κοριτσιών

Συνεχίζοντας την καταγραφή και επιλογή αθλητριών για τις Προεθνικές Ομάδες Κοριτσιών ο ΠΟΠ Μακεδονίας κ. Τράιος Ανέστης, καλεί αθλήτριες γεννημένες τα έτη 2002-2003-2004, από τα σωματεία των νομών Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών, σε συγκέντρωση για καταγραφή, την Δευτέρα 04/05/2015 και ώρα 16:00 στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΙΑΠΠΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Στη συγκέντρωση θα παραβρεθούν και οι αθλήτριες που συμετείχαν στις προηγούμενες συγκεντρώσεις, καθώς και νέες αθλήτριές που θα προτείνουν οι προπονητές.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ Στο πρώτο φιλικό μεταξύ Γ.Σ.Κοζάνης και Πάνθηρων

Τα τμήματα των παγκορασίδων του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης κέρδισαν το στοίχημα της φετινής χρονιάς και τους αξίζει το χειροκρότημα. Για την συνολική προσπάθεια που παρουσίασαν σε όλη την αγωνιστική περίοδο, για την βελτίωση σε τεχνικές ικανότητες όλων των κοριτσιών που χρησιμοποιήθηκαν και για τον χαρακτήρα της ΟΜΑΔΑΣ που έδειξαν σε παιχνίδια όπου έπρεπε να βάλουν τη σφραγίδα τους.

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο τελικός θα είναι γιορτή για το βόλεϊ της ΕΣΠΕΜ και θα καταφέρει η ομάδα μας των ανδρών να φέρει την κούπα στην Κοζάνη. Ο Γυμναστικός έχει μεγάλη ιστορία και διαθέτει σε όλα τα αγωνιστικά του τμήματα αποφασιστικότητα και τσαγανό και μπορούν οι αθλητές μας  αν βρεθούν στη μέρα τους να κατακτήσουν το τρόπαιο στον τελικό» Αυτή είναι η δήλωση του Προέδρου του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δ.Παφίλη, για τον τελικό της Κυριακής.

ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Κοζάνης πιστό στις προεκλογικές εξαγγελίες του βάζει πλώρη για να κάνει το Γυμναστικό τη ναυαρχίδα του βόλεϊ στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Αυτό βέβαια είναι μια κουβέντα. Πάνω απόλα χρειάζεται δουλειά και πολύ μεράκι και  τα άτομα που απαρτίζουν το Δ.Σ. τα έχουν. Και δουλευτάρηδες είναι και ιδέες έχουν και μπορούν να τις υλοποιήσουν. Επειδή μάλιστα τα πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί και τα παιδιά μας δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις μέχρι τη νέα σεζόν, όλοι μέσα στο Δ.Σ. είναι επί ποδός προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να αθλούνται οι αθλήτριες, να δραστηριοποιούνται,  να συμμετέχουν σε τουρνουά, να παίζουν σε φιλικούς αγώνες και γενικά να είναι σε εγρήγορση.

ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 1-3

Ολοκληρώθηκε η τυπική διαδικασία με τα παιχνίδια του μίνι «πρωταθλήματος» των θέσεων 5-8 με την εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας μέσα στα Γιαννιτσά επί του τοπικού Μίλωνα με 1-3 σετ.Η ομάδα μας των Γυναικών κατατάχθηκε τελικά στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από το Ζαφειράκη Νάουσας, όπως απεικονίζεται και στον παρακάτω πίνακα.