Αρχική

Γ.Σ. Κοζανης

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο τελικός θα είναι γιορτή για το βόλεϊ της ΕΣΠΕΜ και θα καταφέρει η ομάδα μας των ανδρών να φέρει την κούπα στην Κοζάνη. Ο Γυμναστικός έχει μεγάλη ιστορία και διαθέτει σε όλα τα αγωνιστικά του τμήματα αποφασιστικότητα και τσαγανό και μπορούν οι αθλητές μας  αν βρεθούν στη μέρα τους να κατακτήσουν το τρόπαιο στον τελικό» Αυτή είναι η δήλωση του Προέδρου του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δ.Παφίλη, για τον τελικό της Κυριακής.

ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Κοζάνης πιστό στις προεκλογικές εξαγγελίες του βάζει πλώρη για να κάνει το Γυμναστικό τη ναυαρχίδα του βόλεϊ στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Αυτό βέβαια είναι μια κουβέντα. Πάνω απόλα χρειάζεται δουλειά και πολύ μεράκι και  τα άτομα που απαρτίζουν το Δ.Σ. τα έχουν. Και δουλευτάρηδες είναι και ιδέες έχουν και μπορούν να τις υλοποιήσουν. Επειδή μάλιστα τα πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί και τα παιδιά μας δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις μέχρι τη νέα σεζόν, όλοι μέσα στο Δ.Σ. είναι επί ποδός προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να αθλούνται οι αθλήτριες, να δραστηριοποιούνται,  να συμμετέχουν σε τουρνουά, να παίζουν σε φιλικούς αγώνες και γενικά να είναι σε εγρήγορση.

ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 1-3

Ολοκληρώθηκε η τυπική διαδικασία με τα παιχνίδια του μίνι «πρωταθλήματος» των θέσεων 5-8 με την εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας μέσα στα Γιαννιτσά επί του τοπικού Μίλωνα με 1-3 σετ.Η ομάδα μας των Γυναικών κατατάχθηκε τελικά στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από το Ζαφειράκη Νάουσας, όπως απεικονίζεται και στον παρακάτω πίνακα.

Ο Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET VOLLEY ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ένα ιδιαίτερο τουρνουά βόλεϊ σχεδιάζει να διοργανώσει ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης,  σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης και την ομάδα εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης. Η πρόταση απευθύνθηκε προφορικά αρχικά στην Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης κ. Πέρη Γκαντιά και στο μέλος της επιτροπής Χωροταξίας – Κυκλοφοριακού – Πεζοδρομίων - Περιπτέρων κ. Χρύσα Αθανασιάδου λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Συγκεκριμένα σε προγραμματισμένη συνάντηση ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Δημήτρης Παφίλης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Δ.Τσιόπουλος προχώρησαν σε ενημέρωση των δύο εκπροσώπων του Δήμου Κοζάνης προκειμένου να οργανωθεί το πρώτο τουρνουά street volley στην πόλη της Κοζάνης.

ΣΤΟ ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ Ο ΤΡΑΪΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16/4/2015

Μετά από πρωτοβουλία της ΕΣΠΕΜ και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δ.Παφίλη, η επόμενη συγκέντρωση αθλητριών για τις Προεθνικές ομάδες θα γίνει στο ΔΑΚ «Ι.Σκαρκαλάς». Συγκεκριμένα ο ΠΟΠ Μακεδονίας  κ. Τράιος Ανέστης, καλεί  αθλήτριες γεννημένες τα έτη 2002-2003-2004, από τα σωματεία των νομών Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, σε συγκέντρωση για καταγραφή. Οι αθλήτριες αφού συγκεντρωθούν στο κλειστό της πόλης μας και καταγραφούν από τον κ. Τράϊο θα γίνει ακολούθως η επιλογή τους  για τις Νέες Προεθνικές Ομάδες Κοριτσιών. Η πρόσκληση είναι για την Πέμπτη 16/04/2015 και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ «Ι. ΣΚΑΡΚΑΛΑ» ΚΟΖΑΝΗΣ.

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΠΕΜ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

Μάλλον θα γίνει στις 26 Απριλίου 2015Σε γιορτή του βόλεϊ θέλουν να μετατρέψουν τον τελικό κυπέλλου ΕΣΠΕΜ οι άνθρωποι της Διοίκησης του Γ.Σ.Κοζάνης, άρα και οι αθλητές του ανδρικού τμήματος του συλλόγου μας που ομολογουμένως έφτασαν άκοπα στον τελικό όπου θα διεκδικήσουν το δεύτερο σημαντικότερο έπαθλο της Ένωσης για τη φετινή περίοδο. Και λέμε άκοπα γιατί στον ένα και μοναδικό προκριματικό γύρο που έγινε στις 15  Νοεμβρίου 2014, κερδίσαμε με 3-0 σετ, άνευ αγώνα την Εδεσσαϊκή  που απλά δεν κατέβηκε και πήγαμε στον τελικό.