Αρχική

Γ.Σ. Κοζανης

ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπορεί να έχασε και να αποκλείσθηκε απο την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος ο Γυμναστικός Σύλλογος,  αλλά κέρδισε πάρα πολλά με την εμφάνιση του και με τέτοια απόδοση, κυρίως στα δύο τελευταία σετ, θα μπορεί να ατενίζει το μέλλον καλύτερα . Το τελικό σκόρ 1-3  τα σετ 18-25, 14-25, 25-16,23-25. Το παιχνίδι αυτό θα πρέπει να γίνει μάθημα για τις αθλήτριες μας και εφόσον ελαχιστοποιήσουν τα αμυντικά λάθη θα μπορούν να  κερδίζουν οποιονδήποτε αντίπαλο βρίσκουν μπροστά τους. Ο  προπονητής μας Δημήτρης Τιτέλης χρησιμοποίησε της αθλήτριες: Γκουντιού Ολ., Γκουντιού Αλ., Μπηλιώνη, Δαδαμόγια, Βασιλοπούλου,Ντέρου, Μπέμπη-Μπακάλη (L), Αναστασιάδου, Μαγγιρίδου, Παγούνη.  Τον αγώνα διαιτήτευσε η διεθνής διαιτητής Έλενα Δανιηλίδου με δεύτερη την Ταρτάρα Δήμητρα.

Η Βασιλοπούλου στις κλήσεις για προετοιμασια της Εθνικης Κορασιδων

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης έχει πλούσιο παρελθόν, παρόν και  κυρίως μέλλον.....αρκεί ΚΑΠΟΙΟΙ σ΄αυτή την πόλη και με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας ξεχωριστά να στηρίξει τις προσπάθειες του Συλλόγου. Δίνουμε συνέχεια αθλήτριες στις Εθνικές ομάδες (Διάφα, Τσανακτσή,Παρασκευοπούλου, Γκοβεδάρου, Βασιλοπούλου, Καρυπίδου), δίνουμε αθλήτριες σε ομάδες Α1 Εθνικής (Δραγουμάνου, Αλτίνη, Ζηνωνίδου, Γκοβεδάρου,Κόλλια), δίνουμε, δίνουμε και μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος.

χρονια πολλά

Το Διοικητικό Συμβούλιο  ΕΥΧΕΤΑΙ στις  αθλήτριες Δαβάνη Ελευθερία, Τσαίρη Ελευθερία, Παπαδοπούλου Ανθή,Παπακρασά Ανθή ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία, καλή  πρόοδο και πολλές  επιτυχίες  με την ομάδα μας.

καλες γιορτες

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και

οι αθλήτριες του Συλλόγου,σας εύχονται

 

 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 3-0

Για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής γυναικών ο Γυμναστικός Σύλλογος κέρδισε την Ακαδημία Καστοριάς με σκορ 3-0 τα σετ 25-17,25-18, 25-19.  Ο προπονητής μας Δημήτρης Τιτέλης χρησιμοποίησε τις  αθλήτριες: Γκουντιού Αλ.. Γκουντιού Ολ., Μπηλιώνη, Βασιλοπούλου Δαδαμόγια, Ντέρου, Αναστασιάδου, Παγούνη, Μπέμπη-Μπακάλη, Παυλίδου, Παφίλη. Μαγγιρίδου.

Τελευταία αγωνιστική

ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2 - ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-0

Ήττα για τις παγκορασίδες στα Γρεβενά απο την τοπική ομάδα με σκορ 3-0.  Η  Μάρθα Ματσαρίδου χρησιμοποίησε τις εξής αθλήτριες   : Μαγγιρίδου, Μαυροματίδου, Κονταξή, Παφίλη, Λούκα, Κακουλίδου, Μακρυανίδου, Ράπτη, Τότσκα, Τσιμοπούλου,Τσανακτσή, Φασούλα, Πεγκλίδου.

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Για το πρωτάθλημα των κορασίδων η ομάδα μας έχασε μέσα στην Κοζάνη απο την Ακαδημία Καστοριάς με σκορ 2-3 τα σετ 25-27, 25-17, 25-22, 17-25, 10-15. Ο Δημήτρης Τιτέλης χρησιμοποίησε  τις  αθλήτριες: Γκιάτα, Πεχλιβανίδου, Εμμανουηλίδου, Φακίτσα, Τσανακτσή, Τσιαούση, Καλογερίδου, Βόντσα, Βασιλοπούλου, Κωτούλα, Μαγγιρίδου.

με νικη ξεκινησε το πρωταθλημα ανδρων η ομαδα μας

Πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής (Ε΄όμιλος)   στους άνδρες  και νίκη για την ομάδα μας επί της Εδεσσαϊκής  με σκορ 3-0 τα σετ  25-20,25-22,25-13. Αγωνίστηκαν οι αθλητές: Γκιούρας,Μπηλιώνης,Μαμαλίγκας. Πινδώνης, Περδικούρης, Σολομωνίδης, Καραγκιόζης, Γκιαούρης Αρ., Γκιαούρης Αθ., Παπαθανασίου, Λαμπρόπουλος, Μπλιούμης. Τον αγώνα παρακολούθησε αλλα και φωτογραφήθηκε με την ομάδα μας ένας απο τους μεγαλύτερους πετοσφαιριστές που ανέδειξε η πόλη της Κοζάνης αλλά και η Ελλάδα ο Γιώργος Ντράγκοβιτς.

Τελευταία αγωνιστική

ΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ ΘΕΝΙΑΣ

Στην προεθνική παγκορασίδων κλήθηκε η αθλήτρια του Συλλόγου μας ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ ΘΕΝΙΑ για προετοιμασία, στο προπονητικό camp, που θα πραγματοποιηθεί  απο 26-30/12/2014 στο αθλητικό κέντρο Ατέρμων στο Κιλκίς. Ο Σύλλογός μας για μια ακόμη φορά αίσθανεται υπερήφανος γιατι ακόμη μια αθλήτριά του καλείται στην Εθνική ομάδα και είναι συνέχεια της Νικολέτας Διάφα, της Μαρίας Παρασκευοπούλου, της Ελένης Τσανακτσή, της Ελένης Γκοβεδάρου και της Μαριάνθης Βαιλοπούλου.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/12/2014

ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 14:00 (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)

ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΕΔΕΣΣΑΪΚΗ ΓΕ  16:00  (ΑΝΔΡΩΝ)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/12/2014

ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 16:00  (ΓΥΝΑΙΚΩΝ)

ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ  12:00 (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)