Αρχική

Γ.Σ. Κοζανης

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Το Διοικητικό Συμβούλο ΕΥΧΕΤΑΙ στην αθλήτρια του Εμμανουηλίδου Κυριακή (Κορίνα) για την σημερινή της  ονομαστική γιορτή  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  πάντα με υγεία, ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ και πάντα επιτυχίες με την ομάδα μας.

Εγκυκλιος Ανανεωσεως Δελτιων για την περιοδο 2014-2015

Η ΕΟΠΕ ενημερώνει ότι κυκλοφόρησε H Εγκύκλιος Ανανεώσεως Δελτίων Αθλητών/Αθλητριών για την περίοδο 2014-2015 η οποία θα αποσταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας.Αναλυτικά η Εγκύκλιος:Σας γνωρίζουμε ότι οι πίνακες ανανεωνόμενων δελτίων αθλητών-τριών χωρίζονται ανά ηλικία ως εξής:α) Αθλητές: 1) που έχουν γεννηθεί μέχρι και 31/12/1994 2) που έχουν γεννηθεί από 1/1/1995 και μετά β) Αθλήτριες: 1) που έχουν γεννηθεί μέχρι και 31/12/1995 2) που έχουν γεννηθεί από 1/1/1996 και μετά Η υποβολή των πινάκων θα γίνει ηλεκτρονικά στη βάση δεδομένων της ΕΟΠΕ (http://mitroo.volleyball.gr) μέσα στο χρονικό διάστημα 7 έως 18 Ιουλίου 2014.

Ηλεκτρονικα οι ανανεωσεις δελτιων & και μετεγραφων

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, όπως είχε προαναγγείλει στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Αχιλλέας Μαυρομάτης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα σωματεία μέλη της για μια πολύ μεγάλη αλλαγή που αφορά τις υπηρεσίες που παρέχει η ΕΟΠΕ προς αυτά.Από την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 η οποιαδήποτε ενέργεια αφορά στην υποβολή αιτήσεων μετεγγραφής και ανανέωση δελτίων αθλητών/τριών, θα πραγματοποιείται με ηλεκτρονικό τρόπο γεγονός το οποίο θα βοηθήσει στην καλύτερη και ταχύτερη συνεργασία Ομοσπονδίας – σωματείων έτσι ώστε να εκλείψουν προβλήματα που προέκυψαν στο παρελθόν.

Συγχαρητήρια στην ειρηνη γκουζγκουνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει την αθλήτρια του (τμήμα ακαδημιών) ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΟΥΖΓΚΟΥΝΗ για την επιτυχία της στις εξετάσεις για το μουσικό σχολείο Σιάτιστας και την τρίτη θέση που πήρε μεταξύ εκατό και πλέον μαθητών.

Η ΕΛΕΝΗ ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΥ ΣΤΙΣ 22 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Η αθλήτρια του Συλλόγου μας  ΕΛΕΝΗ ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΥ  είναι μέσα στις επιλογές των Ομοσπονδιακών Προπονητών Γιάννη Καλμαζίδη και Κώστα Παπαδόπουλου για το  Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης:

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Καλμαζίδης και Κώστας  Παπαδόπουλος ανακοίνωσαν την 22άδα που δηλώθηκε στη CEV εν όψει του 3ου προκριματικού γύρου του που θα διεξαχθεί στην Ελβετία 10-13 Ιουλίου με αντιπάλους την Κροατία, την Ολλανδία και την Ελβετία.Αναλυτικά οι 22 αθλήτριες:

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2014 ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Με την συμμετοχή 9 Σωματείων και 280 αθλητριών απο την Κεντροδυτική Μακεδονία έγινε στην πόλη της Κοζάνης, με μεγάλη επιτυχία, το 2ο τουρνουά mini volley 2014 που  διοργάνωσε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) σε συνεργασία με τον ΓΣ Κοζάνης, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης. Η διοργάνωση ξεκίνησε με το καλοσώρισμα απο τον Γενικό Γραμματέα του ΓΣ Κοζάνης κ. ΠΑΡΗ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟ ο οποίος τόνισε:

ΟΜΟΦΩΝΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

Θριαμβευτικά και κυρίως ομόφωνα πέρασε από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης η τροποποίηση του Καταστατικού του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης που είχε αρχικά φτιαχτεί το 1982. Σύμφωνα με τη Νομολογία που διέπει τα Αθλητικά Σωματεία αυτή η τροποποίηση ήταν απαραίτητο να γίνει προκειμένου να εναρμονιστεί το Καταστατικό με την ισχύουσα νομοθεσία. Η γενική Συνέλευση έγινε σε αίθουσα του Μπλιούριου το βράδυ της Τετάρτης 4 Ιουνίου 2014.