Αρχική

Γ.Σ. Κοζανης

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Στο 1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ που διοργανώνει ο Γ.Σ.Κοζάνης, στην δεύτερη αγωνιστική, απουσίαζε για προσωπικούς της λόγους ειδικά αυτή την αγωνιστική η Ο.Γκουντιού και την αντικατέστησε ως κόουτς των ομάδων της, η προπονήτρια των Ακαδημιών, Ζωή Σούλιου.Όπως σε όλες τις αγωνιστικές, έτσι και στη 2η της Κυριακής 17/4,  έγιναν 3 αγώνες και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:ΝΑΥΣΙΚΑ-ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ 2-0ΚΑΛΥΨΩ- ΗΛΕΚΤΡΑ 2-0ΡΩΞΑΝΗ-ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ 2-0ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:**ΝΑΥΣΙΚΑ-ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ 2-0Διαιτητής: Γ.ΝτέροςΤα σετ: 25-11, 25-8ΝΑΥΣΙΚΑ (κόουτς Μ.Ματσαρίδου):Ντέρου,  Μπούσιου, Πεχλιβανίδου, Καλημέρη, Νεοφωτίστου, Μάστορα, Τριφώνη, Γιαννακίδου.ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ(κόουτς Ζ.Σούλιου): Τότσκα, Κουτρότσιου, Κανίνα, Δημοπούλου, Ματσαρίδου, Τσιόκανου, Δύντσικου, Γκέκα

1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ

Τελεία και παύλα, το εσωτερικό πρωτάθλημα του Γ.Σ.Κοζάνης είναι η ευκαιρία σε όλα τα κορίτσια του Συλλόγου, αλλά κυρίως σε όσα δεν αγωνίζονται στα τμήματα που παίρνουν μέρος στις διοργανώσεις της ΕΣΠΕΜ να δείξουν τι αξίζουν. Είναι σίγουρο ότι εφόσον πιστεύουν στις δυνάμεις και τις δυνατότητες τους, στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ θα δείξουν  ένα μέρος από όσα έχουν μάθει και από το ταλέντο τους και θα το παρουσιάσουν αυτό μπροστά στον κόσμο και στους προπονητές τους. Όσον αφορά στα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής  έχουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, από την καρδιά μας, για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εικόνα και των 6 ομάδων Παγκορασίδων μας στους αγώνες. Επίσης συγχαρητήρια στις αθλήτριες για την αγωνιστικότητα, τις επιδόσεις και το ήθος τους.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ-τα αποτελεσματα της πρωτης αγωνιστικης

Στο 1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ που ξεκίνησε την     Κυριακή 10 Απριλίου 2016, έγιναν 3 αγώνες και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ-ΗΛΕΚΤΡΑ 2-0ΡΩΞΑΝΗ-ΝΑΥΣΙΚΑ 2-1ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ-ΚΑΛΥΨΩ 0-2ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:**ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ-ΗΛΕΚΤΡΑ 2-0Διαιτητής: Γ.ΝτέροςΤα σετ: 25-11, 25-23ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ(κόουτς Ολ. Γκουντιού): Τότσκα, Κουτρότσιου, Ματσαρίδου, Τίγγου, Βουδούρη, Παπαδοπούλου Ανθή, Δημοπούλου, Τσόκανου.ΗΛΕΚΤΡΑ(κόουτς Δ. Τιτέλης): Ζυμάρα, Τρέμη, Κωνσταντινίδου, Καλημέρη, Γιαννακίδου, Τσιανάκα, Σοφίδου, Πασχαλίδου, Καλεμκερίδου.**ΡΩΞΑΝΗ-ΝΑΥΣΙΚΑ 2-1Διαιτητής: Γ.ΝτέροςΤα σετ: 25-14, 21-25, 15-13ΡΩΞΑΝΗ(κόουτς Μ.Ματσαρίδου) : Τιτέλη, Σιμιτσή Α., Σιμιτσή Μ., Κόκκα, Λούτα, Παπαζήση, Ανουλίδου, Αθανασιάδου.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Επειδή οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, ολοκληρώθηκαν με τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης όπου χάσαμε και πάλι από τον Αρχέλαο Κατερίνης (σε άλλο δημοσίευμα θα αναφερθούμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι), η πρόταση του Αντιπροέδρου κ. Ντέρου ήταν  πραγματικά αυτό που θέλαμε όλοι στο Σύλλογο. Στόχος του εσωτερικού ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΙΑΣ είναι να παίζουν ΟΛΑ τα παιδιά. Και όχι μόνο όταν τυχαίνει να τα παίρνουν οι προπονητές στην αποστολή και να συμμετέχουν για 1-2 πόντους.Επειδή κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας, στόχος του Γυμναστικού είναι και το αποτέλεσμα, αυτό το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ήταν ότι έπρεπε για να αγωνιστούν και τα κορίτσια που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια των επίσημων αγώνων.

ΟΙ 6 ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΙΑΣ

Στην εσωτερική διοργάνωση του Γ.Σ.Κοζάνης με την ονομασία ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ, οι 6 ομάδες που θα λάβουν μέρος θα έχουν τα εξής ονόματα:ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΗΛΕΚΤΡΑΚΑΛΥΨΩΝΑΥΣΙΚΑΡΩΞΑΝΗΤΕΡΨΙΧΟΡΗΠοια ομάδα θα πάρει το κάθε όνομα θα αποφασιστεί αύριο που ξεκινά και τυπικά η διαδικασία.Όπως έχουμε ξαναπεί ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Γ.Ντέρος έχει το γενικό πρόσταγμα σε όλο αυτό το τουρνουά που θα διαρκέσει 5 Κυριακές με μόνη διακοπή τις ημέρες του Πάσχα, ενώ η όλη διοργάνωση ευελπιστούμε ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών φίλων του βόλεϊ και πολλών γονέων που θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Τώρα που ολοκληρώθηκαν όλες οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας, οφείλουμε ως Διοίκηση να απευθύνουμε στις  προπονήτριες και στον προπονητή μας, στις αθλήτριες μας και στους γονείς τους, ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μας,  γιατί δείχνουν ότι έχουν αγάπη και καψούρα για το βόλεϊ και αγάπη για τη φανέλα και το σήμα του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης.Και το ευχαριστώ ανήκει λοιπόν σε όλους αυτούς που πρωταγωνιστούν για να παρουσιάζονται οι ομάδες μας στα πρωταθλήματα όσο γίνεται καλύτερες χρόνο με το χρόνο. Γιατί το βόλεϊ απαιτεί θυσίες και μεγάλη προσπάθεια απόλους όσοι έχουν ρόλο στο Σύλλογο.

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ

Μετά από πρόταση του Αντιπροέδρου κ. Γιώργου Ντέρου αποφασίζεται να διοργανωθεί από τον Γ.Σ.Κοζάνης εσωτερικό τουρνουά που έχει την ονομασία ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ.Όλες τις λεπτομέρειες και τα οργανωτικά έχει αναλάβει ο κ. Ντέρος που έχει συναντηθεί ήδη με τους 3 προπονητές των οποίων οι αθλήτριες θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα. Και οι 3 προπονητές  δηλ. και ο Τιτέλης και η Ματσαρίδου και η Γκουντιού θα λάβουν μέρος με 2 ομάδες ο καθένας. Το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ξεκινά την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγίου Γεωργίου  και από ώρα 16.00-19.00.  Επίσης οι υπόλοιπες αγωνιστικές θα γίνουν: Κυριακή 17 Απριλίου 2016, Κυριακή 24 Απριλίου 2016, Κυριακή 8 Μαϊου 2016, Κυριακή 15 Μαϊου 2016

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΠΑΛΙ Η ΘΕΝΙΑ ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ

Μετά τη θετική παρουσία της αθλήτριας του Γ.Σ.Κοζάνης, Θένιας Καρυπίδου στην προπόνηση της Εθνικής Κορασίδων, την περασμένη Δευτέρα, ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Τάκης Φλώρος καλεί εκ νέου τη Θένια γι ακόμα μια φορά για προπόνηση. Συγκεκριμένα σύμφωνα με mail που λάβαμε σήμερα από την ΕΟΠΕ:Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτριος Φλώρος και ο συνεργάτης του Βασίλης Χριστόπουλος καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Δευτέρα, 11/04/2016 στο κλειστό γυμναστήριο Ε.Γ.Μίκρας  στις 18.00 (διάρκεια προπόνησης 18.30 – 20.30). ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Θεσσαλονίκης)ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ (ΓΣ Κοζάνης)Δήμητρα Τζιαρλή (ΑΠΣ Αίας Εύοσμου)Ελισάβετ Ηλιοπούλου (ΓΣ Δράμας)Αθηνά Δημητριάδου (ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς)

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΣΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Μια μέτρια πορεία της ομάδας μας στην πρώτη παρουσία της στη Β΄Εθνική της ΕΣΠΕΜ ολοκληρώθηκε με νίκη 3-0 σετ επί της Νίκης Αιγινίου το απόγευμα της Κυριακής. Σε 14 αγώνες η ομάδα μας κατέκτησε 19 βαθμούς έχοντας όμως μέτριες εμφανίσεις σε πολλά παιχνίδια στη διάρκεια της διοργάνωσης. Επίσης είχαμε και πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αποδυνάμωσαν την δυναμική του τμήματος. Μεγάλο βάρος αγωνιστικών ευθυνών πάντως έπεσε πάνω στους ώμους των μικρότερων αθλητριών που κλήθηκαν σε πολλά παιχνίδια όχι μόνο να πάρουν εμπειρίες, αλλά και να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.