Αρχική

Γ.Σ. Κοζανης

ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ Κέρδος οι εμπειρίες και η χαρά των παιδιών μας

*Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Επιτέλους   θα ασχοληθούμε   σχετικά  με  το τουρνουά μίνι που λάβαμε μέρος στα Γρεβενά. Πέρασε ένας μήνας από τη μέρα που έλαβε μέρος η ομάδα μας στο μίνι τουρνουά των Γρεβενών. Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν πολλά που έγιναν ενδιάμεσα και μας ανάγκασαν να καθυστερήσουμε την δημοσιοποίηση αυτής μας της συμμετοχής. Όμως αισθανόμαστε την ανάγκη έστω και αργά να αναφερθούμε σε αυτό το τουρνουά γιατί το οφείλουμε στα παιδιά μας που πήραν μέρος αλλά και στους γονείς τους που μας τα εμπιστεύονται.

ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ JUMP SERVICE

Στο τελευταίο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. αποφασίστηκε η κατάργηση των jump service σε όλες τις κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων απο την περίοδο 2015-2016.

Τελικός κυπέλλου ΕΣΠΕΜ στη Βέροια ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας να σταθεί ως ισάξια απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα της Βέροιας που στον τελικό ήταν και γηπεδούχος και έχασε με 3-0 σετ. Ούτως ή άλλως πάντως ο προπονητής μας το έλεγε και πολύ συχνά μάλιστα τις τελευταίες μέρες, ότι ο βασικός στόχος είναι οι αθλήτριες του Γυμναστικού να αποκτήσουν εμπειρίες, να βελτιώνουν σε κάθε παιχνίδι τις αδυναμίες τους ώστε να είναι σε θέση να  εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων άμεσα, την ώρα που καίνε οι φάσεις. Αυτό βέβαια δεν συνέβη στον τελικό αφού οι αθλήτριες του Γυμναστικού δεν προβλημάτισαν την πιο έτοιμη ομάδα της Βέροιας και υποτάχθηκαν φυσιολογικά. Τα σετ 25-16, 25-18 και 25-20

Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης: ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΜ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σεζόν οι γυναίκες του Γυμναστικού θα αντιμετωπίσουν στον τελικό κυπέλλου την γηπεδούχο Βέροια. Ωστόσο στο σύλλογο συνολικά επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία αφού σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν και το φαβορί να αποδειχθεί τελικά αουτσάϊντερ. Πάντως ο προπονητής της ομάδας μας κ. Δ.Τιτέλης λέει και ξαναλέει στα κορίτσια του τμήματος ότι ο βασικός στόχος είναι οι αθλήτριες του Γυμναστικού να αποκτήσουν εμπειρίες, να βελτιώνουν σε κάθε παιχνίδι τις αδυναμίες τους και να εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων άμεσα, την ώρα που καίνε οι φάσεις.

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Η ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/5/2015

 

Η σοβαρή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης για αναγέννηση και άνοδο του γυναικείου βόλεϊ, αποδίδει καρπούς.

Ένας από τους καρπούς που εν πολλοίς οφείλεται και στη δουλειά του προπονητή μας κ. Δ.Τιτέλη είναι και η κλήση κοριτσιών της ομάδας σε Εθνικές ομάδες. Θεωρούμε ότι η πρόσκληση  μιας δικής μας αθλήτριας  στην προπόνηση της εθνικής Κορασίδων  είναι επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται από την ομάδα μας, αλλά και από τα ίδια  τα  κορίτσια. Έτσι και για την Πέμπτη 14/05/2015 προσκλήθηκε για προπόνηση με την Εθνική ομάδα Κορασίδων η Μαριάνθη Βασιλοπούλου.

Η σχετική ανακοίνωση που βγήκε από την ΕΟΠΕ έχει ως εξής:

ΔΩΡΕΑΝ ΒΟΛΕΪ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ 45 ΗΜΕΡΕΣ Κορίτσια Γυμνασίων της Κοζάνης

Όπως συνέβη στο διάστημα των διακοπών των Χριστουγέννων, έτσι και στο διάστημα από τις 15 Μαϊου 2015 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015 και στο  πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του, το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ.Κοζάνης  απευθύνεται  σε κορίτσια που πηγαίνουν σχολείο εντός των ορίων του Δήμου Κοζάνης και έχουν γεννηθεί απο το 2000 έως και το 2007 και τους προσφέρει τη δυνατότητα να προπονηθούν με τις ομάδες των υποδομών μας έως και τις 30 Ιουνίου, δίχως την παραμικρή υποχρέωση, οικονομική ή άλλη, απέναντι στον σύλλογό μας.