Αρχική

Γ.Σ. Κοζανης

Πρεμιέρα Πρωταθλήματος ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 3-0 ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα Κορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης κερδίζοντας το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, στην πρεμιέρα το συντοπίτη Πήγασο με 3-0. Αυτή η νίκη συνοδεύτηκε και από πολύ καλή απόδοση συνολικά όλης της ομάδας που με τον προπονητή Δημήτρη Τιτέλη μπροστάρη μπορεί να βάλει στέρεες βάσεις για το μέλλον. Αποθέματα διάρκειας και αυτοπεποίθησης χρειάζονται μόνο να διαθέτουν στην επίπονη πορεία του πρωταθλήματος. Γιατί ποιότητα και ταλέντο υπάρχουν και σε αυτή την ομάδα του Τιτέλη και δε χωρά αμφιβολία ότι πράγματι μπορούμε να ελπίζουμε αρκετά από  τα κορίτσια μας.

ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ

Στην τωρινή εποχή της παρατεταμένης  κρίσης, κάθε  μικρό κορίτσι  πρέπει να υποστηριχθεί όσο γίνεται περισσότερο και στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό, είναι εξαιρετικά χρήσιμο να στραφεί στον αθλητισμό. Ιδιαίτερα στο βόλεϊ που είναι το κατ εξοχήν άθλημα για κορίτσια. Στο βόλεϊ του Γ.Σ.Κοζάνης μέρα με τη μέρα δημιουργούμε τις συνθήκες που το κάθε κοριτσάκι θα νιώθει όλο και καλύτερα και θα αθλείται σε ένα περιβάλλον ιδανικό. Και οι στόχοι και η φιλοσοφία της ομάδας μας αποτελούν ξεχωριστό κίνητρο για κάθε κορίτσι που εντάσσεται στις Ακαδημίες του Γυμναστικού.

ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ

Μετρούν ήδη δύο εβδομάδες που ξεκίνησαν οι ακαδημίες μας του Γ.Σ.Κοζάνης υπό την καθοδήγηση της νέας γυμνάστριας Ζωής Σούλιου. Οι ηλικίες των κοριτσιών που γυμνάζονται υπό τη σκέπη μας είναι από 8-11 ετών.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ…ΛΙΓΟΥΣ

 

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα Νεανίδων της περιόδου 2015-16. Ένα κολοβό πρωτάθλημα με μόλις 5 ομάδες, ένα πρωτάθλημα που κάθε εβδομάδα μια από τις 5 συμμετέχουσες έχει ρεπό!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟΥ

Ενημερώνουμε τους γονείς των παιδιών που αθλούνται μαζί μας, αλλά και τα ίδια τα κορίτσια ότι μέχρι την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου πρέπει  να προσκομίσουν στους προπονητές τους ή στους εφόρους πιστοποιητικό γιατρού που θα βεβαιώνει ότι μπορούν να γυμνάζονται. Αντίστοιχα πιστοποιητικά πηγαίνουμε και στο σχολείο.Όποιο κορίτσι γυμνάζεται στο Σύλλογό μας χωρίς να έχει προσκομίσει δικαιολογητικό γιατρού είμαστε υποχρεωμένοι να μην του επιτρέψουμε να προπονείται, μέχρι να παρουσιάσει το πιστοποιητικό υγείας.

Ο ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Τα νέα κοριτσάκια που ήλθαν στο βόλεϊ του Γυμναστικού  και εγγράφηκαν στα τμήματα των Ακαδημιών θα πάρουν αθλητικό υλικό και φανελάκια προπονήσεων και αγώνων μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. Ο προγραμματισμός για την παροχή αθλητικού υλικού για όλα τα τμήματά μας έχει ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού. Κανονικά λοιπόν, αφού ο προγραμματισμός είχε ήδη ξεκινήσει, όλα αυτά, θα έπρεπε να τα είχαμε έτοιμα και να τα μοιράζαμε στις αθλήτριες από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΕΜ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ

Το λογιστικό Γραφείο του Δ.Κοεμτζόπουλου μετά από ενέργειες της Ολυμπίας Γκουντιού που αγωνίζεται στο τμήμα Γυναικών του Συλλόγου μας, αποφάσισε να προχωρήσει στη χορήγηση αθλητικού υλικού στη Γυναικεία ομάδα. Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι τα δύο ανίψια του κ.Κοεμτζόπουλου από φέτος έχουν ενταχθεί στο αθλητικό δυναμικό του Γυμναστικού και προπονούνται υπό την επίβλεψη των δικών μας προπονητών. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να είναι τυχαίο…Ο κ. Κοεμτζόπουλος όσον αφορά στο είδος της χορηγίας του,  παρέχει στις αθλήτριες του τμήματος Γυναικών του Γ.Σ.Κοζάνης 30 φανελάκια προπονήσεων, που κάθε κοπέλα θα πάρει από 2 φανελάκια.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ

Αποφασίσαμε και φέτος να βγάλουμε μια κάρτα διαρκείας, για όσους από εμάς γονείς, φιλάθλους και φίλους της ομάδας ενδιαφέρονται να την αποκτήσουν. Δεν   είναι όπως οι συνήθεις κάρτες διαρκείας που βγάζουμε κάθε χρόνο αλλά επιχειρούμε να καινοτομήσουμε  όπως αναλύουμε παρακάτω. Οι κάρτες διαρκείας θα ισχύουν για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Τις φετινές κάρτες διαρκείας προσέφερε στο Σύλλογό μας το Τυπογραφείο Γραφικές Τέχνες «Ίριδα», Αργύρης Τζιάτζιος. Εκ μέρους του Δ.Σ. τον ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική του χορηγία.

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ

Τα τελευταία χρόνια τα κορίτσια μας που αποτελούν τον κορμό του τμήματος Γυναικών αλλά και Νεανίδων όταν περνούν σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ επιθυμούν και σωστά να αγωνιστούν υπό μορφή δανεισμού σε ομάδες που δραστηριοποιούνται κοντά στις σχολές τους. Η Διοίκηση του Δ.Παφίλη όπως και οι παλαιότερες Διοικήσεις ευχαρίστως διευκολύνει όλα αυτά τα άξια κορίτσια μας που προέρχονται κατά βάση από τα σπλάχνα της ομάδας μας.