Αρχική

Γ.Σ. Κοζανης

ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΜ

Σύμφωνα με έγγραφο του ΣΥΔΠΕΜ, οι διαιτητές μέλη του δεν συμμετέχουν σε αγώνες αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και στους αγώνες Κυπέλλου της ΕΣΠΕΜ.

Συνεπώς αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των Κατηγοριών Εφήβων, Νεανίδων και Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σάββατο 01 και την Κυριακή 02 Νοεμβρίου 2014.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΑΠΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΟΑΠΝ του ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

νεο προγραμμα προπονησεων

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Α

ΠΕΜΠΤΗ 19:00-20:00/ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16:00-17:00/ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-11:00

ΑΚΑΔΗΜΙΑ  Β

ΔΕΥΤΕΡΑ 17:00-18:00/ΠΕΜΠΤΗ 20:00-21:00 /ΣΑΒΒΑΤΟ 11:00-12:00

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  Α

ΔΕΥΤΕΡΑ 19:00-20:00/ΤΡΙΤΗ* 18:15-19:15/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:00-20:00

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Β

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται   στον Πρόεδρο του Συλλόγου Δημήτρη Παφίλη,τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρη Τσιόπουλο, τον προπονητή Δημήτρη Τιτέλη,τους αθλητές Μήλιο Δημήτριο, Μπαλδεράνη Δημήτριο και τις αθλήτριες Φασούλα  Δήμητρα, Κωσταρέλλου Δήμητρα, Δύντσικου Δήμητρα,Τζημοπούλου Δήμητρα, Νανιάκα Δήμητρα,τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  για την σημερινή τους ονομαστική γιορτή (26-10-2014), πάντα με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

σπουδαια φιλικη νικη

Φιλική νίκη πέτυχε η ομάδα Γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης επι του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με σκορ 3-0 τα σετ 25-23,25-21,25-21.Οι δύο προπονητές  εκμεταλεύθηκαν την αναβολή των αγώνων (Κορασίδων- Νεανίδων) λόγω της αποχής των διαιτητών του συνδέσμου μας και έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β Εθνικής. Η ομάδα μας έδειξε ότι όταν και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είναι πανέτοιμη οχι μόνο για πρόκριση στην τελική φάση (προκρίνονται οι 2 ομάδες κάθε ομίλου) αλλα  ταυτόχρονα να παίζουν και  καλό βόλει.

και νεα αναβολη αγωνων στην εσπεμ

Νέα αναβολή των αγώνων της ΕΣΠΕΜ λόγω της συνεχιζόμενης  απεργίας των Διαιτητών, έτσι λοιπόν οι αγώνες των κορασίδων και νεανίδων δεν θα   διεξαχθούν.

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που εδώ και αρκετά χρόνια στην πόλη μας μικρά κορίτσια απο 6 ετών και πάνω έλκονται απο το Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης και εγγράφονται στα τμήματα των Ακαδημιών του Σωματείου μας. Μέρες πούναι η ακδημία μας γεμίζει παιδιά νεόφερτα, παιδιά μικρά που ούτε ξέρουν καλά τι είναι το βόλεϊ και με ποιούς κανόνες παίζεται. Κοριτσάκια που φέρνουν οι γονείς τους απο το χεράκι και τα παραδίδουν στα έμπειρα χέρια των προπονητών μας.

KAI NEA ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΜ

Ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο 11-12/10/2014 θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένοι αγώνες των κατηγοριών Νεανίδων και Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ, καθόσον οι διαιτητές του ΣΥΔΠΕΜ δεν συμμετέχουν σε αγώνες αναπτυξιακών πρωταθλημάτων όπως και στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας. Ως γνωστόν ή έναρξη των παραπάνω πρωταθλημάτων ήταν στις 4-5/10/2014  αλλά  ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έπεσε θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού  κ. Γιάννη Ανδριανού είχαν αναβληθεί  όλοι οι επίσημοι αγώνες των Εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων..

 

 

 

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΗΝ κ. ΦΤΑΚΑ

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ

 

Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Παφίλης Δημήτρης, συνοδευόμενος απο τον Γ.Γ. κ. Πάρη Γυμνόπουλο, επισκέφθηκαν στο γραφείο της την Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Κοζανης κ. Φάνη Φτάκα.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Στην επίσημη έναρξη των προσπαθειών μας για την νέα αγωνιστική χρονιά έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του "ΒΑΛΤΑΔΩΡΕΙΟΥ" ο καθιερωμένος  Αγιασμός των τμημάτων του Συλλόγου και με την βοήθεια του Θεού    να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, επιτυχίες προσωπικές, οικογενειακές και αθλητικές .

Στον εκδήλωση  παραβρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, αθλητές και αθλήτριες αλλά και πολλοί γονείς.