Αρχική

Γ.Σ. Κοζανης

ΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΕΣ

 

Επειδή στο βόλεϊ του Γ.Σ.Κοζάνης μας ενδιαφέρει τόσο η αθλητική πρόοδος των παιδιών όσο και η βελτίωση της μαθησιακής παρουσίας τους και θέλουμε να το δείχνουμε αυτό με κάθε ευκαιρία, προχωράμε σε μια ενέργεια να βραβεύσουμε τις αθλήτριές μας που πέρσι είχαν τον καλύτερο βαθμό στο απολυτήριό τους. Ζητάμε λοιπόν σε πρώτη φάση από τις αθλήτριες που είχαν απολυτήριο πάνω από 18,5 να το δηλώσουν  στον προπονητή ή στην προπονήτριά τους.

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ

 

Οι αθλήτριες που ασχολούνται με το ωραίο άθλημα του βόλεϊ στο Σύλλογό μας είναι κατά βάση και πρέπει να είναι χαρούμενες για το σπορ που έχουν διαλέξει. Από τις Ακαδημίες ξεκινά το όμορφο ταξίδι που έχει το βόλεϊ στη βάση του. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πολλά μικρά κορίτσια επιλέγουν τον Γ.Σ.Κοζάνης για να δραστηριοποιηθούν. Οι αριθμοί που λένε πάντα την αλήθεια αποδεικνύουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία των κοριτσιών από την ηλικία των 6 ακόμα χρόνων διαλέγουν την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Γυμναστικού για να αθληθούν με το σωστό τρόπο και να ενταχθούν στην κοινωνία με υγιείς προϋποθέσεις. Κάθε χρόνο ο Γ.Σ.Κοζάνης γίνεται μεγαλύτερος σε αριθμό κοριτσιών που ανήκουν στις τάξεις μας.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΦΛ. ΜΕ 3-2 ΣΕΤ

 

Η ομάδα μας των Παγκορασίδων μπήκε στο πρωτάθλημα με το δεξί κερδίζοντας δύσκολα στο τάϊ-μπρέϊκ τον Ήφαιστο Φλώρινας με 3-2 σετ. Η ομάδα της Φλώρινας είναι μια ομάδα δουλεμένη, με πολύ αθλητικές παίκτριες που είναι δεμένες μεταξύ τους. Από την δική μας πλευρά η  ομάδα της Βάσως Παγούνη τα πήγε μια  χαρά κυρίως στα δύο πρώτα σετ όταν και προηγήθηκε με 2-0. Από κει και πέρα έγιναν κάποιες αλλαγές από την προπονήτριά μας σε πρόσωπα και θέσεις, έπαιξαν και άλλα κορίτσια προερχόμενα από τον πάγκο και από τη μια η χαλάρωση της ομάδας μας που πίστεψε ότι θα κάνει εύκολα το 3-0 συν κάποια λάθη που κόστισαν,  έφεραν το παιχνίδι στα ίσια 2-2.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

Ο τρόπος που εμείς σκεφτόμαστε, η φιλοσοφία μας για την ομάδα δεν διαφοροποιείται. Προσαρμόζουμε τις επιλογές μας  ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να είναι περισσότερο παραγωγική η προσπάθεια μας όμως τις βασικές αρχές μας δεν τις απεμπολούμε, δεν τις διαγράφουμε, δεν τις βάζουμε στον πάγο.

Για τη δική μας φιλοσοφία, επειδή η ομάδα έχει συνέχεια, υπηρετούμε το σκοπό μας με ήθος και αξιοπρέπεια. Τα κορίτσια που έρχονται κοντά μας, και βόλεϊ θα  μάθουν αφού αυτός είναι ο βασικός στόχος, αλλά  και  θα εκπαιδευθούν στις αξίες του αθλητισμού που είναι η ευγενής άμιλλα, το πνεύμα της συμμετοχής η επιδίωξη της νίκης, η αγωνιστική πειθαρχία, η συνεχής βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ

 

Μετά το παιχνίδι των Κορασίδων που έχασαν από τα Γρεβενά, την περ. Κυριακή, ακολούθησε ο αγώνας των δύο ομάδων σε επίπεδο Νεανίδων, όπου η ομάδα μας κατέκτησε τους 2 βαθμούς. Με απόλυτο σεβασμό στην αθλητική προσπάθεια που έκανε η ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών που ενώ έχανε με 0-2 σετ, κατάφερε χάρις κυρίως στη δική μας χαλαρότητα να ισοφαρίσει σε 2-2  απλώς, σημειώνουμε ότι ο Γ.Σ.Κοζάνης  έφθασε δίκαια στη νίκη, την οποία κατέκτησε με σχετική άνεση στη  ρουλέτα του τάϊ μπρέϊκ.

Η σταθερότητα στην απόδοση της ΟΜΑΔΑΣ  μας και η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, στα δύο πρώτα σετ, αλλά και η συνειδητοποίηση των πραγματικών δεδομένων στο πέμπτο σετ, βοήθησαν ώστε να πάρουμε δύο, ακόμα, πόντους , χάρη στην προσπάθεια του προπονητή και των αθλητριών, των αθλητριών και του προπονητή.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ

 

Γλυκόπικρη η γεύση για τις ομάδες μας την περ. Κυριακή στα Γρεβενά. Αρχικά οι Κορασίδες μας έχασαν από την αντίστοιχη ομάδα των Γρεβενών με 3-1 σετ ενώ οι Νεάνιδες του Συλλόγου μας κέρδισαν έστω και δύσκολα με 2-3 σετ.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που δεν έχουν αρχίσει να παίζουν πραγματικό βόλεϊ, αφού προέρχονται οι περισσότερες από τμήματα Παγκορασίδων που πέρσι δεν είχαν ανταγωνισμό και άρα η όποια βελτίωσή τους θα φανεί από φέτος και μετά.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Κυριακή 11/12/2016

Κορασιδες:Γ.Σ ΓΕΒΕΝΩΝ-Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ στις14:00μμ στο ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Νεάνιδες :Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ-Γ.ΣΚΟΖΑΝΗΣ στις 16:00μμ στο ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ