Αρχική

Δελτία Τύπου

Αναβολή και ορισμός αγώνα β΄ φάσης Κυπέλλου.

Ο αγώνας Νικητής (ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ) – ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΒΟΪΟΥ για τη β΄ φάση του Κυπέλλου , που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 20/09/2017 , αναβάλλεται λόγω της διεξαγωγής την ίδια ημέρα του πρώτου αγώνα και ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 04/10/2017 και ώρα 15:30.

Αλλαγή γηπέδου σε αγώνα Α΄ Κατηγορίας.

Ο αγώνας Α.Μ.Σ. ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ  για την 2η αγωνιστική  της Α΄ Κατηγορίας θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/09/2017 και ώρα 17:00 στο γήπεδο Μικροκάστρου αντί του γηπέδου Γαλατινής.

Οι όμιλοι της Γ΄ Εθνικής.

Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. συγκροτήθηκαν  οι 8 όμιλοι της Γ΄ Εθνικής  Κατηγορίας .

Οι ομάδες της Ε.Π.Σ. Κοζάνης ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ και Α.Ε.Π. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ  συμπεριελήφθηκαν στον Γ΄ Όμιλο , που αποτελείται από 13 σωματεία , μαζί με τις :

Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Ε.Π.Σ. Κέρκυρας ) , ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ (Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας) , ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ , ΝΕΟΣ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014 ΛΕΥΚΑΔΑΣ και ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΩΝ  – ΛΕΥΚΑΔΑΣ(Ε.Π.Σ.Πρέβεζας – Λευκάδας) , ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (Ε.Π.Σ. Άρτας) , ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Ε.Π.Σ. Ηπείρου), ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 2017 ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ (Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας) , Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Ε.Π.Σ. Καστοριάς) και ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Ε.Π.Σ. Φλώρινας).

Νέο μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Νέο μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Κοζάνης ορίστηκε με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ο κ. Ιορδάνης Τσιμεντερίδης .

Παραίτηση συμβούλου από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.

 

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κοζάνης έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Ιωάννη Ζάρζου από μέλος του Δ.Σ. και την αντικατάσταση του με τον α΄ αναπληρωματικό κ. Ιωάννη Χατζησάββα.