Αρχική

Με πολύ δυνατές συμμετοχές το 4ο Drift ΣΜΑΚ στο Ρύσιο

Συμμετοχές στο 4ο DRIFT ΣΜΑΚΈνα αγώνα με πολλές συγκινήσεις αναμένεται να δούμε την Κυριακή 21 Μαΐου στο Ρύσιο σύμφωνα με τις συμμετοχές. Το παρών στην πίστα “DrivePark” στο Νέο Ρύσιο θα δώσουν οι διεκδικητές του Πρωταθλήματος DRIFT. Ο αγώνας συγκέντρωσε 23 συμμετοχές που θα δούμε πιο αναλυτικά.

Ο Λεοντής συμμετέχει με το γνωστό Nissan 200SX και προηγείται στη βαθμολογία με 48 βαθμούς. Τον ακολουθεί ο Χατζαράς με 38 βαθμούς που ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Βορρά με το νέο και εντυπωσιακό BMW E36 M3 έχοντας νικήσει στον προηγούμενο αγώνα. Πιο πίσω ακολουθεί ο Τσέλος (Mazda RX8) με 33 βαθμούς και ο Χρυσανθόπουλος (BMW E36 M3) με 23 βαθμούς.Από την πρωτεύουσα ανεβαίνουν και οι Κωνσταντάρας (Toyota Corolla AE86) και Ξύστρας (BMW E30) με σκοπό την αναμέτρηση στην πιο γνωστή πίστα της Θεσσαλονίκης.Θα τους υποδεχθούν οι τοπικοί Τσιλιμπόνης (BMW E30 V8), Παπαντωνίου (Nissan 200SX S13), Τσαντεκίδης (BMW E30 M3) και ο Πούλιος με το νέο BMW E46 που ετοίμασε.Το.. πάρτι του Βορρά δε θα χάσουν οι Τάτσης (Toyota Supra) και Καντερής (Toyota Corolla AE86), Σαΐτας (BMW E30) και Φουντουκίδης (BMW E30).

Drift 2017 PosterΣτην κατηγορία Street Legal θα δούμε 9 συμμετοχές. Οι Εγγλεζόπουλος (BMW M3) και Κοντελές (BMW E30) που πρωταγωνιστούν στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Κύπελλο ανεβαίνουν για να έχουν μια ακόμα μάχη τους με τους Μανή (BMW E36 M3), Φίστα (Nissan 350Z) και Χατζηλαζαρίδη (BMW E30 V8). Ο αγώνας πλαισιώνεται από αρκετούς νέους οδηγούς που έρχονται για την εμπειρία και τη διάκριση σε ένα Πανελλήνιο αγώνα και είναι οι Χατζηκυριάκος (BMW E30), Κυρμιζής (BMW E36), Καρασαββίδης (Toyota Starlet) και Βλάχος (BMW E36).

Το πρόγραμμα του αγώνα ξεκινά με τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο στις 09:00 ενώ στη συνέχεια η πίστα θα είναι διαθέσιμη για ελεύθερα περάσματα. Στις 12:00 θα ξεκινήσουν τα μονά βαθμολογημένα και τέλος τα διπλά περάσματα θα ξεκινήσουν στις 16:30.

Χορηγοί του αγώνα είναι: SAHARA Resort, PASTAZI Beach Bar, DADA Night Club, ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΗΣ Τεχνική, INTERAMERICAN, ΙΚΤΕΟ EXPRESS, ΧΛΙΑΠΑΣ EcoFuels, IKTEO ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ, DIVINO ESPRESSO, BIZZARE STICKERS.

Χορηγοί του Πρωταθλήματος DRIFT είναι η RED BULL, η BOULEKOS DYNAMIC και η RACING STAR που αθλοθετεί δώρα στους νικητές της κατηγορίας Street Legal.

Το εισιτήριο εισόδου είναι 10€ με δωρεάν είσοδο για παιδιά εώς 12 ετών. Οι θεατές συμμετέχουν σε κλήρωση στο τέλος του αγώνα με τον αριθμό εισιτηρίου, για 2 συσκευές Sprint Booster προσφορά της BOULEKOS DYNAMIC. Κληρώσεις στους θεατές θα κάνει και η RED BULL.

Όλα δείχνουν ότι την Κυριακή 21/05 θα ζήσουμε ένα πολύ δυνατό αγώνα με σύμμαχο τον καιρό που αναμένεται αίθριος. Όσοι δεν το ζήσουν από κοντά θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν μέσω Internet από τη ζωντανή μετάδοση του SPORTALTV.gr

SMAK DRIFT sponsors 2017