Αρχική

Ερασιτεχνικό - ΕΠΣ Κοζάνης

Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα !

Η Ε.Π.Σ. Κοζάνης εύχεται καλή ανάσταση , καλό Πάσχα και υγεία σε όλον τον κόσμο του ποδοσφαίρου της περιοχής .

Πρωταθλητές Ελλάδος οι Νέοι της Βόρειας Ζώνης .

Μεγάλη εμφάνιση και άνετη νίκη με σκορ 3-0 πέτυχαν οι Νέοι της Βόρειας Ζώνης επί της Ζώνης των Νήσων στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που έγινε στο Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης και στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος .

Αντίθετα άτυχοι στάθηκαν οι Παίδες που παρά την πολύ καλή εμφάνιση τους ηττήθηκαν στον τελικό από τη Νότια Ζώνη με σκορ 0-1 και κατέλαβαν τη 2η θέση .

Κατακύρωση αγώνα Προπαιδικού .

Ο αγώνας Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ – ΔΡΑΣΙΣ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ για την 11η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Προπαιδικού πρωταθλήματος κατακυρώνεται με σκορ 3-0 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του Βεβλεντού ενώ από τη Δράση Τσοτυλίου αφαιρούνται -2 βαθμοί  από τη βαθμολογία , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί .

Αναβολή και ορισμός αγώνων Παιδικού .

Οι αγώνες ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – Α.Ο. ΚΡΟΚΟΥ  και ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ- ΝΕΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΓΙΛΟΥ  για την 17η αγωνιστική του Παιδικού πρωταθλήματος  αναβάλλονται λόγω κακών καιρικών συνθηκών και ορίζονται να διεξαχθούν ως εξής :

Σάββατο 26/04/2014 

1) Γήπεδο Ε.Π.Σ. Κοζάνης :

11:30              ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – Α.Ο. ΚΡΟΚΟΥ

13:00             ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ – ΝΕΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΓΙΛΟΥ

Αναβολή και ορισμός αγώνων Παιδικού .

Οι αγώνες ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ , ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ – Μ. ΑΛΕΞ. ΧΑΡΑΥΓΗΣ ,  ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ και ΑΚΑΔ. ΗΡΑΚΛΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ – Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ για την 17η αγωνιστική του Παιδικού πρωταθλήματος  αναβάλλονται λόγω κακών καιρικών συνθηκών και ορίζονται να διεξαχθούν ως εξής :

Πέμπτη 24/04/2014 

1) Γήπεδο Λιβαδερού :

17:00              ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ

Με Νότια Ζώνη και Ζώνη Νήσων στους τελικούς οι Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων Βόρειας Ζώνης

Την Τετάρτη 16/04/2014 οι Μικτές Ομάδες Νέων και Παίδων της Βόρειας Ζώνης θα αντιμετωπίσουν στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων τις αντίστοιχες ομάδες της Ζώνης Νήσων (Νέοι) και Νότιας Ζώνης (Παίδες) .

Οι αγώνες θα γίνουν στο Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης με ώρες έναρξης 12:30 μ.μ. και 10:00 π.μ. αντίστοιχα  .

Αλλαγή ώρας σε αγώνες Παιδικού .

Οι αγώνες ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ – Μ. ΑΛΕΞ. ΧΑΡΑΥΓΗΣ και ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ για την 17η αγωνιστική του Παιδικού πρωταθλήματος θα διεξαχθούν στο γήπεδο Δρεπάνου την Τετάρτη 16/04/2014 και ώρες 12:00 μ.  και 13:30 αντίστοιχα αντί 16:00 και 17:30 .

Αυλαία στον 1ο Όμιλο του Προπαιδικού .

Λήξη πρωταθλήματος στον 1ο Όμιλο του Προπαιδικού με τους ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και τα ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ να καταλαμβάνουν τις 2 πρώτες θέσεις και να προκρίνονται στην Ημιτελική Φάση όπου θα συναντηθούν χιαστί με τους 2 πρώτους του 2ου Ομίλου .

Αυλαία στη Β΄ Κατηγορία .

Έπεσε η αυλαία στο πρωτάθλημα της Β¨ Κατηγορίας και στους 2 Ομίλους με πρωταθλητές τον ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ στον 1ο Όμιλο και τον Α.Μ.Σ. ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ στο 2ο Όμιλο που ανέρχονται στην Α΄ Κατηγορίας . Επίσης κερδίζουν την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία οι δευτεραθλητές των 2 Ομίλων ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ .

Υποβιβάζονται στη Γ΄ Κατηγορία ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ από τον 1ο Όμιλο και η ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ από το 2ο Όμιλο .

Αναβολή και ορισμός αγώνα Παιδικού .

Ο  αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ  για την 17η αγωνιστική του  Παιδικού πρωταθλήματος αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 23/04/2014 και ώρα 17:00 στο γήπεδο Ατρομήτου Πτολ/δας.