Αρχική

Ερασιτεχνικό - ΕΠΣ Κοζάνης

Απονομή κυπέλλου στην Α.Ε.Κ. ΚΑΛΑΜΙΑΣ.

Την Κυριακή 24/05/2015 και ώρα 16:30 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καλαμιάς φιλικός αγώνας μεταξύ της τοπικής Α.Σ.Κ. ΚΑΛΑΜΙΑΣ και του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ .

Μετά τη λήξη του αγώνα θα γίνει από την Ε.Π.Σ. Κοζάνης η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα του 2ου Ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας Α.Ε.Κ. ΚΑΛΑΜΙΑΣ .

Μεταγραφή διαιτητή.

Ο διαιτητής Αλέξανδρος Ελευθεριάδης  μεταγράφτηκε από την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας στην Ε.Π.Σ. Κοζάνης , λόγω οριστικής εγκατάστασης του στην Πτολεμαΐδα .

Αλλαγή ώρας σε αγώνα Τζούνιορ.

Ο αναβληθέντας αγώνας Α.Ο. ΚΡΟΚΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ για τη 13η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος Τζούνιορ θα διεξαχθεί το Σάββατο 23/05/2015 στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. (χόρτο) και ώρα 17:00 αντί 11:00 π.μ.

Πρόγραμμα ημιτελική φάσης Τζούνιορ και Μίνι .

Από την Επιτροπή πρωταθλημάτων Υποδομής της Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανακοινώνεται το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης στα Τζούνιορ και Μίνι , που έχει ως εξής :

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

(Α΄ ΓΥΡΟΣ)

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ  Δευτέρα 25/05/2015 – Γήπεδο Σιάτιστας και ώρα 17:30

Τελείωσε η κανονική περίοδος σε Τζούνιορ και Μίνι .

Έληξε η κανονική περίοδος στα πρωταθλήματα Τζούνιορ και Μίνι (υπολείπονται μόνο 2 αγώνες , άνευ βαθμολογικής σημασίας , που θα διεξαχθούν το Σάββατο 23/05/2015 ) και οι 4 ομάδες που προκρίνονται στην ημιτελική φάση είναι:

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Από τον 1ο Όμιλο ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ και ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και από το 2ο Όμιλο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ.

ΜΙΝΙ

Κατακύρωση αγώνων πρωταθλημάτων Τζούνιορ και Μίνι .

1) Ο αγώνας Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΝΕΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΓΙΛΟΥ  για την 11η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του  πρωταθλήματος Τζούνιορ  κατακυρώνεται με σκορ 0-3 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του ΝΕΟΥ ΑΡΗΣ ΑΡΓΙΛΟΥ  ενώ αφαιρούνται -2 βαθμοί από την Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί .

2) Ο αγώνας ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ – Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ  για την 11η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του  πρωταθλήματος Μίνι κατακυρώνεται εις βάρος και των 2 ομάδων με σκορ 0-3 α.α.  ενώ αφαιρούνται και από τις 2 ομάδες από -2 βαθμοί , γιατί οι μεν ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ δεν προσήλθαν εγκαίρως να αγωνιστούν , η δε Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ προσκόμισε κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών της αθεώρητη από γιατρό .

Κατακύρωση αγώνων Β΄ Κατηγορίας.

1)Ο αγώνας ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ - Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ για την 26η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του  ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ  ενώ αφαιρούνται -2 βαθμοί από τη βαθμολογία της φετινής περιόδου και άλλοι -2 βαθμοί για την  περίοδο 2015-2016 από το Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί   .

2)Ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ   για την 26η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του  ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ  ενώ μηδενίζεται ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ στο συγκεκριμένο αγώνα  λόγω οικονομικών οφειλών από ποινές (άρθρο 33 Πειθαρχ. Κώδ. παρ. 4ε) .

Σφύριγμα λήξης στη Γ΄ Εθνική .

Με τους αγώνες της 30ης αγωνιστικής έληξε ο φετινός μαραθώνιος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και στον 2ο όμιλο πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ , που κέρδισε την άνοδο στη Β΄ Εθνική (Football League) .

Η εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης στην κατηγορία , ομάδα του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ κατετάγει στην 10η θέση της βαθμολογίας και παρέμεινε  στην κατηγορία αφού σημείωσε 13 νίκες , 6 ισοπαλίες και 11 ήττες και συγκέντρωσε 45 βαθμούς. Τέρματα 48-40.

Υποβιβάζονται στην Α΄ Κατηγορία των τοπικών Ε.Π.Σ. οι ομάδες :

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ , Α.Σ. ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ , Ε.Α.Π.  ΜΑΡΚΟΧΩΡΙΟΥ , ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ .

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ και ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ πρωτθαλητές στη Β΄ Κατηγορία.

Με πρωταθλητές τον ΕΘΝΙΚΟ ΒΑΤΕΡΟΥ (στον 1ο Όμιλο ) και τον ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ (στο 2ο Όμιλο ) έπεσε η αυλαία στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας . Μαζί του ανέρχονται στην Α΄ Κατηγορία και οι δευτεραθλητές των 2 ομίλων ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ και ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ .

Υποβιβάζονται στη Γ΄ Κατηγορία οι τελευταίες ομάδες των 2 ομίλων ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ και ΚΕΡΥΑΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ .

Αν δεν ανέλθει στη Γ΄ Εθνική , μέσω των μπαράζ ανόδου , ο ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2007 ΠΤΟΛ/ΔΑΣ , τότε θα υποβιβαστεί ακόμη μία ομάδα μετά από αγώνα μπαράζ μεταξύ των προτελευταίων των 2 ομίλων .

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ πρωταθλητής σε Παιδικό και Προπαιδικό.

Με θριαμβευτή τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ έγιναν οι τελικοί των πρωταθλημάτων Παιδικού και Προπαιδικού στο Λιάπειο γήπεδο Κοίλων το απόγευμα του Σαββάτου 16/05/2015 και παρουσία αρκετού φίλαθλου κόσμου.

Στον τελικό του Προπαιδικού , που προηγήθηκε , ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ επικράτησε με 3-2 (πεν.)(κ.α. 0-0 , πεν. 3-2) του ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ενώ λίγο αργότερα κατέκτησε και τον τίτλο στο Παιδικό , αφού επιβλήθηκε της ισχυρής ομάδας ΓΡΕΒΑΒΑ ΑΕΡΑΤΑ με σκορ 1-0 (ημ. 0-0).

Διαιτητές των τελικών οι κ.κ. Κουτσώνας , Παπαδημητρίου και Βογδόπουλος.