Αρχική | ΒΟΛΕΪ ΜΠΟΛ

ΒΟΛΕΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΚΥΡΙΚΗ 23/4/2017

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ-Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΣΚΥΔΡΑΣ στις 16:00μμ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στο ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στις 15:00μμ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟFIT

 

Ο Γ.Σ.Κοζάνης ευχαριστεί την επιχείρηση  ΔΙΑΤΡΟFIT και την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κ. Ράνια Κογιοπούλου για την αθλητική προσφορά  στην ομάδα σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της περιόδου 2016-2017, δηλαδή στη διάρκεια του πρωταθλήματος των Παγκορασίδων. Προτιμώντας την  Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κ. Ράνια Κογιοπούλου και την εταιρεία της ΔΙΑΤΡΟFIT που έμπρακτα στηρίζει τις  αθλητικές προσπάθειες στο βόλεϊ, οι Κοζανίτες ενισχύουν έμμεσα τον Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης.

 

ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

 

Μερικές μέρες πριν από τη Μ.Εβδομάδα η Διοίκηση του Γ.Σ.Κοζάνης παρέθεσε γεύμα στα κορίτσια του αγωνιστικού τμήματος Παγκορασίδων. Ήταν μια πρωτοβουλία που άρεσε και στις αθλήτριες και στην προπονήτριά τους αφού συνέβη αυτό για πρώτη φορά από τότε που υπάρχει αυτό το τμήμα. Στην πιτσαρία IL FORNO έδωσαν το παρών όλες οι αθλήτριες του τμήματος, η προπονήτριά τους Βάσω Παγούνη και ο έφορός τους Δημήτρης Παγούνης. Από την πλευρά της Διοίκησης ήταν παρόντες ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Ντέρος, η Γενική Γραμματέας κ. Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας κ. Πάρης Μουτσιούνας, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Κώστας Λατσκούλης και ο σύμβουλος κ. Δημήτρης Τσιόπουλος.

Η ΧΑΝΘ ΜΕ ΑΛΤΙΝΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α1

 

Στο ειδικό τουρνουά Β΄ Ομίλου της Α2 Γυναικών συμμετείχαν φέτος δύο ομάδες με ειδικό ενδιαφέρον για τον Γ.Σ.Κοζάνης. Η ΧΑΝΘ και η ΛΑΜΙΑ. Στη ΧΑΝΘ αγωνίζεται με υποσχετική από τον Γ.Σ.Κοζάνης η Κατερίνα Αλτίνη και στη Λαμία αγωνίζεται με υποσχετική από τον Γ.Σ.Κοζάνης η Μερόπη Κόλλια.

Παραθέτουμε τα παιχνίδια στα μπαράζ αγώνων που έγιναν με στόχο την άνοδο στην Α1. Οι αγώνες έγιναν στο τριήμερο 7/4-9/4 στο ΕΑΚ Νεάπολης στη Λάρισα.

7/4/2017

ΧΑΝΘ-Λαμία 3-1

Κόρινθος Ναύαρχος Βότσης 3-0

8/4/2017

Ν.Βότσης-Λαμία 0-3

Κόρινθος-ΧΑΝΘ 3-2

9/4/2017

ΧΑΝΘ-Ν.Βότσης 3-2

Λαμία-Κόρινθος 2-3

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ 3-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

 

Η νίκη της ομάδας μας 3-1 επί της Καστοριάς την Κυριακή 9 Απριλίου 2017  δικαιώνει σε ακόμα ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος την προσπάθεια του Γ.Σ.Κοζάνης, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που αγωνίσθηκε με σοβαρότητα και αθλητική νοοτροπία, αλλά, ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, αφού εκκρεμούν παιχνίδια άλλων ομάδων, ώστε να υπάρχει αναφορά για οτιδήποτε, ως προς την τελική προοπτική της ομάδας μας και την βαθμολογία της Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΜ.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

 

Να μη ξεχνιόμαστε.

Στην περίοδο των γιορτών, δε θα σταματήσουν οι προπονήσεις των τμημάτων  μας, παρά μόνο στις απολύτως ανελαστικές αργίες. Δεν είμαστε σχολείο για να κλείνουμε.

Άλλωστε, στην περίοδο των γιορτών, με δεδομένο ότι τα παιδιά έχουν άφθονο ελεύθερο χρόνο, γίνεται καλύτερα η δουλειά μέσα από τις προπονήσεις.

Πάντως σε κάθε περίπτωση από τη Μ.Πέμπτη 13 Απριλίου 2017 μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου 2017 δεν θα γίνονται προπονήσεις σε όλα τα τμήματα. Οι προπονήσεις θα ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα από την Τρίτη 18 Απριλίου και μετά. Καλές γιορτές σε όλους και καλή Ανάσταση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝΚΥΡΙΑΚΗ 9/4/2017ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στις14:00μμ στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΓΙΝΕ ΠΑΠΠΟΥΣ Ο ΛΑΤΣΚΟΥΛΗΣ

 

Ο Ειδικός Γραμματέας του Γ.Σ.Κοζάνης απέκτησε προ τεσσάρων ημερών το πρώτο του εγγονάκι. Έγινε παππούς λοιπόν καθώς η κόρη του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στον παππού Κώστα Λατσκούλη  να του ζήσει και να είναι πάντα καλότυχο.