Αρχική

αγωνες

Εβδομάδα δήλωσης συμμετοχών στο 5ο DRIFT "EXPRESS IKTEO" Κοζάνης

5ο DRIFT EXPRESS IKTEO ΚΟΖΑΝΗΣΑυτή είναι η εβδομάδα δήλωσης συμμετοχών στο 5ο DRIFT "EXPRESS ΙΚΤΕΟ" Κοζάνης που επιστρέφει στο Autodromo di Kasla.

Το 5ο DRIFT Κοζάνης στις 12-13 Μαϊου 2018

5ο DRIFT EXPRESS ΙΚΤΕΟ Κοζάνης Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διοργανώνει το 5ο Drift Κοζάνης στις 12-13 Μαΐου 2018. Ο αγώνας επιστρέφει φέτος στον Κασλά Κοζάνης όπου αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες θεατές για άλλη μια χρονιά.

Με πολύ δυνατές συμμετοχές το 4ο Drift ΣΜΑΚ στο Ρύσιο

Συμμετοχές στο 4ο DRIFT ΣΜΑΚΈνα αγώνα με πολλές συγκινήσεις αναμένεται να δούμε την Κυριακή 21 Μαΐου στο Ρύσιο σύμφωνα με τις συμμετοχές. Το παρών στην πίστα “DrivePark” στο Νέο Ρύσιο θα δώσουν οι διεκδικητές του Πρωταθλήματος DRIFT. Ο αγώνας συγκέντρωσε 23 συμμετοχές που θα δούμε πιο αναλυτικά.

Αποτελέσματα 3ου Drift Κοζάνης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και ο 6ος αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Κοζάνη.

Νικητής του αγώνα στην PRO ήταν ο Τάσος Χάρκας και την 2η θέση κατέλαβε ο Τσιλιμπόνης Γιώργος. Η μάχη του μικρού τελικού μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου, Τούντα Νίκου και Λεοντή Ηρακλή, νικητή έβγαλε τον πρώτο.

Στην SL, o Μανής κέρδισε στον τελικό τον Σιδηρόπουλο, ενώ 3ος κατετάγη ο Εγγλεζόπουλος.

Τελικά αποτελέσματα

Πίνακας συμμετοχών

Ο πίνακας συμμετοχών για το 3ο Drift Κοζάνης έφτασε τις 21. Στην κατηγορία PRO δήλωσαν 14 αθλητές μεταξύ των οποίων και οι πρωταγωνιστές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift. Δυνατή θα είναι και η κατηγορία SL με 7 συμμετοχές !

Πίνακας συμμετοχών