Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – Μακεδονικός Φούφα 3-0

Πραγματοποιώντας ίσως τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση ο Μακεδονικός έχασε «με κάτω τα χέρια» από την Αναγέννηση, μένοντας 8 βαθμούς μακριά από τη κορυφή και ουσιαστικά αποχαιρέτισε το τίτλο.
Η Αναγέννηση κατέβηκε με πέντε σημαντικές απουσίες και δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Αξίζει να σημειωθεί η πρώτη συμμετοχή πέντε νεαρών ποδοσφαιριστών από το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας εκ των οποίων δύο πήραν και χρόνο συμμετοχής.


 Ήδη στο 1ο λεπτό από βολέ του Κυριακίδη και με τη βοήθεια του αέρα η μπάλα ξεγέλασε τον Σακαρίδη, πέρασε από πάνω του και ο Σολάκης που «κυνήγησε» τη φάση με πλασέ έκανε το 1-0.
 Στο 31΄ ο Δαλκερανίδης έβγαλε τετ-α-τετ τον Σολάκη, που «σιγούρεψε» το γκολ, δίνοντας στον Κουρκουτμάνο (2-0), στο 44΄ σέντρα του Τοπάλη, κεφαλιά του Κεσκιλίδη στο αριστερό δοκάρι. το σκορ έκλεισε στο 70΄ ο Γκέκας με κεφαλιά.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η διοίκηση της Αναγέννησης, συνεχίζοντας να αναγνωρίζει ανθρώπους που πρόσφεραν στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικά, αυτή τη φορά τίμησε τον ποδοσφαιριστή του Φούφα Ίτσκο Θόδωρο.
Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των Μαλούτα-Παρασίου-Χρυσάνη (από Ημαθία).
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (: Κυριακίδης, Π. Τσιντός, Κουρκουτμάνος (71΄ Στεφανίδης), Πακάλτσης, Τσόμπο, Δαλκερανίδης (86΄ Ίτσκος), Γκέκας, Χ. Τσιντός, Σολάκης, Κιορτίδης (49΄ Σωτηρίου), Ανδρονικίδης.
Μακεδονικός Φούφα (Εμμανουηλίδης): Σακαρίδης, Μίμης, Πολυχρονίδης (41΄ Κεσκιλίδης), Ίτσκος (41΄ Σιδηρόπουλος), Τσαγκαλίδης (67΄ Κοτζαφίλιος), Μαργιορίδης, Δούφας, Χατζηρούμπης, Χάϊτας, Τοπάλης, Βελλίδης.