Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Απόλλων Ακρινής – Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 2-4

Πολλές συγκινήσεις είχε η αναμέτρηση στην Ακρινή, όπου η ψυχωμένη Αναγέννηση πήρε μεγάλη νίκη, ενώ ο Απόλλων έχει παράπονα από τη διαιτησία. Στο 7΄ κόρνερ του Ακριτίδη και ο Αλέξης Σαλονικίδης με σουτ το 1-0, στο 10΄ σέντρα του Αποστολίδη και με αυτογκόλ του Π. Τσιντού το 2-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν πολύ επιθετικά και στο 20΄ ψηλοκρεμαστό πλασέ του Αποστολίδη έφυγε σύρριζα άουτ, ενώ στο 27΄ ο Νότας με εντυπωσιακή εκτίναξη απέκρουσε στο τετ-α-τετ του Αποστολίδη.

Στο 30΄ ο Σταύρος Γκέκας μείωσε με πλασέ, στο 35΄ ανατροπή του Σολάκη από τον Κεχαγιά και δόθηκε πέναλτι, μέσα σε διαμαρτυρίες. Το εκτέλεσε ο Χρήστος Τσιντός, άουτ, όμως στο 40΄ εξαιρετική μπαλιά του Πακάλτση στον Ηλία Σολάκη, που με πλασέ, ισοφάρισε. Στο 47΄ ενέργεια του Σολάκη και ο Δημήτρης Δαλκερανίδης το 2-3, στο 70΄ ο Σταύρος Γκέκας πέτυχε το 2-4. 

Πολλά παράπονα διατυπώνει η Ακρινή για τη διαιτησία του Στράτου Σουλίδη (Μπακατάρη, Λαμπριανίδης). 
Απόλλων Ακρινής (Κατακαλίδης): Κεχαγιάς, Γαρσλιάν (68΄ Θαλαλαίος), Τσανακτσίδης, Θωμαϊδης, Φωτιάδης, ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΗΣ, Κεϊσογλου, Ακριτίδης (46΄ Χατσίδης), ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ (76΄ Πουτογλίδης), Θεοδωρίδης, ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ.
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Σάκος): ΝΟΤΑΣ, Π. Τσιντός, ΠΑΚΑΛΤΣΗΣ, Νίκκου, Αραμπατζής (83΄ Σωτηρίου), Τσόμπο, Χρ. Τσιντός, Δαλκερανίδης (73΄ Κουρκουτμάνος), ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ, ΣΟΛΑΚΗΣ, Γκέκας.