Αρχική

Με ένα αργυρό μετάλλιο επέστρεψε η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης από το Sindelfingen της Γερμανίας

    Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Πρωτάθλημα taekwondo Park Pokal που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Φεβρουαρίου 2013, στο Sindelfingen της Γερμανίας. Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος περίπου 800 αθλητές από 30 χώρες, ανάμεσά τους και οι αθλητές Γκλιάγιας Μάρκος, Ζευκλής Γιώργος, Μπουντιούκος Σπινάρης Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Γ. Ιωάννης, από τη Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης.

 

 

 

     Από τους 4 αθλητές μας ο Μπουντιούκος Σπινάρης Αθανάσιος ανέβηκε στο βάθρο των νικητών κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων στα +61 κιλά. Όλοι τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και φυσικά αποκόμισαν πολλές και σημαντικές εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στα μελλοντικά βήματά τους στο taekwondo. Και τα τέσσερα παιδιά είναι σε ηλικία που μεγαλύτερη σημασία έχει η συνεχής συμμετοχή τους σε πρωταθλήματα ώστε να εξοικειωθούν τόσο με την αγωνιστική ετοιμότητα όσο και με τη διαχείριση των συναισθημάτων τους ώστε να ισχυροποιηθεί ο χαρακτήρας τους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να δώσει συγχαρητήρια στο διακριθέντα αθλητή, στα υπόλοιπα τρία παιδιά για την συμμετοχή καθώς και στον προπονητή κύριο Αλμασίδη Χρήστο.