Αρχική

kozan.gr: Πρώτη προπόνηση σήμερα Δευτέρα για την Κοζάνη. «Σεφτέ» στις μεταγραφές με Αλέξανδρο Παναγιωτίδη από την Κ-20 του Αννόβερου. Αγάπιος Γαβριηλίδης: «Όλοι μαζί μπορούμε. Mη μας αφήσουν πάλι μόνους μας…» (Bίντεο-Φωτογραφίες)

Στο γήπεδο του Βατερού ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου την προετοιμασία της η ομάδα ποδόσφαιρου της Κοζάνης, καθώς το ΔΑΚ θα είναι έτοιμο για χρήση μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Η κάμερα του Kozan.gr βρέθηκε στην πρώτη συγκέντρωση του συλλόγου, όπου πάνω από 20 ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών».
Σύμφωνα με τη διοίκηση η πρώτη μεταγραφή για την ομάδα είναι ο 20 χρόνος επιθετικός, Αλέξανδρος Παναγιωτίδης που αγωνιζόταν στην Κ-20 του Αννόβερου. Ο Παναγιωτίδης να σημειωθεί πως κατάγεται από τον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης.
Από κει και πέρα τίποτα ακόμη δεν έχει συμφωνηθεί σε ότι αφορά τους παίχτες που θα στελεχώσουν το σύλλογο. Τη φανέλα της Κοζάνης θα συνεχίσουν να φοράνε και τη νέα περίοδο οι Γιάννης και Ηλίας Τσικόπουλος, ο Ηλίας Δούμας, καθώς και ο Νίκος Τραυλός. Από την ομάδα αποχώρησαν οι Κώστας Μαλούτας, Στράτος Καραμπατζάκης και Δημήτρης Ταφαρλής.
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αγάπιος Γαβριηλίδης ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου λέγοντας: «Όλοι μαζί μπορούμε. Μη μας αφήσουν πάλι μόνους μας…». Ο κ. Γαβριηλίδης μιλώντας για το στόχο της ομάδας ανέφερε πως θα είναι μια αξιοπρεπή πορεία, σαφώς η παραμονή δε συζητιέται».
Θανάσης Τέγος

3 4 5 6 1 2