Αρχική

Εβρος Σουφλίου – Κοζάνη 0-4

Ευρεία νίκη με 0-4 πήρε η Κοζάνη στην Ορεστιάδα (προσωρινή έδρα του Εβρου Σουφλίου) για την 7η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η Κοζάνη είχε τον Γιάννη Παρασκευά στον πάγκο της για δεύτερη φορά, μετά την ήττα την περασμένη Τετάρτη στη Σιάτιστα στον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης.

Ο Εβρος, που είχε στον πάγκο του τον Βούλγαρο προπονητή Στόγιαν μετά την παραίτηση του Μπάμπη Χρυσοστομίδη που πήγε στον Νέστο Χρυσούπολης, σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα με 0-4 μετά τον αγώνα με την Καλαμαριά την περασμένη Κυριακή.

Η Κοζάνη, αν και είχε αντίθετο τον δυνατό αέρα στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με 0-2 χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Γιάννος Πασχάλης στο 5′ και ο Γιάννης Τσικόπουλος στο 32′ μετά από ωραία προσπάθεια του Βουτσιώτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Τσικόπουλος με αριστερό πλασέ σημείωσε το τρίτο τέρμα της ομάδας του στο 70′, δίνοντας ουσιαστικό τέλος στην αναμέτρηση.

Στις καθυστερήσεις ο Ηλίας Δούμας, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης με τον Εορδαϊκό 2007, έγραψε το τελικό 0-4 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Στόγιαν): Θυμιανίδης, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Αβογιάν (63’ Πιτσόκος), Χιζανασβίλι (46’ Ζυγκερίδης), Λίτσκας, Εμρέ (83’ Θ. Λουϊζίδης), Μερτίκας.

ΚΟΖΑΝΗ (Παρασκευάς): Νομικός, Ηλίας, Τραυλός, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Ηλίας Τσικόπουλος, Γιάννης Τσικόπουλος (82’ Δούμας), Πετράκος (57’ Τάχιας), Αλμπάνης, Βουτσιώτης, Πασχάλης (71’ Χαματάι).

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας).

Βοηθοί: Ζήδρας, Χασιώτης (Δράμας).

facebookgoogle_plus