Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Ανάκαμψη το συντομότερο δυνατό

Την προσωρινή διακοπή Superleague θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο νέος προπονητής του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ, ώστε να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα και να προχωρήσει στις ενέργειες που θα τη βοηθήσουν να ανακάμψει και να πάρει τα πάνω της.

Ακόμη και ο πιο απαισιόδοξος οπαδός των «κίτρινων» δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι στους επτά πρώτους αγώνες η ομάδα του θα είχε συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς.

Το γεγονός, αυτό ήταν που οδήγησε και στην αντικατάσταση του Σάκη Τσιώλη, από τον Πολωνό τεχνικό, ο οποίος καλείται να βρει τα κατάλληλα τιπς στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί, ώστε να γυρίσει ο Άρης στο δρόμο των επιτυχιών.

Λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, δε θα πραγματοποιηθούν αγώνες για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο που έρχεται, συνθήκη που θέλουν όσο τίποτα να εκμεταλλευτούν οι Θεσσαλονικείς και να εμφανιστούν πανέτοιμοι για τη συνέχεια της σεζόν.

Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτής της προσπάθειας, επιδιώκουν τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα (με υποψήφιους αντιπάλους τη Δόξα Δράμας, την Ξάνθη και τα Γιάννενα), ώστε να παραμείνουν οι παίκτες σε αγωνιστικό ρυθμό και να δοκιμαστούν σχήματα και πρόσωπα από το νέο προπονητή.

Τέλος, ο Πρόμπιερζ θα συναντηθεί εντός των προσεχών ημερών με το Νέρι Καστίγιο για να συζητήσει μαζί του και να του τονώσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας, καθώς παρά το γεγονός ότι πιστεύει πολύ στην αξία του, οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του Ουρουγουανού δεν επιβεβαιώνουν τα αρχικά προγνωστικά για μια καλή σεζόν.