Αρχική

Κάλεσμα του Εθνικού Βατερού στον κόσμο για τον αγώνα με την Άρδασσα Θα κληρωθούν και τρία αρνιά

Κάλεσμα στον κόσμο κάνει η διοίκηση της ομάδαςτου Βατερού σχετικά με την αναμέτρηση με αντίπαλο τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία Μ. Αλ. Άρδασσας το Σαββάτο στις 5μμ στο Βατερό για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας
Το παιχνίδι για το Βατερό είναι εξαιρετικά κομβικό και από τα πιο σημαντικά ματς που έχει δώσει η ομάδα.


Η ανακοίνωση του Βατερού
«Λένε ότι στη ζωή επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς. Αυτό συμβαίνει παντού και φυσικά ισχύει και στον αθλητισμό.
Μετά τα συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα, είμαστε εδώ(διοίκηση προπονητής ποδοσφαιριστές ) για να αποδείξουμε ότι αυτή η ομάδα αξίζει κάτι καλύτερο . Οτιδήποτε συζητιέται ή γράφεται δε μας πτοεί ούτε μας αγγίζει.
Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την Άρδασσα είμαστε όλοι ενωμένοι στο στόχο μας. 
Η διοίκηση, ο προπονητής, οι αθλητές είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη παραμονή μας στη κατηγορία εκεί που πραγματικά μας αξίζει να βρισκόμαστε.
Περιμένουμε τους φιλάθλους μας , οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να στηρίζουν και να συμπαραστέκονται στην αγαπημένη τους ομάδα. 
Τους θέλουμε δίπλα μας το Σάββατο για να αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη και να δώσουν ώθηση στους αθλητές μας να πάρουν τη νίκη, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε. 
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε 
Ο Εθνικός Βατερού , δεν είναι απλά ένας σύλλογος...Είναι ένα ολόκληρο χωριό. Είναι η ομάδα που μας έκανε υπερήφανους τα τελευταία χρόνια .. 

Στήριξέ την τώρα που σε χρειάζεται !!!

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού θα γίνει και η κλήρωση της Λαχειοφόρου αγοράς. 
Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αρνί !!!