Αρχική

Κατακυρώσεις αγώνων Πρωταθλημάτων Υποδομής.

1) Ο αγώνας  ΔΡΑΣΙΣ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ-ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ  για τη 1η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Προπαιδικού Πρωταθλήματος  κατακυρώνεται με σκορ 3-0 α.α. και 3 βαθμούς υπέρ της ΔΡΑΣΙΣ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ και αφαιρούνται -2 βαθμοί από την βαθμολογία του ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ  , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί .

2) Ο αγώνας  ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ Β΄ – ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΒΟΪΟΥ   για τη 3η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Τζούνιορ κατακυρώνεται με σκορ 3-0 α.α. και 3 βαθμούς υπέρ της ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ  και αφαιρούνται -2 βαθμοί από την βαθμολογία της ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΒΟΪΟΥ  , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί .

3) Ο αγώνας  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ  για τη 2η αγωνιστική του Παιδικού  Πρωταθλήματος κατακυρώνεται με σκορ 3-0 α.α. και 3 βαθμούς υπέρ του ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ  και αφαιρούνται -2 βαθμοί από την βαθμολογία του ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ  , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί .

4) Ο αγώνας  ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ- ΚΟΖΑΝΗ 2004 για τη 2η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Προπαιδικού Πρωταθλήματος κατακυρώνεται με σκορ 0-3 α.α. και 3 βαθμούς υπέρ της ΚΟΖΑΝΗΣ 2004  και αφαιρούνται -2 βαθμοί από την βαθμολογία του ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ  , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί .

5) Ο αγώνας  ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ για τη 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Προπαιδικού Πρωταθλήματος κατακυρώνεται με σκορ 0-3 α.α. και 3 βαθμούς υπέρ του ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ  και αφαιρούνται -2 βαθμοί από την βαθμολογία του ΗΡΑΚΛΗ ΔΡΕΠΑΝΟΥ   , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί .