Αρχική

Θωμάς Κωστόπουλος: «Μας στοίχησαν λάθη απειρίας».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ο τεχνικός της ομάδας Θωμάς Κωστόπουλος με δηλώσεις του στη «Bluearena» αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης αλλά και στον φίλαθλο κόσμο.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σήμερα φάνηκε ότι είμαστε ακόμα ανέτοιμοι. Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και αυτό σε συνάρτηση με το ότι οι δύο ψηλοί μας αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, δεν μας επέτρεψαν να παρουσιάσουμε το πρόσωπο που επιθυμούσαμε».
Συνέχισε λέγοντας: «Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού βγάλαμε ενέργεια, αλλά μας στοίχησαν κάποια λάθη απειρίας στο τέλος. Η ομάδα είναι κουρασμένη από τη προετοιμασία και γενικά είναι νωρίς για να είμαστε απολύτως έτοιμοι».
Για τη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου, ο νεαρός τεχνικός δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που έδωσε τόσο δυναμικό παρόν. Στον ένα χρόνο που βρίσκομαι στο σύλλογο είναι η πρώτη φορά που είχε τόσο κόσμο στο γήπεδο. Θέλω να ξέρουν ότι από εδώ και πέρα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην φύγουν ξανά από το Ιβανώφειο με το κεφάλι κατεβασμένο».