Αρχική

ΒΟΡΡΑΣ | Χωλόπουλος: "Πολύ σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας"

Παρά τα όσα προβλήματα αντιμετώπισαν μέσα στην εβδομάδα οι Διόσκουροι Κοζάνης, κατόρθωσαν να επιβληθούν του συντοπίτη Ηρακλή και σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Αρη Χωλόπουλο, η νίκη αυτή -πέραν του ότι επιτεύχθηκε σε τοπικό ντέρμπι- ανέβασε κατακόρυφα και την ψυχολογία των παικτών του...
image

 

Τα όσα δήλωσε ο Αρης Χωλόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα των Διόσκουρων:

Για τη νίκη επί του Ηρακλή Κοζάνης: "Ηταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς, γιατί ήταν ένα τοπικό ντέρμπι που οι παίκτες μου κι εγώ θέλαμε να κερδίσουμε. Το καταφέραμε και είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια για εμάς, για την ψυχολογία μας. Παρόλο που αυτή η εβδομάδα δεν ήταν τόσο καλή, τα παιδιά έστω και τελευταία στιγμή συγκεντρώθηκαν σε αυτά που θέλαμε να κάνουμε και τα περισσότερα τα έκαναν. Το παιχνίδι πήγε σε χαμηλό σκορ κι έτσι καταφέραμε να το κερδίσουμε".

Για το "κλειδί" της νίκης: "Ο Ηρακλής είναι κατ’ εξοχήν επιθετική ομάδα και οι Ντισλής και Μιχαηλίδης είναι παίκτες πολλές φορές ασταμάτητοι. Εμείς καταφέραμε να τους σταματήσουμε κι αυτό νομίζω ήταν και το κλειδί για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για τους φιλάθλους των Διόσκουρων Κοζάνης: "Η προσέλευση του κόσμου θύμισε εποχές Μακεδονικού και είμαι πολύ χαρούμενος που οι δύο ομάδες κατάφεραν να γεμίσουν ένα μεγάλο γήπεδο, σε εποχή πολύ δύσκολη. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, για να πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής".

 

Από πευράς του, ο Θωμάς Μαύρου υπογράμμισε για τη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Ηρακλή Κοζάνης:

"Το ξέραμε ότι ο Ηρακλής έχει πολύ έμπειρη ομάδα καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Εμείς το μόνο που θέλαμε ήταν να πάμε στο παιχνίδι και να βγάλουμε τα συατήματά μας και αυτά που ξέρουμε, ενέργεια στην άμυνα τα οποία και καταφέραμε.

Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και καλή επίθεση υπάρχουν ακόμα πράγματα τα οποία πρέπει να διοσρθώσουμε και θα πάμε πολύ καλά στη συνέχεια αν είμαστε όλοι στις προπονήσεις.

Ηταν πολύ θετικό ότι ο κόσμος της Κοζάνης ήρθε να μας στηρίξει εγώ προσωπικά έχω πολλά παράπονα από την κοινωνία της πόλης γιατί δεν βοηθάει την ομάδα η οποία είναι πάρα πολύ οργανωμένη αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα μας γνωρίσουν καλύτερα και με την βοήθεια του κόσμου θα πάμε ψηλά".