Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: ΑΣ Βελβεντό - Μακεδονικός Φούφα 2-4 | φωτο - βίντεο


Αν και βρέθηκε να χάνει 1-0 ο Μακεδονικός Φούφα κατάφερε να φύγει τελικά νικητής από το Βελβεντό με 4-2 και να κρατήσει τη διαφορά στη κορυφή.Στο 17' σουτ Ρωμνόζογλου ο Σακαρίδης χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Τρίχας με πλασέ κάνει το 1-0.Στο  21' ο Τοπάλης εκτέλεσε φάουλ ο Πατουλίδης απέκρουσε τη κεφαλιά του Σολάκη και ο Τζουβάρας Δ. με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Στο 25'  ο Ρωμνόζογλου εκτέλεσε φάουλ ο Σακαρίδης προσπάθησε να διώξει λάθος τη μπάλα αλλά με 2η προσπάθεια μπλόκαρα.Στο 44' φάουλ του Τοπάλη ο Πατουλίδης έδιωξε σε κόρνερ.Στο 52' σέντρα Γκίκα ο Ρωμνόζογλου έπιασε τη κεφαλιά αλλά ο Σακαρίδης απέκρουσε. Δύο λεπτά μετά ο Τοπάλης εκτέλεσε φάουλ και ο Χάιτας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 62' η κεφαλιά Χάιτα  βρήκε το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 77' ο Τοπάλης εκτέλεσε κόρνερ ο Σολάκης έπιασε τη κεφαλιά η μπάλα βρήκε το τεντωμένο χέρι του Γκίκα αλλά διαιτητής και επόπτης  έδειξαν τίποτα.

Στο 80ο ο Σολάκης με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-3 αλλά στο 91ο κόρνερ του Xani λάθος από το Σακαρίδη και ο Μπαλάνης από κοντά έκανε το 2-3.Στο 93ο ο Xani εκτέλεσε φάουλ ο Σακαρίδης απέκρουσε ο Φούφας βγήκε στην αντεπίθεση και ο Χατζηρούμπης σε κενή εστία  έκανε το τελικό 2-4.ΑΣ Βελβεντό: Πατουλίδης, Τσιάκος (78' Cela), Διβικέλης, Γκίκας, Μπαλάνης, Αναστασίου (86' Xani), Μπέμπης (68' Ελευθεριάδης), Ευαγγέλου, Παπαστεργίου, Ρωμνόζογλου, Τρίχας.Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Κοπατσάρης, Τσακαλίδης, Τζουβάρας Δ., Τσαγκαλίδης, Μίμης, Σιδηρόπουλος (46' Χατζηρούμπης), Φωτιάδης (80' Τζουβάρας Ι.), Χάιτας, Τοπάλης, Σολάκης (86' Ιωκειμίδης).

Β. Α.
Ματιές στα σπορ