Αρχική

ΑΕΠ Κοζάνης: Να γιατί διαφέρουμε!


Έτοιμη για ένα ακόμα όμορφο ταξίδι στο φετινό πρωτάθλημα που ξεκινάει την Κυριακή, δηλώνει η ομάδα μας.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, θα είναι ίσως η ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας ποδοσφαιριστών, σε όλα τα Ελληνικά Πρωταθλήματα.
Πιστή στη φιλοσοφία της, με τη διάθεση προσφοράς προς τη νεολαία μας και μόνο, οι…”αιμοδότες” αυτής της προσπάθειας δίνουν και πάλι ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ.

Με βασικό τερματοφύλακα τον 17χρονο, Χρήστο Καλιαμπάκα, κάνουν πράξη την υπόσχεση τους.

Ηγετική θέση στην ενδεκάδα, ταυτόχρονα και ο δεύτερος μας αρχηγός, θα είναι ο Μανώλης Κουλούσιας, το αυθεντικό ταλέντο.

Γεννημένος το 2007!!!!!!, ο Νίκος Αδαμόπουλος, θα διεκδικήσει θέση βασικού, Παπαζήσης Δημήτρης, γέννημα του 2006 που από το Γενάρη θα παίζει με τα χρώματα της μεγάλης Σπάρτα Πράγας, παιδιά 15χρονα και 16χρονα, παίρνουν στην ΑΕΠ Κοζάνης ευκαιρίες που..ούτε στα όνειρα τους δεν θα είχαν σε άλλα Σωματεία.

Αυτό διότι έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν την πραγμάτωση των ονείρων τους, αφού διαθέτουν φυσικά και μένει να το αποδείξουν και το ανάλογο ταλέντο.Οι άνθρωποι της ομάδας μας, δεν φοβούνται να ρισκάρουν και δεν ακολουθούν την…εύκολη πεπατημένη.

Έτοιμους, έμπειρους, από άλλες περιοχές παίκτες που…ψάχνουν το μεροκάματο, αλλά δεν δίνουν καμμία ελπίδα για το μέλλον.Κοντά σε αυτά τα μεγάλα μας ταλέντα, που έχουν επιλεχθεί μετά από πολλά τεστ, τόσο ικανοτήτων αλλά και χαρακτήρα, θα πλαισιώνονται από ήδη καθιερωμένους παίκτες που και αυτοί θα προσπαθήσουν να κάνουν φέτος το μεγάλο τους άλμα, αφού η ΑΕΠ Κοζάνης αποτελεί εφαλτήριο.

Ο αρχηγός μας Ρίντι Σάλα, οι Λιάκος, Κιρκιλιανίδης, Βασίλτσης και τα άλλα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα, διαθέτουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να ξεχωρίσουν.Τη μεγάλη διαφορά φυσικά, αναμένονται να την κάνουν οι ξένοι μας, Αμινου και Μιγιενγκα, που δυστυχώς ακόμα δεν έχουν ξεπερασθεί τα απίστευτα γραφειοκρατικά εμπόδια και δεν μπορούν ακόμα να αγωνιστούν.

Και ο απίστευτος δρόμος που άνοιξε η ΑΕΠ Κοζάνης σε παιδιά όπως ο Μιχάλης Βοριαζίδης (ΣΛΑΒΙΑ Πράγας), Δημήτρης Παπαζήσης (ΣΠΑΡΤΑ), Σάββας Κοτταρίδης-ήδη επαγγελματίας, θα έχει και συνέχεια.Αυτή θα είναι η νέα, φρέσκια γεμάτη υγεία ΑΕΠ Κοζάνης.Μια ομάδα που θα προσπαθεί να δίνει χαρά στους αληθινούς φίλαθλους, μια ομάδα που θα παραμείνει μακριά από τη βία, τις συνδιαλλαγές, το άρρωστο κατεστημένο.

Με τους λίγους αλλά πιστούς και αληθινούς φίλαθλους, που καλούνται να έχουν υπομονή και να στηρίζουν τα νεαρότατα παιδιά μας, η ΑΕΠ Κοζάνης θα είναι και πάλι η ομάδα που φέρνει το ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ποδόσφαιρο, που έχει κερδίσει ήδη αμέτρητες συμπάθειες πανελλαδικά.
Γιατί το καταρρακωμένο Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αντέχει άλλη…κατηφόρα.
Να γιατί η ΑΕΠ Κοζάνης κάνει τη διαφορά.