Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Κοζάνη 2004 εντός έδρας

Κοζάνη 2004 – Ελλήσποντος (3-0)

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Κοζάνη 2004 εντός έδρας, με σκορ 3-0 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΚ. Οι παίκτες του Στέφανου Γκουρτσούλη χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση, πέτυχαν τρία τέρματα, κόντρα στην ομάδα του Ελλησπόντου και πρόσθεσαν τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, στη μεγαλύτερη διάρκεια.Η πρώτη νίκη των γηπεδούχων μπορεί να μη συνοδεύτηκε από καλή απόδοση, αλλά κρίνεται δίκαια αφού δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Τα γκολ που έκριναν τον αγώνα πέτυχαν: ο Κιβρακίδης το 1-0 στο 19’ με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Καλιαμπάκας το 2-0 στο 32΄με απευθείας χτύπημα φάουλ και το τελικό 3-0 πέτυχε πάλι ο Κιβρακίδης με σουτ στο 74’. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να ανεβάσουν κι άλλο το δείκτη του σκορ με τον Καλιαμπάκα στο 15’ και 69’, το Σταφυλίδη στο 42’ και τον Κοκκώνα στο 51’ και 59’.

Οι φιλοξενούμενοι με τη σειρά τους έχασαν κι αυτοί ευκαιρίες με το Μεντεσίδη στο 10’ και στο 72’ ενώ είχαν και δοκάρι στο 23’ σε κεφαλιά του Καβακίδη.
Κοζάνη 2004(Γκουρτσούλης): Γιαννάδης, Γκούμας, Βέττας, Κοκκώνας, Κιβρακίδης, Μπέμπης, Καλιαμπάκας, Ευθυμιάδης (α.α. 12’ Κοκκαλιάρης, 46’ Καβακίδης), Καλημέρης, Ουνγιαλιδης (70’ Τζούτζας), Σταφυλλίδης.

Ελλήσποντος (Γόγης): Πεϊμανίδης, Ευθυμιάδης, Καζαντσίδης, Καβακίδης, Μεντεσίδης, Σαλονικίδης, Καζαντσίδης Δ., Κουσαλίδης, Πασινακίδης, Κοτταρίδης.
Διαιτητής: Κουντουράκης
Βοηθοί: Γκέκα, Στρίφα