Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Στραβοπάτημα της Επανομής στην Άμφισσα, συντριβή της Βέροιας από τον Εορδαϊκό

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση του Φωκικού με την Αναγέννηση Επανομής. Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Εορδαϊκός στην Πτολεμαΐδα, συντρίβοντας την Βεροια με 4-0.

Στραβοπάτησε η πρωτοπόρος του Βόρειου ομίλου, Επανομή, στην Άμφισσα αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Φωκικό. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 26’ με τον Παπατζίκο, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, αφού μετά από 3 λεπτά ο Τζέκος έφερε το ματς στα ίσα, για τους γηπεδούχους.

Η Επανομή παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο με το ισόπαλο αποτέλεσμα μειώθηκε η διαφορά με τον δεύτερο Εορδαϊκό στους 2 βαθμούς. Η ομάδα της Πτολεμαΐδας μάλιστα συνέτριψε την τρίτη στην βαθμολογία Βέροια με 4-0. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο δεύτερο μόλις λεπτό με τον Γεραγώτη, στο 9’ ο Τζιμογιάννης έβαλε αυτογκόλ, γράφοντας το 2-0 και με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαπεντάλεπτου οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 3-0 με τον Νουτσκόφσκι. Το τελικό 4-0 σημείωσε ο Οικονόμου στο 64’.

Στις άλλες αναμετρήσεις της ημέρας σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Δόξα Κρανούλας επικρατώντας με 1-0 του Βιλτασιακού. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών κέρδισε 2-1 τον Πυρσό Γρεβενών και ο ΠΑΟΝΕ με 1-0 τα Τρίκαλα. Τέλος ο αγώνας του Οδυσσέα Αναγέννησης με την Κόζανη έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

πηγή: http://www.sportdog.gr