Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Νικητής στο ντέρμπι ο Ηρακλής Κοζάνης εναντίον των Διόσκουρων 59-48

Νικητής στο ντέρμπι ο Ηρακλής Κοζάνης εναντίον των Διόσκουρων  παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων που θύμισαν καλές εποχές.

Στο πρώτο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν αρκετά νευρικές, με πολλά άστοχα σουτ και μια σειρά από λάθος επιλογές. Ο Ηρακλης ελαφρώς καλύτερος κατάφερε να αποσπάσει μια διαφορά 6 πόντων, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 18-12.

Aναλυτικά η βαθμολογία

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Ηρακλή εκμεταλευόμενοι την αστοχία των αντιπάλων μέσα και έξω από την ρακέτα μεγάλωσε την διαφορά. Από την άλλη πλευρά οι Διόσκουροι, κάνοντας  πολλά λάθη σε επίθεση και άμυνα βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 13 πόντους. Το  ημίχρονο έκλεισε με σκορ 37-24.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Διόσκουροι βελτιωμένοι και με τον Ηρακλή να προσπαθεί να παίζει με τον χρόνο κάνοντας αργές επιθέσεις μείωσαν την διαφορά στους 9 με τον ηλεκτρονικό πίνακα να δείχνει 44-35 .

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Διόσκουροι συνέχισαν την πίεση και λίγο  πριν απο το τέλος προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς, ωστόσο κάποια παιδαριώδες λάθη, σε συνδυασμό με τα δύο εις βάρος τους αντιαθλητικά φάουλ λίγο πριν την λήξη, οδήγησαν στο τελικό 59-48.