Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

Μία νέα και συνάμα ιστορική αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε για τον Μακεδονικό.

 

Ξεκίνημα με όνειρα και πίστη για παραμονή.

Με όνειρα και φιλοδοξίες για μια καλή πορεία στη Δ΄ Εθνική , όπου θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην ιστορία του, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση του Μακεδονικού , στο "στρατιωτικό " γήπεδο.
Μπορεί η προετοιμασία να θεωρείται συχνά... βάσανο, όμως η σημερινή πρώτη συγκέντρωση του Μακεδονικού Κοζάνης ξεκίνησε και με όνειρα και φιλοδοξίες.

Σύσσωμη η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο υποδέχτηκαν παλαιούς και νέους παίκτες, με την ελπίδα να πετύχουν τους στόχους τους και να έχουν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά.
Άπαντες δήλωσαν πως είναι πανέτοιμοι να αντεπεξέλθουν στη νέα πρόκληση και δη στη συμμετοχή στην Δ΄ κατηγορία . Τόνισαν επίσης, πως η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά και πλέον στο ρόστερ της διαθέτει παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες.

Λίγα..μετρημένα λόγια, η παραμονή του περσινού κορμού και οι σωστές κινήσεις στις μεταγραφές του καλοκαιριού, συνθέτουν το πάζλ του σημερινού Μακεδονικού που φιλοδοξεί να έχει μια καλή χρονιά στη δύσκολη και με πολλές απαιτήσεις, ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται.

Θα κερδίσει κι αυτό το στοίχημα ο Μακεδονικός ...

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού Γιώργος Κατσίκας αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές στη σύντομη ομιλία του σημείωσε ότι: « Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και επιτυχίες. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δείξουμε σωστό χαρακτήρα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε όλοι μας. H χρονιά στη Δ΄Εθνική δε θα είναι εύκολη , το στοίχημα της παραμονής είναι μεγάλο κι ο Μακεδονικός έδειξε πως ξέρει και μπορεί να κερδίζει τα στοιχήματα....

Παρουσίασε πλάνο προετοιμασίας και βοηθούς ο Παπακώστας..

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Μακεδονικού κ Παπακώστας, είχε να πει: « Ξεκινάμε την προσπάθεια για μία καινούρια χρονιά, η οποία απλώνεται μπροστά μας. Σίγουρα η χρονιά δε θα είναι εύκολη και επιβάλλεται από όλους να προσπαθήσουμε, για να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας».
Ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για τους τρείς γυμναστές -βοηθούς του ,(Ζαχαριάδη Λεωνίδα , Αργυρόπουλο Θωμά , Αντωνόπουλο Κώστα) που εκτός απο ποδοσφαιριστές θα αναλάβουν και κομμάτια της προετοιμασίας ιδίως στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και παρουσίασε το πλάνο της προετοιμασίας.
Επίσης έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην πειθαρχία και στη σωστή συμπεριφορά που πρέπει να έχουν οι παίκτες του τόσο στα αποδυτήρια όσο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές "πάτησαν χόρτο" ο κόουτς τους έκανε το καθιερωμένο ζέσταμα με χαλαρό τροχάδην, με διατάσεις ενδιάμεσα, και μετά χωρίστηκαν σε γκρουπ κι έπαιξαν σε χαλαρούς ρυθμούς οικογενειακό δίτερμα.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά και μέρα με τη μέρα θα ανεβαίνουν σε ένταση

Με δύο μεταγραφές έκλεισε το ρόστερ ο Μακεδονικός

Με δύο προσθήκες ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του ο Μακεδονικός
Ο Κυριάκος Σαριόγλου ( Εθνικός Βατερού ) και ο Γιάννης Μαλούτας (Ελίμεια ) ντύθηκαν στα μπλε και θα δώσουν σημαντική βοήθεια με την εμπειρία τους στους νεοφώτιστους.
Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Μακεδονικό και την Δευτέρα με την έναρξη της προετοιμασίας ανακοινώθηκαν και επίσημα .

φωτο: http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10152017869260118&type=1