Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

Κλειστά τα χαρτιά του

 

Πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Ζεσουάλντο Φερέιρα φαίνεται να έχουν κάνει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, προκειμένου να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και μετά το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άντεξε μια μακρά περίοδο αμφισβήτησης, κατά την οποία ήταν προφανές ότι έπρεπε να βρει τα κατάλληλα τιπς στοίχημα που κατάφερε να κερδίσει και από την αρχή της φετινής σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα το «τριφύλλι» έδειξε αναγεννημένο και έτοιμο για μια καινούρια αρχή και εκ διαμέτρου αντίθετη απ’ αυτήν που είχε κάνει στην Ευρώπη.

Με άλλα λόγια, μετά τον αποκλεισμό του από το Champions League και το Europa League, η κριτική προς τον Φερέιρα είχε γίνει ολοένα και πιο έντονη και οι σειρήνες περί πιθανής απομάκρυνσής του είχαν αρχίσει να ηχούν δυνατά.

Στηρίχτηκε, ωστόσο, από τη διοίκηση, όσο κανείς άλλος που βρέθηκε σε αυτή τη θέση τα τελευταία χρόνια και το συν πέντε που έχει η 1η ομάδα του από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που έκαναν λόγο για έναν εξαιρετικό προπονητή και ήταν αυτά που τον έφεραν στην «Παιανία».

Έτσι, τώρα και περίπου έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του, έχουν αρχίσει, ήδη οι συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας του με τους «πράσινους».

Ερωτηθείς από τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους για το ενδεχόμενο να αποδεχτεί την πρόταση της διοίκησης του Παναθηναϊκού, απάντησε λακωνικά: «Θέλω, αλλά έχουμε πολλά να συζητήσουμε».