Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Δασκαλάκης: «Μ’ ενδιαφέρει ο Άρης»

Επίσημη προσέγγιση δεν υπάρχει, μόνο φήμες για ενδιαφέρον απόκτησης του από την ομάδα του Άρη, που όμως βρίσκει θετικό τον Σήφη Δασκαλάκη. Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους αλλά και τους στόχους της κρητικής ομάδας για τις αγωνιστικές που απομένουν. Αναλυτικότερα όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis”…

Για τα προγνωστικά αγώνων που απομένουν, απαρχής αυτού με τον Ηρακλή για την 28η αγωνιστική:

«Φέτος στον Εργοτέλη μας έλειψε ένα δυνατό αποτέλεσμα, κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, για να κοιτάξουμε ψηλότερα. Απομένουν τρεις αγώνες και θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε για να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα.

 

Με τον Ηρακλή είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος. Είναι σημαντικό και θέλουμε να το κερδίσουμε. Βέβαια και ο Ηρακλής το θέλει και θα τα παίξει όλα για όλα διότι βλέπουμε πως η βαθμολογία είναι σε κρίσιμο σημείο».

Για τον ίδιο και το προσωπικό του στο ποδόσφαιρο στοίχημα: «Από τη στιγμή που άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο πάντα έβαζα στόχους μεγαλύτερους. Είναι στα υπ’ όψιν μου το βήμα παραπάνω. Είμαι ευχαριστημένος στον Εργοτέλη αλλά θέλω μετά από δέκα χρόνια στην Σούπερ Λιγκ να κάνω το βήμα παραπάνω και είναι ένα καλό timing.

Η Εθνική είναι έντονα στο μυαλό μου. Πίστευα φέτος να μου δοθεί μία ευκαιρία. Είχα μια δικαιολογία ότι δεν παίρνουν παίκτες από μικρότερες ομάδες. Κλήθηκε όμως ο Κωσταντόπουλος από την Κέρκυρα, οπότε ελπίζω και εγώ ότι θα έρθει η σειρά μου».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Άρη: «Και εγώ από τα Μέσα μαθαίνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Στον Άρη είναι και ο Μιχάλης (σ.σ.: Σηφάκης) που μεγαλώσαμε ποδοσφαιρικά μαζί. Θα με ενδιέφερε πολύ να αγωνιστώ με την φανέλα του Άρη, όπως άλλωστε και κάθε ποδοσφαιριστή».

Για τον Μιχάλη Σηφάκη: «Με τον Μιχάλη μεγαλώσαμε μαζί, είχαμε όμως διαφορετική πορεία. Αυτός είχε τις ευκαιρίες και ο καθένας βρήκε τον δρόμο του. Πέρασε από μια τρικυμία στον Ολυμπιακό. Ότι γίνεται, γίνεται για καλό. Επέστρεψε δυνατότερος και στον Άρη νιώθει καλά. Ο Μιχάλης είναι παράδειγμα».

Για τους Έλληνες τερματοφύλακες: «Υπάρχουν καλοί Έλληνες τερματοφύλακες αλλά δεν μας εμπιστεύονται. Μπορεί και να εγώ αν δεν τραυματιζόταν ο τότε τερματοφύλακας του Εργοτέλη να μην έπαιζα, να μην υπήρχα στον χάρτη. Όταν δουλεύεις όμως οι ευκαιρίες σου δίνονται. Υπάρχει ταλέντο. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες προπονητές τερματοφυλάκων και πρέπει να δοθεί βάρος σε αυτό το κομμάτι».