Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Ακόμα μια ήττα για την Σιάτιστα Δ εθνική

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 1-0

Μετά από ένα  μέτριο παιχνίδι η Α.Ε Ποντίων  επικράτησε  της Σιάτιστας με  1-0 και αύξησε τη διαφορά από τις  ομάδες που την ακολουθούν.

Οι παίκτες  της Α.Ε Ποντίων  προσπάθησαν  για το καλύτερο αλλά απέναντί τους βρήκαν τη δυνατή  μαζική και πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη των παικτών της Σιάτιστας με συνέπεια να μη βρίσκουν χώρους για να μπουν στην περιοχή των φιλοξενούμενων που απείλησαν κάποιες φορές μόνο με αντεπιθέσεις.

Σε μία από  τις οργανωμένες επιθέσεις τους και συγκεκριμένα στο 74΄ οι παίκτες της Α.Ε Ποντίων βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα της εστίας  των αντιπάλων και άνοιξαν το σκορ, έγινε  το  1-0και με το σκορ αυτό πήραν τους τρεις βαθμούς που τους επέτρεψαν να αυξήσουν τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται στη δεύτερη θέση.

Οι σπουδαιότερες φάσεις και το γκολ

Στο 9΄ ο Τσιτσαρης  έπιασε πολύ ωραίο σουτ αλλά η μπάλα  έφυγε μόλις άουτ.

Στο 24΄ ο Βεϊδαμενίδης εκτελεί φάουλ και βρίσκει  μέσα στην περιοχή τον Κούρτογλου. Ο τελευταίος πιάνει δυνατή καρφωτή κεφαλιά, η μπάλα έσκασε μπροστά στην εστία και έφυγε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 38΄ ο Ταρασιάδης με έξοχη κάθετη πάσα βγάζει το Βεϊδαμενίδη  μέσα στην περιοχή αλλά ο τερ/κας  βγήκε γρήγορα, πρόλαβε το Βεϊδαμενίδη και έδιωξε.

Στο 54΄ο Πατσικόπουλος  μπήκε μέσα στην περιοχή της Α.Ε  Ποντίων  σε πλάγια θέση γύρισε τη μπάλα  στο Νικολαϊδη αλλά ο Κεστελίδης έδιωξε.

Στο 67΄ μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε Ποντίων  κόρνερ του Οικονόμου, ο Κεστελίδης  κέρδισε την κεφαλιά αλλά ο  τερ/κας έπεσε στη γωνία και μπλόκαρε σώζοντας βέβαιο γκολ.

Στο 74΄ σέντρα από φάουλ του οικονόμου ο  Μπαγλαρίδης χωρίς να βλέπει εστία  με γυριστή κεφαλιά γράφει το 1-0, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος  του αγώνα.

Διαιτήτευσαν  οι κ. κ. Υφαντίδης, Ιωαννίδης και Ζυμιαρούδης από το Κιλκίς.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ  ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Σαρρής, Κεστελίδης, Μπαλαμπάνης, Παπαγιαννόπουλος, Πεΐδης, Καλουσίδης (60' Οικονόμου), Κούρτογλου, Βεϊζαμενίδης (90' Αρβανίτης), Μπαγλαρίδης, Ταρασιάδης (82' Κουμορτζής).
ΑΕ ΣΙΑΤΙΣΤΑ: Τραπεζανλίδης, Γκαραγκούνης Β., Γκαραγκούνης Ν., Νασιόπουλος (76' Χατζηρούμπης), Νικολαΐδης (59' Τζούκαλιας), Ιττης, Στεργίου Κ., Γκέτσιος, Τσίτσαρης, Πατσικόπουλος, Πανταζής.