Αρχική

ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΦΙΛΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΕΤΚΟ

Από αριστερά 
Δ.ΠΑΦΙΛΗΣ, Α.ΠΕΤΚΟΣ και Ι.ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΣ 
Συνάντηση με πολλά θέματα στην ατζέντα έγινε στην περίοδο των εορτών ανάμεσα στον  Πρόεδρο του Γυμναστικού κ. Δ.Παφίλη με τον τέως Γεν. Γραμματέα της ΕΣΠΕΜ κ. Α.Πέτκο προκειμένου να ανταλλαγούν απόψεις και σκέψεις για τη βελτίωση διαφόρων θεμάτων που απασχολούν κυρίως το Γυμναστικό Κοζάνης. Ο πρόεδρος, του Δ.Σ. μαζί με μέλος του Γυμναστικού, είχε συνάντηση με τον ομόλογό του Πρόεδρο του Αρίωνα Πτολεμαϊδας  κ. Πέτκο στην οποία ανέπτυξε τις απόψεις του για το οικονομικό κυρίως, αφού αυτό το θέμα είναι από τα πρώτα που βασανίζει τα μέλη της Διοίκησης.

Του είπε ότι παρόλο που έχει επιτευχθεί δραστική  μείωση των εξόδων στη συνέχεια προχώρησε σε κινήσεις για  αναζήτηση νέων πόρων. Σε αυτή τη λογική συγκρότησε με άτομα μέσα από το Δ.Σ. του Γυμναστικού επιτροπή marketing από πέρσυ τον Μάϊο χωρίς όμως να ωφεληθεί στην ενίσχυση των εσόδων από αυτή την πρωτοβουλία ο Σύλλογος. Από την πλευρά του ο έμπειρος τέως παράγοντας της ΕΣΠΕΜ και μέλος της επιτροπής Εθνικών Ομάδων της ΕΟΠΕ, του γνωστοποίησε ότι τα σωματεία για πολύ καιρό ακόμα θα πρέπει να βρίσκουν εξ ιδίων πόρους για να επιβιώνουν.

Επίσης ο κ. Πέτκος τόνισε στον κ. Παφίλη ότι με το νοικοκύρεμα στα οικονομικά και με καλή και απαιτητική δουλειά στα αναπτυξιακά τμήματα τα περισσότερα προβλήματα στο οικονομικό θα βρουν διέξοδο.
Στη συνέχεια της ενδιαφέρουσας συζήτησής τους οι τρεις άνδρες συμφώνησαν ότι η ανάπτυξη του γυναικείου βόλεϊ στη Δυτική Μακεδονία αποτελεί κύριο μοχλό ενδιαφέροντος για την ΕΟΠΕ, αλλά και ο κ. Παφίλης τόνισε ότι δε νοείται ανάπτυξη του γυναικείου βόλεϊ στη Δυτική Μακεδονία χωρίς το Γυμναστικό σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αν και αυτό θέλει μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά σε όλους τους τομείς.
Οι κ.κ. Παφίλης και Πέτκος συζήτησαν ακόμα για θέματα προβολής του βόλεϊ στην ευρύτερη περιοχή, για τρόπους που μπορούν αυτές οι πρωτοβουλίες και οι σκέψεις να πραγματοποιηθούν, για κοινές δράσεις των ομάδων τους, για τρόπους μείωσης των περιττών εξόδων, για θέματα διαιτησίας, για τα αναπτυξιακά τμήματα, για το θεσμό της διοίκησης και για θέματα των εθνικών ομάδων.
Ο κ. Παφίλης  επίσης εξέφρασε την πεποίθησή της διοίκησής του, για το γεγονός ότι οι ομάδες που αγωνίζονται σε διάφορα πρωταθλήματα μόνο για  δύο ώρες του κάθε αγώνα, πρέπει να είναι με την άλλη ομάδα αντίπαλοι, και όλες τις υπόλοιπες ώρες και ημέρες της εβδομάδας, πρέπει να είναι μεταξύ τους  σύμμαχοι με σκοπό την εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα που απασχολούν συνολικά και όχι ατομικά. Ο κ. Πέτκος συμφώνησε και φυσικά απομένει όλες αυτές οι θετικές πρωτοβουλίες να γίνουν και πράξη…
τμήμα ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ