Αρχική

Γυμναστικός: Πρεμιέρα Πρωταθλήματος στις κορασίδες

3-0 τον Πήγασο  ο Γυμναστικός   

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα Κορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης κερδίζοντας το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, στην πρεμιέρα το συντοπίτη Πήγασο με 3-0. Αυτή η νίκη συνοδεύτηκε και από πολύ καλή απόδοση συνολικά όλης της ομάδας που με τον προπονητή Δημήτρη Τιτέλημπροστάρη μπορεί να βάλει στέρεες βάσεις για το μέλλον. 


Αποθέματα διάρκειας και αυτοπεποίθησης χρειάζονται μόνο να διαθέτουν στην επίπονη πορεία του πρωταθλήματος. Γιατί ποιότητα και ταλέντο υπάρχουν και σε αυτή την ομάδα του Τιτέλη και δε χωρά αμφιβολία ότι πράγματι μπορούμε να ελπίζουμε αρκετά από  τα κορίτσια μας.
Υπάρχει ικανοποίηση κυρίως επειδή είδαμε πολύ καλή απόδοση από  αρκετές  αθλήτριες μας που σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού  πράγματι έδωσαν ώθηση στην ομάδα,  αλλά ξεχωριστή ευχαρίστηση αποτελεί για μας η απόδοση των κοριτσιών που δεν ξεκίνησαν ως βασικές και προήλθαν από τον πάγκο  και βοήθησαν κι αυτές  παίρνοντας μάλιστα αρκετό χρόνο συμμετοχής.
 Ο  Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης  μπορεί να υπολογίζει για το μέλλον σε παιδιά και χαρακτήρες με αυτή τη ψυχή κι αυτή την καρδιά όπως την έδειξαν στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πήγασο. Κυρίως επενδύουμε στην μεγάλη τους αγάπη για το βόλεϊ και στη δίψα για νίκη που τους διακρίνει.
Μαζί με τον προπονητή που ικανοποιήθηκε από το παιχνίδι των αθλητριών μας το καταευχαριστήθηκε και ο κόσμος που γέμισε το κλειστό του Αγ. Γεωργίου και χειροκρότησαν όλα τα κορίτσια και τα δικά μας και του Πήγασου που ήταν η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα για τις προσπάθειές τους και για το θέαμα που παρουσίασαν.
* Ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Δ.Παφίλης παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον Πρόεδρο των Γρεβενών κ. Γ.Τόλιο και τον Γ.Γ. της γειτονικής ομάδας κ. Κ.Κυριάκου.
* Με τις καινούργιες διαφημίσεις στις στολές τους έπαιξαν οι Κορασίδες μας. Στο μπροστινό τμήμα διαφημίζουν οι Κορασίδες μας φέτος την εταιρεία Water Serviceκαι στο πίσω μέρος το  
Τυπογραφείο Ίριδα. Στο μπλουζάκι αποστολής διαφημίζεται φέτος η εταιρεία ΒΑΜΒΑΣ frost.
Τα σετ 25-18,  25-20,  25- 20
Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης):Φακίτσα, Καρυπίδου, Πεχλιβανίδου, Τσανακτσή , Τσιαούση, Εμανουηλίδου, Βόντσα, Καλογερίδου, Πάπιστα Κ, Γκαραλιού, Ντομοπούλου, Παφίλη.
Και αύριο άλλη δύσκολη αποστολή στην Καστοριά 
Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 όπως έχουμε ξαναϋπενθυμίσει παίζει η ομάδα των Γυναικών στην Καστοριά σε αγώνα νοκ-άουτ με την τοπική ομάδα για το κύπελλο. Και αυτά τα κορίτσια αξίζουν τη συμπαράστασή μας. 
Και σε αυτά τα κορίτσια πρέπει να είμαστε κοντά τους να τα βοηθήσουμε ηθικά για να πάρουν την πρόκριση. Και είναι σίγουρο ότι με την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Τιτέλης από το ξεκίνημα της προετοιμασίας φέτος αλλά και με τις δυνατότητες που έχουν οι αθλήτριες της ομάδας των Γυναικών θα μας εκπλήξουν. Αρκεί να είναι συγκεντρωμένες, αποφασιστικές και να μην τα παρατάνε σε κάθε δυσκολία αλλά να το παλεύουν μέχρι τέλους.
Δελτίο Τύπου Γ.Σ.Κοζάνης