Αρχική | ΒΟΛΕΪ ΜΠΟΛ

ΒΟΛΕΙ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

 

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης  καλεί όσα κορίτσια είναι γεννημένα από τα έτη 2004-2010 και ενδιαφέρονται να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ από έμπειρους προπονητές του αθλήματος να έρθουν στις προπονήσεις γνωριμίας που θα γίνονται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, για όλο το μήνα Μάιο.

Οι προπονήσεις θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, στα κλειστά γυμναστήρια που κάνουν προπονήσεις τα τμήματα του Γ.Σ.Κοζάνης

Για περισσότερες πληροφορίες, ώρες προπονήσεων κλπ  επικοινωνείτε με την προπονήτρια Βάσω Παγούνη στο τηλέφωνο:6986625648

ή στέλνετε μήνυμα στο e-mail του Συλλόγου: [email protected]

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 3-0 σετ

 

Ο υποβιβασμένος εδώ και κάποιες αγωνιστικές Γ.Σ.Κοζάνης  είχε μόνο θεωρητικές ελπίδες στην Βέροια  κόντρα στον ανώτερο Ποσειδώνα Βέροιας. Την στιγμή που για ακόμη ένα παιχνίδι είχαμε  πολλές απουσίες, αλλά και μια ομάδα με καταρρακωμένη από τις απανωτές ήττες ψυχολογία, η ήττα με 3-0 σετ τελικά ήταν αναμενόμενη.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΚΛΙΜΑΚΙΑΚΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

 

Σχεδιάζει ήδη το ταξίδι της  προς το Μουζάκι Καρδίτσας, με τα άλλα 5 κορίτσια της Προεθνικής Παγκορασίδων, από την ΕΣΠΕΜ, η αθλήτρια του Γ.Σ.Κοζάνης  Δέσποινα Λαμπριανίδου, η οποία επελέγη από  την ΕΟΠΕ και θα είναι από  τη  Μ.Δευτέρα έως και την Μ.Παρασκευή στο Μουζάκι, ώστε να πάρει μέρος στις συγκεντρωτικές προπονήσεις, από  τις οποίες θα βγει η  Εθνική Παγκορασίδων, με παιδιά γεννημένα το 2004.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 3-0 ΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ

 

Την Κυριακή του Ευαγγελισμού ολοκληρώσαμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας των Παγκορασίδων με μια τυπική διαδικασία και νίκη με 3-0 σετ επί του Αρίωνα Πτολεμαϊδας.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΕΤΡΙΒΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΑΔΑΡΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 1-3 ΣΕΤ ΤΟΝ Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Στα Γρεβενά το Σάββατο που μας πέρασε (παραμονή του Ευαγγελισμού) έγινε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας μας των Παγκορασίδων. Με αυτή  τη λέξη μπορούμε να περιγράψουμε την εικόνα ενός συγκλονιστικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Γρεβενών μέσα σε μια ζεστή και φίλαθλη ατμόσφαιρα.