Αρχική

ΓΣ Κοζάνης: Χορηγικό ποδαρικό από τη λογιστική εταιρία ΚΟΕΜ

Το λογιστικό Γραφείο του Δ. Κοεμτζόπουλου μετά από ενέργειες της Ολυμπίας Γκουντιού που αγωνίζεται στο τμήμα Γυναικών του Συλλόγου μας, αποφάσισε να προχωρήσει στη χορήγηση αθλητικού υλικού στη Γυναικεία ομάδα.
 Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι τα δύο ανίψια του κ. Κοεμτζόπουλου από φέτος έχουν ενταχθεί στο αθλητικό δυναμικό του Γυμναστικού και προπονούνται υπό την επίβλεψη των δικών μας προπονητών. 


Αυτό βέβαια δεν μπορεί να είναι τυχαίο … όσον αφορά στη διάθεση του κ. Κοεμτζόπουλου να συνδράμει κι αυτός με τον τρόπο του στη χορηγία στο Τμήμα Γυναικών του Συλλόγου μας.
Ο κ. Κοεμτζόπουλος όσον αφορά στο είδος της χορηγίας του,  παρέχει στις αθλήτριες του τμήματος Γυναικών του Γ.Σ. Κοζάνης 30 φανελάκια προπονήσεων, που κάθε κοπέλα θα πάρει από 2 φανελάκια όπου θα τυπώσει τη φίρμα του.
Στους   δύσκολους αυτούς καιρούς κάθε προσφορά στο Σύλλογο είναι σημαντική, ειδικά όταν αυτή η προσφορά γίνεται από πρωτοβουλία ενός εκλεκτού μέλους του Γ.Σ. Κοζάνης της αθλήτριάς μας, Ολυμπίας Γκουντιού.
Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που συσπειρώνονται στις τάξεις του Γυμναστικού επίλεκτα μέλη της Κοζανίτικης κοινωνίας, επιχειρηματίες, έμποροι και επαγγελματίες ώστε να μπορεί ο Σύλλογος να παρέχει στις αθλήτριες το καλύτερο δυνατό. Γιατί τα παιδιά σας, που είναι και παιδιά μας, είναι κύριο μέλημά μας να αθλούνται στις καλύτερες δυνατές συνθήκες και με τα όσο γίνεται καλύτερα μέσα.
Η εταιρεία του χορηγού μας, Δ. Κοεμτζόπουλου, η  ΚΟΕΜ Λογιστική & Συμβουλευτική, βρίσκεται στην οδό Ελ. Βενιζέλου 2, Κοζάνη, τηλ. 24610 42044.
Δελτίο τύπου Γ.Σ. Κοζάνης