Αρχική

ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ

Η Ζωή Σούλιου προπονήτρια των
Ακαδημιών του Γ.Σ.Κοζάνης
Μετρούν ήδη δύο εβδομάδες που ξεκίνησαν οι ακαδημίες μας του Γ.Σ.Κοζάνης υπό την καθοδήγηση της νέας γυμνάστριας Ζωής Σούλιου. Οι ηλικίες των κοριτσιών που γυμνάζονται υπό τη σκέπη μας είναι από 8-11 ετών.
 Στόχος της Ακαδημίας μας είναι το παιδί να αγαπήσει τον αθλητισμό και φυσικά το βόλεϊ και να μάθει τις αξίες μέσα από τις αθλητικές δράσεις παιδαγωγικές αρχές και αντιλήψεις, που θα το  ακολουθήσουν σε όλη τη ζωή, ώστε να γίνει ενεργό μέλος της κοινωνίας. Σε συνδυασμό, λοιπό, με το αγωνιστικό κομμάτι οι ακαδημίες του συλλόγου διαπλάθουν αθλητές και χαρακτήρες.

 

Μέσα από πολλά και ποικίλα τουρνουά στα οποία συμμετέχουμε τα κορίτσια του Γυμναστικού γεμίζουν με παραστάσεις και κοινωνικοποίηση. Και φέτος, λοιπόν, αυτή η πετυχημένη  συνταγή θα είναι η ίδια. Για αυτό άλλωστε έγινε και η επιλογή της προπονήτριας που είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ πολύ απλά γιατί πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι  απαράβατοι για εμάς κανόνες αφού θέλουμε να είναι ταυτόχρονα και προπονήτρια και παιδαγωγός.
Ο Γ.Βασιλειάδης έφορος Ακαδημιών
και ταμίας του Δ.Σ. του Γ.Σ.Κοζάνης 
Εξάλλου όπως είναι γνωστό το  βόλει είναι ιδανικό σπορ για τα κορίτσια. Συνδυάζει την πειθαρχία μαζί με τη συνεργασία με τα άλλα κορίτσια που κι αυτά βρίσκονται στον ίδιο χώρο στο ίδιο άθλημα. Επειδή ωστόσο το  βόλει απαιτεί  υπομονή, επιμονή και πολλή δουλειά, κάθε κοριτσάκι οριοθετεί από μόνο του τις φιλοδοξίες του σχετικά με το πόσο ψηλά θέλει να φτάσει.
Έφορος και υπεύθυνος για το τμήμα των ακαδημιών είναι ο ταμίας του Δ.Σ. κ. Γιώργος Βασιλειάδης που μοχθεί καθημερινά, για την καλύτερη λειτουργία των δύο μέχρι στιγμής τμημάτων.
Δελτίο Τύπου Γ.Σ.Κοζάνης