Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Περίοδο ευφορίας περνά η Κοζάνη 2004 μετά και τη νέα νίκη

Στην κορυφή η Κοζάνη 2004

Περίοδο ευφορίας περνά η Κοζάνη 2004 μετά και τη νέα νίκη 2-0, στο ντέρμπι της αγωνιστικής με αντίπαλο τον πρωτοπόρο έως πριν το παιχνίδι, Ηρακλή Πτολ/δας. Οι παίκτες του Στέφανου Γκουρτσούλη με τη νίκη τους αυτή σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Β’ ΕΠΣΚ και ισοβαθμεί με τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι κι έδειξαν από την αρχή ποιος θα είναι το αφεντικό της συνάντησης, παίρνοντας μια δίκαια νίκη αξιοποιώντας ιδανικά το πλεονέκτημα της έδρας.

Το φιλμ του αγώνα

 

Στο 14’ ο Ευαγγελόπουλος θα σπάσει στο Νούσια που θα σουτάρει για να μπλοκάρει ο Λυκίδης.
Στο 23’ ατομική προσπάθεια του Λαμπίρη από αριστερά θα βγάλει συρτή σέντρα θα πεταχτεί ο Σαλονικίδης και με ψύχραιμο πλασέ θα ανοίξει το σκορ 1-0.
Στο 35’ σέντρα του Ανθούλη, πλασέ του Σιώκλη από κοντά, άουτ.
Στο 37’ ο Σαλονικίδης βγάζει ωραία το Σαλονικίδη απέναντι από το Λυκίδη, θα πιάσει δυνατό σουτ για να απομακρύνει ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.
Στο 40’ ο Γκουσγκούνης θα εκτελέσει φάουλ στο Μπακαλίδη που θα στρώσει στο σημείο του πέναλτι, στο Λαμπίρη που θα σουτάρει ψηλά άουτ.
Στο 42’ φάουλ του Ανθούλη, κεφαλιά του Σιώκλη, άουτ.
Στο 50’ δυνατό φάουλ του Μπακαλίδη, η μπάλα λίγο έξω.
Στο 67’ φάουλ από το χώρο του κέντρου, το εκτελεί ο Σαλονικίδης η μπάλα θα φτάσει στο Μπακαλίδη που με διπλή προσπάθεια θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.
Στο 70’ ωραία σέντρα του Νούσια, κοντινή προβολή του Λαμπίρη η μπάλα λίγο έξω.
Στο 79’ σέντρα του Δημάκη, κοντινό πλασέ του Κεσκελίδη πετάγεται ο Κρικέλης και διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.
Στο 82’ πλάγιο του Δημάκη, αδράνεια της άμυνας κεφαλιά του Ανθούλη, οριζόντιο δοκάρι.
Στο 85’ ο Λαμπίρης θα βγάλει τετ-α-τετ τον Ευαγγελόπουλο αλλά το πλασέ του θα αποκρούσει με τα πόδια ο Λυκίδης.

Κοζάνη 2004 (Γκουρτσούλης Στ.): Κρικέλης, Νούσιας, Παπαδόπουλος, Γκουλιαβέρας, Γκούμας, Μπούκος (89’ Κανούτας), Λαμπίρης, Ευαγγελόπουλος, Γκουσγκούνης, Μπακαλίδης, Σαλονικίδης.

Ηρακλής Πτολεμαΐδας (Κουλίδης Γ.): Λυκίδης, Φωλτόπουλος, Ακριτίδης (73’ Δημάκης), Μάντσος, Ανθούλης, Αντωναρίδης (71’ Αντωνιάδης), Κεσκιλίδης, Κοσμίδης, Τσουμίτας, Δανιηλίδης (80’ Σεμερτζίδης), Σιώκλης.

Διαιτητής: Δημητρακόπουλος
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος Χρ.

http://www.fcmakedonikos.gr/news.php?extend.436