Αρχική

Διαγόρας: «Στον Μακεδονικό έμειναν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας και της Γ’ Εθνικής όπου έκαναν ότι ήθελαν»

 

Η Π.Α.Ε. Διαγόρας εξέδωσε ανακοίνωση- απάντηση στον Μακεδονικό, ο οποίος κάλεσε τον Στιβ Μπένετ να δώσει το ”παρών” στο ματς με τους Ροδίτες

Αναλυτικά:

Με έκπληξη και φυσικά αγανάκτηση διαβάσαμε την πρόσφατη ανακοίνωση- έπος του νεοφώτιστου στα επαγγελματικά πρωταθλήματα μετά από αρκετές δεκαετίες Μακεδονικού να κάνει αναφορά με σαφείς υπαινιγμούς και αρκετή δόση ειρωνείας σχετικά με τον μεταξύ μας αγώνα, ο οποίος μάλιστα είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Κυριακή! Ένας αγώνας που για τον Μακεδονικό μπορεί να αποτελεί τον πιο κρίσιμο…. αγώνα της χρονιάς …, όπως ισχυρίζεται αλλά για εμάς είναι ένα ακόμη παιχνίδι, μια ακόμη γιορτή του ποδοσφαίρου!

Στην ανακοίνωση του που παραπέμπει σε μυθιστόρημα λοιπόν ο νεοφώτιστος, καλεί τον κύριο Μπένετ με έξοδα της ΠΑΕ να βρεθεί στο νησί μας για να «προστατευτεί» από την διαιτησία. Προφανώς και οι Μακεδόνες έχουν μείνει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας και της Γ’ Εθνικής όπου έκαναν ότι ήθελαν, έχοντας ως μοχλό πίεσης τα δικά τους ΜΜΕ και τα οποία δεν χρησιμοποιούν τη δημοσιογραφία όπως πρέπει , αλλά για να επηρεάζουν κατά το δοκούν τα δικά τους συμφέροντα. Ακόμη κύριοι νεοφώτιστοι ρέει το «αίμα» στην Λευκίμμη και την Κοζάνη!

Ακόμη δεν μπορούν να ξεχάσουν την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν τόσες και τόσες ομάδες της Γ’ Εθνικής και της SL2 επί 5 μήνες καθώς έπρεπε με κάθε τρόπο να αγωνιστείτε στην SL2 , μέσα από τραγελαφικές αποφάσεις και παίρνοντας την θέση μιας ομάδος που στην συνείδηση ΟΛΩΝ των ελλήνων έπρεπε να βρίσκεται στην θέση σας. Εξηγήστε μας λοιπόν για ποιο λόγο στοχοποιείται και πυροδοτείται έναν αγώνα χωρίς να σας έχουμε δώσει δικαίωμα; Που αποσκοπείτε και τι θέλετε να πετύχετε;

Σαν Διαγόρας Ρόδου έως και σήμερα δεν έχουμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα και δεν έχουμε σκοπό να πέσουμε σε κανενός την παγίδα ! Βρείτε μας ένα φύλλο αγώνα κύριοι νεοφώτιστοι στον οποίο οι αντίπαλοί μας να διαμαρτυρήθηκαν για την διαιτησία!

ΥΓ1 Αν θέλετε μπορείτε να καλέσετε και τους κ.κ. Περέιρα και Κλάντεμπέργκ και να συνδράμουμε και εμείς στα έξοδά σας…

ΥΓ2 Στον αγώνα της Καρδίτσας που προηγείται είστε «προστατευμένοι»;

ΥΓ3 Συμφωνούμε άμεσα και χωρίς ίχνος ειρωνείας να προτείνεται εσείς ένα δικό σας διαιτητή της αρεσκείας σας, έναν δικό σας παρατηρητή, ακόμη και τα Ball Boy για να μην έχετε ενδοιασμούς για καθυστερήσεις…!

Τέλος ως επίλογος για να πέσουν οι τόνοι, σας προτείνουμε να δείτε όποτε μπορείτε και έχετε χρόνο από τις ανακοινώσεις που σας «τρώνε» αρκετή ώρα την ελληνική κωμωδία του 1961 με τους Ορέστη Μακρή, Διονύση Παπαγιανόπουλο, Δημήτρη Νικολαΐδη, Μάρθα Καραγιάννη, Ανδρέα Ντούζο, «ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ»