Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Αναγέννηση Λιβαδερού - Δόξα Ροδιανής 2-2

Ισόπαλη 2-2 στην έδρα του Λιβαδερού ήρθε η Δόξα Ροδιανής με την Αναγέννηση Λιβαδερού.
Στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά η Δόξα Ροδιανης έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο με γρήγορες εναλλαγές και πολλά σουτ, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ σε εκείνο το διάστημα, δημιουργώντας όμως πολλές ευκαιρίες. .....

Σε μια ανύποπτη φάση παίχτης του Λιβαδερού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για εξύβριση και έτσι το λιβαδερο έμεινε με 10 παίχτες. οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με ωραίο σουτ του τσουτσιδη. απο εκει και περα η ομαδα της ροδιανης αδρανησε,επεσε η αποδοση της και με πεναλτυ το λιβαδερο θα καταφερει να κανει το 1-1,και ο πετρος μιχαλοπουλος να παρει την κοκκινη καρτα,μενοντας και οι δυο ομαδες με 10 παιχτες.να σημειωθει οτι οι φιλοξενουμενοι διαμαρτυρηθηκαν εντονα ς αυτη τη φαση,για καθαρο επιθετικο φαουλ.
Στο δευτερο ημιχρονο η ομαδα του λιβαδερου μπηκε πιο δυνατα δημιουργωντας ευκαιριες χωρις αποτελεσμα.η ροδιανη αυξησε την αποδοση της και σε μια αντεπιθεση βρεθηκε ο τσιγγανας σε θεση βολης αλλα το πλασε που επιχειρησε σημαδεψε το οριζοντιο δοκαρι.στη συνεχεια το λιβαδερο πετυχε ενα γκολ το οποιο ακυρωθηκε σαν οφ σαιντ,<και με τις διαμαρτυριες των γηπεδουχων.σε αλλη μια αντεπιθεση η ροδιανη καταφερε να προηγηθει με 1-2 χαρη σε κοντινο πλασε του τσουτσιδη μεσα απο την περιοχη των γηπεδουχων.
Και ενω φαινοταν η δοξα ροδιανης να παιρνει τους 3 βαθμους της νικης, το λιβαδερο δεν ειχε πει την τελευταια λεξη. Στο τελευταιο λεπτο των καθυστερησεων,σε μια ανυποπτη φαση με ανοργανωτη την αμυνα της ροδιανης εγινε το τελικο 2-2,μοιραζοντας ετσι βαθμους και εντυπωσεις.
ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ:ΜΕΚΕΡΑ,ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ Γ,ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ,
ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ Τ,ΦΛΩΡΟΣ,ΧΛΙΑΡΑΣ,ΦΤΑΚΑΣ,ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ,ΤΣΟΥΤΣΙΔΗΣ,(ΛΙΟΓΑΣ,ΚΩΤΟΥΛΑΣ)

 

(φώτογραφία από αρχείο)

 

 

πηγή: http://ntobas.blogspot.com/