Αρχική

Συνάντηση γονέων αθλητών - τριών ΣΕΑ Κοζάνης - Φιλικό ξεκίνημα...

Πολύ ενθαρρυντική ήταν η συνάντηση των γονέων των αθλητών και αθλητριών του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του συλλόγου. 
Εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος κ. Χριστοδούλου Σάββας, αφού συνεχάρει τους αθλητές μας που πέτυχαν απόλυτα τους στόχους και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπ/ση, ενημέρωσε τους γονείς για όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του συλλόγου και τους κάλεσε να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητές του.

 Από φέτος αναβαθμίζεται σημαντικά η προπονητική δραστηριότητα με την πρόσληψη επιπλέον προπονήτριας της κ. Τσιάρα Κατερίνας που μαζί με τον κ. Καλύβα Αντώνη εξέφρασαν την μεγάλη τους διάθεση για προσφορά  στα παιδιά μας.
 Τέλος ανακοινώθηκε το νέο διευρυμένο πρόγραμμα προπονήσεων σε καθημερινή βάση. 
Οι γονείς από την πλευρά τους εξέφρασαν την επιθυμία να προσφέρουν ό,τι και όσο μπορεί ο καθένας για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας. 

Φιλικό ξεκίνημα με τις Σάρισες Φλώρινας 
Στα πλαίσια της προετοιμασίας του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ για τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, πραγματοποιήθηκε φιλική συνάντηση την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στην Κοζάνη με τις ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Το γειτονικό και φιλικό μας σωματείο ήρθε στην πόλη μας με δύο ανδρικές και μία γυναικεία ομάδα (11 αθλητές και αθλήτριες) και δοκίμασαν την αγωνιστική τους ετοιμότητα αγωνιζόμενοι με αντίστιχες ομάδες του συλλόγου μας. Η συναντήσεις ήταν άκρως φιλικές αλλά και δυνατές δίνοντας την ευκαιρία στους προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. 

seak.gr