Αρχική

Διασυλλογικό πρωτάθλημα γυναικών Β’ Εθνικής Β. Ελλάδας

Συνεχίστηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στη Θεσ/νικη το διασυλλογικό πρωτάθλημα γυναικών για τη Β΄ Εθνική κατηγορία Β. Ελλάδας, όπου συμμετέχει και ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Το «μενού» περιελάμβανε τρεις αγώνες για την ομάδα μας, η οποία παρατάχθηκε με τις Κασνάκη Ε., Βασιλειάδου Ν. και Κοκκινίδου Β.


Οι αθλήτριές μας αντιμετώπισαν αρχικά τον Ο.Ε.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ και ηττήθηκαν με 1-4. Το σκορ αυτό βέβαια δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμικότητα των αθλητριών μας για τις οποίες οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ελαφρυντικά. Για την Κασνάκη Ε. ότι είναι μαθήτρια Γ΄ Λυκείου και προετοιμάζεται για τις πανελλήνιες εξετάσεις, για τη Βασιλειάδου Ν. ότι διαμένει στη Θεσ/νικη όπου φοιτά στο 3ο έτος της Νομικής και για την Κοκκινίδου Β. ότι προέρχεται από τραυματισμό στο δεξί χέρι. Όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν εμπόδια στην κατάλληλη προετοιμασία τους για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Στη συνέχεια άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και επικράτησαν πρώτα του Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ 4-2 και στη συνέχεια  του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ με 4-1.
Πετυχαίνοντας λοιπόν 2 νίκες και 1 ήττα «κλείδωσαν» την 4η θέση της βαθμολογίας. Απομένουν ακόμη τρεις αγώνες τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο.
Την αποστολή συνόδευσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κ. Διδασκάλου και τα μέλη Σ. Κασνάκης και Θ. Κοκκινίδου.   
seak.gr