Αρχική

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-0σετ

 

Ωραία αναμέτρηση έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στις 12.00, στο ΔΑΚ με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης  καλύτερο, να φθάνει δίκαια στην άνετη  νίκη, σε ένα ματς από εκείνα που μπορούν να δώσουν κίνητρο στις αθλήτριες να ξεδιπλώσουν  το ταλέντο τους. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο εκ προοιμίου. Εύκολο το κάνουν οι δύο ομάδες ανάλογα με την απόδοσή τους μέσα στο παρκέ. Επομένως είναι βέβαιο ότι ο κόσμος-και ήταν πολύς ο κόσμος αυτή τη φορά- το απόλαυσε, αφού ο αγώνας είχε θέαμα και ωραίες φάσεις. Εκεί που χρειάστηκε πάντως αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, στο 3ο σετ δηλαδή τα κορίτσια μας ανασυγκροτήθηκαν και ξεπέρασαν προβλήματα και χαλάρωση και τέλειωσαν τον αγώνα. Πάντως όταν το σκορ στο τρίτο σετ ήταν 19-20 ήταν το κοουτσάρισμα του Τιτέλη που έγειρε την πλάστιγγα και το σετ κερδήθηκε με 25-20..

Πάμε για την επόμενη συνάντηση μας, στα Γρεβενά  αυτή τη φορά, την Κυριακή, με καλή ψυχολογία, ψυχραιμία και πάνω από όλα με την αίσθηση της ευχαρίστησης από την προσπάθεια και την εικόνα της ΟΜΑΔΑΣ μας. Λόγια πολλά δε χρειάζονται.  Γιατί αποδείχθηκε ότι στο βόλεϊ  όλα κρίνονται, συχνά, σε μία λεπτομέρεια....Γι αυτό χρειάζεται εγρήγορση και σοβαρότητα.

Ευχαριστούμε τους θεατές που συμπαραστάθηκαν στα κορίτσια του Τμήματος Νεανίδων, για το ζεστό τους χειροκρότημα, για την αθλητική τους παρουσία.

Στον Οδυσσέα Κοζάνης , ευχόμαστε καλή συνέχεια.

*Πολύ καλή η διαιτησία των Νάνου, Καρανίκου.

*Εκ μέρους της Διοίκησης ήταν στο γήπεδο ο Πρόεδρος κ. Παφίλης. Επίσης παρών ήταν και ο έφορος κ. Κ.Δύντσικος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ήταν ο Γιώργος Βασιλειάδης.

* Τα σετ: 25-8 ,25-15 ,25-20

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου ,  Φακίτσα,  Τσιαουση, Πεχλιβανίδου,

Βόντσα ,Τσανακτσή,  Δύντσικου,  Καλογερίδου,  Εμμανουηλίδου, Τότσκα,  Φασούλα, Παφίλη