Αρχική

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΕΤΡΙΒΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΑΔΑΡΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 1-3 ΣΕΤ ΤΟΝ Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Στα Γρεβενά το Σάββατο που μας πέρασε (παραμονή του Ευαγγελισμού) έγινε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας μας των Παγκορασίδων. Με αυτή  τη λέξη μπορούμε να περιγράψουμε την εικόνα ενός συγκλονιστικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Γρεβενών μέσα σε μια ζεστή και φίλαθλη ατμόσφαιρα.

Η ομάδα της Παγούνη, κοιτώντας παιχνίδι με παιχνίδι χωριστά, κατέκτησε συνολικά 13 νίκες και κατέλαβε την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ. Αλλά πέρα απόλα τα υπόλοιπα στο παιχνίδι μέσα στα Γρεβενά ήταν μια ομάδα θαύμα, πραγματικά χάρμα  ειδέσθαι. Οι αθλήτριες τα έκαναν όλα τέλεια, τόσο σε συνδυασμούς όσο και σε διάρκεια, σε ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, σε αποτελεσματικότητα. Μπράβο  στα κορίτσια μας που πήραν τους 3β. της νίκης μέσα στα Γρεβενά, σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, με τις δυσκολίες που προκύπτουν από ένα εκτός έδρας αγώνα. Αυτή η νίκη ήταν το επιστέγασμα της καλής δουλειάς που έγινε σε όλη την περίοδο, αφού πρέπει να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του α΄ γύρου η ομάδα μας έχασε μέσα στην έδρα  μας με 2-3 σετ από τα Γρεβενά που τους δώσαμε αγωνιστική απάντηση με το να τα κερδίσουμε εκτός έδρας το περασμένο Σάββατο με 1-3 σετ.

Η ροή του αγώνα, ήταν θεαματική, τα δύο  σετ κρίθηκαν στην κόψη του ξυραφιού.

Η ομάδα μας  προηγήθηκε με 0-2 , με 24-26, και 26-28, οι γηπεδούχες μείωσαν σε 1-2  για να επικρατήσει στο τέλος ο Γ.Σ.Κοζάνης με το τελικό 1-3 σετ.

Μπράβο στα παιδιά και την προπονήτρια, στην προπονήτρια  και στα παιδιά. Η νίκη ήταν προϊόν της προσπάθειας του ΣΥΝΟΛΟΥ. Ηταν μία νίκη καρδιάς, που αποδεικνύει, για ακόμα μία φορά, ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης  έχει μέταλλο χάρις στη δουλειά που έγινε όλη τη χρονιά και ταυτότητα, γιατί είναι αλήθεια ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση η ταυτόχρονη διαχείριση βαθμολογίας και συναισθημάτων.

*Η διαιτησία μας προβλημάτισε. Σε ένα παιχνίδι που οι ομάδες ήταν ισότιμες μια που τα δύο σετ κρίθηκαν στον πόντο, είδαμε κάποια ανεξήγητα λάθη από τον κ. Γιαννόπουλο που γενικά θεωρείται καλός διαιτητής. Στη Γραμματεία η κ. Γιώτα.

*Από πλευράς Διοίκησης παρών στα Γρεβενά ήταν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης και οι Σύμβουλοι Ε.Αλεξόπουλος και Γ.Σιώλιας. Επίσης παρόντες ήταν και αρκετοί τυχεροί γονείς αθλητριών που παρακολούθησαν ένα σούπερ παιχνίδι.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 24-26, 26-28, 25-21, 18-25.

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Σιμιτσή (αρχηγός), Βότση, Ζαφειρίου, Κωνσταντινίδου (λίμπερο), Τότσκα, Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β., Τσικοπούλου, Παπαδοπούλου, Πεχλιβανίδου (λίμπερο), Ματσαρίδου, Γκιαούρη.