Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Mε 14 αθλητές η Mακεδονική Δύναμη στην πρόκριση

Αναχωρεί για την Θεσσαλονίκη η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου της πόλης μας, με 14 αθλητές στην κατηγορία εφήβων – νεανίδων, όπου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo, θα διεξαχθεί η πρόκριση για τους αθλητές της βορείου και κεντρικής Ελλάδος.

Από αυτή την πρόκριση οι 8 αθλητές από κάθε κατηγορία θα πάρουν το εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου και όσοι αναδειχτούν πρωταθλητές, θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα της χώρας μας και θα ταξιδέψουν στο μακρινό Μεξικό, για να αγωνιστούνε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στη χώρα μας θα διεξαχθεί πρωτάθλημα με ηλεκτρονικούς θώρακες, δηλαδή η καταγραφή των πόντων που δίνονται στην περιοχή του θώρακα, καταγράφονται με ηλεκτρονικό σύστημα και όχι με ανθρώπινη παρέμβαση. Εδώ και δύο μήνες όλοι οι αθλητές μας ασκούνται με αυτό το σύστημα μιάς και ο σύλλογος μερίμνησε και έχει στην κατοχή του ηλεκτρονικούς θώρακες. Κι αυτό έγινε φυσικά για να έρθουν οι αθλητές σε επαφή με το νέο σύστημα αλλά και για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στην πρόκριση είναι :

1.    Βογδόπουλος Ευάγγελος
2.    Θεοδωρίδου Έλλη
3.    Καλογιάννης Θωμάς
4.    Κουϊμτσίδης Ιωάννης
5.    Παπαδόπουλος Γεώργιος
6.    Πασχαλίδου Δέσποινα
7.    Πατιάς Γεώργιος
8.    Πράσσος Ευάγγελος
9.    Τεληκωστόγλου Απόστολος
10.  Τελιόπουλος Αστέριος
11.  Τζέλλος Κλεάνθης
12.  Τσιμόπουλος Ιωάννης
13.  Τσιφτσής Γεώργιος
14.  Χασιώτης Θεόδωρος.  

Επίσης στο πρωτάθλημα έχουν κληθεί από την ομοσπονδία οι διαιτητές του συλλόγου Δόδουρας Γεώργιος και Κουτρότσιου Αναστασία.  

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται, στους αθλητές, προπονητές και διαιτητές, καλή επιτυχία.