Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Σταθερά κοντά στη κορυφή ο Εθνικός Βατερού

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ- Α.Ε.Π ΒΑΤΟΛΑΚΟΥ 4-2

Σταθερά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η ομάδα του Βατερού μετά και τη νίκη του επί της Α.Ε.Π. Βατολάκου με 4-2. Έγινε ένα καλό παιχνίδι με τις 2 ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι με ένα γκολ του Νίκου Ζηνόβιου στο 36ο προηγήθηκαν στο σκορ.

Στην επανάληψη η Α.Ε.Π. μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, αλλά ένα λάθος της άμυνας της στο 47ο έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Φαρμάκη. Στο 55ο ήρθε και το τρίτο γκολ με σκόρερ το Ζηνόβιο και όλα φάνηκαν να τελειώνουν. Στη συνέχεια η Α.Ε.Π. έπαιξε επιθετικά, με αποτέλεσμα να σκοράρει δυο φορές με τις αλλαγές του Τσιάρα και Κοτζατίσογλου, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδια. Στο 90ο , ο Μετικάνος με σουτ έκανε το 4-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού στο 94ο ο Καραγιάννης δεν ευστόχησε σε πέναλτι για το Βατόλακο.  
Διαιτητές: Ταταρίδης, Αποστολίδης , Τσιπλάκης , (Σ.Δ. Μακεδονίας). 
Κίτρινες κάρτες: Φαρμάκης, Ιωαννίδης. 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ: Βαρυτιμίδης, Αποστολίδης (63ο Παντελίδης), Φωτιάδης, Σανόγλου, Καλιανίδης (32ο Κιούλτσης), Μετικάνος, Σιμελίδης, Κιβρακίδης, Ζηνόβιος, Νάνος, Φαρμάκης (87ο Σόφογλου). 

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Τσακστάρας, Μαντζώλας, Παπακωνσταντίνου (59ο Τσιάρας), Φαλτάκας, Κυριακίδης, Πουταχίδης (46ο Τζερεμές), Παπανικολάου (60ο Κοτζατίσογλου), Ιωαννίδης, Παπαμιχαήλ, Χαραλαμπίδης, Καραγιάννης.