Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Μόνο το γκόλ έλειπε απο το παιχνίδι, Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ - ΓΑΛΑΤΙΝΗ 0 - 0

Μόνο το γκόλ έλειπε απο το παιχνίδι που κατά τα άλλα ήταν πολύ καλό με πολλές φάσεις κυρίως απο τους γηπεδούχους και με τη φιλοξενούμενη Γαλατινή να αμύνεται μαζικά και να προσπαθεί να χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Η ομάδα του Κρόκου που για δεύτερη κυριακή είχε στον πάγκο ώς υπερεσιακό προπονητή τον Γιάννη Τσομπανίδη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε απο πολύ νωρίς τις διαθέσεις της αφού μόλις στο 2' ύστερα απο φάουλ του Τσιανάκα και κεφαλιά του Τσίγγανα, ο Κοκότας αποκρούει σε κόρνερ. Στο 6' πολύ καλό σούτ του Τσίγγανα λίγο έξω απο το δεξί δοκάρι του Κόκοτα.

Στο 15' σύγχυση στα καρέ της Γαλατινής τέσσερα διαδοχικά σούτ απο τους Κοκκώνα-Νάνο-Τσιανάκα-Τσατσόπουλου και τα τέσσερα βρίσκουν σε σώματα αμυντικών. Στο 38' βαθιά μπάλα του Τσιόρκα άστοχη έξοδος του Κοκότα ο Χατζηρούμπης πλασάρει σε κενή εστία αλλά ο Τσάφης προλαβάνει προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή και διώχνει σωτήρια! Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και πάλι το ίδιο σκηνικό με την κατοχή της μπάλας να είναι σε συντριπτικό ποσοστό υπέρ της ομάδας του Κρόκου χωρίς όμως να το εκμεταλευττεί πετυχαίνοντας κάποιο τέρμα που κατά μεγάλο ποσοστο θα της έδινε και τη νίκη.Στο 53'

σούτ του Μαλούτα που είχε περάσει ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου εξαιρετική επέμβαση του Κόκοτα χαμηλά στη δεξιά γωνία του σε κόρνερ. Στο 66' συνδιασμός Χατζηρούμπη - Μαλούτα ο τελευταίος στρώνει στον Τσίγγανα αλλά το σούτ του νεαρού επιθετικού της Ελίμειας κοντράρει στα σώματα και φεύγει κόρνερ. Στο 68' κάθετη πάσα του Μαλούτα για τον Κοκκώνα που απο πλεονεκτική θέση δεν βρίσκει στόχο. Στο 73' σέντρα του Τσιανάκα κεφαλιά του Χατελάρι άουτ. Στο 86' καλό σούτ του Χατζηρούμπη ο Κοκότας αποκρούει. Στο 88' προσωπική ενέργεια του Κοκκώνα που την κατάλληλη στιγμή στρώνει για τον Μαλούτα αυτός κάνει το σούτ και πάλι ο Κοκότας λέει όχι. Στο 90' αποβλήθηκε ο Ζιώγας με δεύτερη κίτρινη Κάρτα για διαμαρτηρία την πρώτη την είδε στο ίδιο λεπτό για σκληρό φάουλ.

Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ: (Τσομπανίδης Γ.) - Τραπεζανλίδης, Μανώλας (Α), Τσιόρκας, Νάνος, Σιδέρης(46' Μαλούτας), Τσιανάκας, Τσατσόπουλος, Χατζηρούμπης, Κοκκώνας, Χατελάρι, Τσίγγανας.

ΓΑΛΑΤΙΝΗ: (Μαυροδήμος Σ.) - Κοκοτας, Κατσιάς, Γκαραγκούνης, Καρανάσιος, Τσάφης, Ζιώγας, Ηλίας, Λάζης(60' Βερονίκος), Γκαργκάλας(89' Αλεξίου), Παπανώτας, Μανώλης(68' Παπαιωάννου).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καραπορναλίδης, Γεωργιάδης, Κωτούλας.

Ν.Θ. ΚΑΤΣΕΛΑΣ