Αρχική

Dallas Mavericks

Δεν αρκούσε ο LeBron, ήρωας Adebayo, απέφυγαν τα χειρότερα οι Nuggets! (vids)

Los Angeles Lakers-Los Angeles Clippers 115-133

Δύσκολο το έργο των Lakers στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Γεγονός που αποδείχθηκε και στη πράξη καθώς στο ντέρμπι του LA οι Clippers κέρδισαν άνετα των Lakers με ξεκάθαρο επιθετικό πλουράλισμο έχοντας τέσσερις παίκτες πάνω από 20 πόντους. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Paul George με 27 πόντους ενώ από πλευράς ηττημένων δεν αρκούσε ο LeBron ο οποίος σταμάτησε στους 46 πόντους, τις οκτώ ασίστ και τα επτά ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Νίκη για Milwaukee Bucks επί των Mavericks 105-106 χάρη σε καλάθι του Brook Lopez (vid)

Σε χθεσινό συγκλονιστικό παιχνίδι οι Bucks απέδρασαν από το Dallas   105-106χάρη  σε καλάθι του Brook Lopez, σε μια βραδιά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν στον πάγκο αφού αποβλήθηκε με 6 foul.

Οι Bucks (19-6) κέρδισαν τους Mavericks (13-12)  105-106  επιστρέφοντας από το -12 στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα ματς με 10 ισοπαλίες και 10 εναλλαγές στο σκορ. χάρη σε καλάθι του Brook Lopez.   Ο Brook Lopez ήταν αυτός που με καλάθι έπειτα από πανέξυπνο play του Budenholzer διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Luka Doncic  είχε την ευκαιρία να δώσει την νίκη στους Μάβερικς, αλλά αστόχησε σε τρίποντο στο τέλος

H… ανάσα στον Doncic (+vids)

Ο Luka Doncic είναι ένας από τους σούπερ σταρ του ΝΒΑ που έχουν την τύχη να βλέπουν την ομάδα τους να δημιουργεί επ’ ακριβώς τις κατάλληλες συνθήκες για να μεγαλουργήσουν οι ίδιοι ατομικά. Ωστόσο, στην περίπτωση του Σλοβενου πρέπει να μπουν άμεσα στην εξίσωση του εκάστοτε αγώνα και οι “δεύτεροι” προκειμένου πέραν των στατιστικών να γράφει και πολλές νίκες το φαβορί για το φετινό βραβείο του MVP. Και στα τελευταία ματς, ο περίγυρος των Mavs κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει οδηγώντας τον οργανισμό του Τέξας σε ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων εδώ και τέσσερις ημέρες.