Αρχική

ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΨΥΧΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ

 

 

Οι αθλήτριες του τμήματος Νεανίδων του Γ.Σ.Κοζάνης έδωσαν καλό και ωραίο αγώνα απέναντι στον γηπεδούχο Αρχέλαο Κατερίνης μέσα στην έδρα του. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 σετ, η μία με την άλλη πήραν δύναμη και ψυχολογία, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, παίζοντας με καρδιά και ψυχή, ισοφάρισαν το σκορ σε 2-2 σετ, αλλά, ηττήθηκαν τελικά με 3-2 σετ στο τάϊ μπρέϊκ. Τους αξίζουν χίλια μπράβο για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα τους. Εμείς καμαρώνουμε για το πείσμα και το πάθος που έδειξαν τα κορίτσια μας που ήταν και κουρασμένα από τον αγώνα που έδωσαν το Σάββατο. Το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας, δε  χρειάζεται στεναχώρια ούτε άγχος. Εμείς πάντως άσχετα με το αποτέλεσμα στην Κατερίνη είμαστε περήφανοι για τη φουρνιά αυτή.

Βέβαια πρέπει να πούμε ότι η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά δεν είναι αυτή και η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτό το …έργο.

*Διαιτησία: Αναστασίου Μπελογιάννη

*Από τη Διοίκηση στην Κατερίνη ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γ.Ντέρος, ο Ταμίας Π.Μουτσιούνας και η έφορος των Ακαδημιών Νικολέτα Μπούσιου, αλλά ήταν και αρκετοί από τους γονείς των αθλητριών που ακολούθησαν την αποστολή.

*Από την ομάδα μας που αγωνίστηκε στην Κατερίνη απουσίαζαν η Καρυπίδου και η Τότσκα.

*Τα σετ: 25-18,27-25,17-25,15-25,15-11

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Μαυροματίδου, Τσιαούση, Ντέρου, Κυρατζιδου, Τσανακτσή, Παφίλη, Φακίτσα, Δύντσικου, Τσουτζίδου, Παπαζήση, Ζυμάρα, Πάπιστα, Κανίνα