Αρχική

Γ’ ΕΠΣΚ: Πέρασε από τους Πύργους ο Ηρακλής Πτολεμαΐδας (φωτο - βίντεο)

Δόξα Βερμίου Πύργων – Ηρακλής Πτολεμαΐδας  0-1
Σε ένα μέτριο παιχνίδι η ομάδα του Ηρακλή Πτολεμαΐδας πήρε δύσκολα  τους τρεις βαθμούς μέσα στους Πύργους με σκορ  1-0, και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του  δεύτερου  ομίλου  της κατηγορίας.
 Το παιχνίδι είχε, λίγες καλές φάσεις, ένα γκολ  και δυο δοκάρια από πλευράς Πύργων. 


Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν από τον Ηρακλή, στο 3΄ σε άουτ του Βερίκοκου Αν, που πέρασε άουτ.
7΄ η ομάδα του Ηρακλή ανοίγει το σκορ, μετά από ωραία   εκτέλεση φάουλ του Βερίκοκου Αν, που έστειλε την  μπάλα στην γωνία του τερματοφύλακα.
15΄ Ευκαιρία για τους Πύργους με τον Τσαρμανίδη που τσίμπησε  την μπάλα σε σέντρα, που του έγινε, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
29΄νέα ευκαιρία για τους  Πύργους όταν σε εκτέλεση ,φάουλ   του Νεοφυτίδη, απέκρουσε πρώτα ο τερματοφύλακας και μετά το δοκάρι.
Στην συνεχεία σε εκτέλεση του κόρνερ, πηρέ την κεφαλιά  ο Τσαρμανίδης, η μπάλα κατέληξε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι.
55΄ Ευκαιρία για τον Ηρακλή όταν σε φάουλ κοντά   στο κόρνερ, πήρε την κεφαλιά ο Ναθαναηλίδης, μέσα από την μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Ιωαννίδης Ν με επόπτες τους  κ.κ  Κανδιλιώτη, Σιδηρόπουλο
Δόξα Βερμίου Πύργων (Παπαδημητρίου): Ανδρονικίδης, Κανιγαρίδης, XOXHA, Πεσιρίδης, Μπράχος,( 88΄ Παπαχρίστος), Μουμουλίδης, Βαγκόπουλος, HOHXA( 71΄Σακαρίδης), Τσαρμανίδης, Νεοφυτίδης, Ελευθεριάδης.
Ηρακλής Πτολεμαΐδας( Κουλίδης): Παναγιωτίδης(46΄Μανώλας), Σάκος, Ξανθόπουλος, Ρωσσίδης, Πουταχίδης, Ναθαναηλίδης, Μιχαηλίδης, Στάμπας, (46΄Κριτσάνης), Βερύκοκος Γ, Βερύκοκος Αν, Καρκαντώνης( 82΄Διαμαντόπουλος)
Βασίλης Πουλασικίδης