Αρχική

Θύελλα Φιλώτα: O Σίσκος στην προεδρία- Ξεκαθαρίζει για προπονητή

Ανατροπή στη Θύελλα για τον επικεφαλής της διοίκησης, με τον Δ. Αρβανιτάκη να αναλαμβάνει αντιπρόεδρος. Η σύνθεση του νέου δ.σ. και οι σκέψεις για προπονητή.
Μετά την αποχώρηση του προέδρου Κώστα Ηλιάδη, η διοίκηση της νεοφώτιστης Θύελλας Φιλώτα έστειλε το μήνυμα ότι δεν θα μείνει για καιρό... ακυβέρνητη.

Όπερ και εγένετο, αφού ανακοινώθηκε η νέα διοίκηση, που συγκροτήθηκε σε σώμα. Ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, ο χρηματοδότης που εξαρχής έδειχνε φαβορί για την προεδρία, ανέλαβε τελικά το πόστο του αντιπροέδρου, με τον Αλέξανδρο Σίσκο, που είναι ιδιοκτήτης σούπερ μάρκερ και μπαίνει πρώτη φορά στη διοίκηση, να αναλαμβάνει την προεδρία. «Είμαστε μια διοίκηση παρέας. Πολυμετοχική και όλοι κοντά στην ηλικία» σχολιάζουν με νόημα οι άνθρωποι της ομάδας της Φλώρινας.

Αναλυτικά τα αξιώματα:
Πρόεδρος: Αλέξανδρος Σίσκος
Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Αρβανιτάκης
Γραμματέας: Παναγιώτης Αρβανίτης
Ταμίας: Μανόλης Τραγαράκης
Τεχνικός διευθυντής: Τάσος Γκιαουράκης
Γενικοί αρχηγοί: Παύλος Σουκουρεάδης, Απόστολος Βαφειάδης
Μέλη: Γιάννης Ηλιάδης, Τόλης Κανάκης, Βασιλική Τσαχάκη, Κατερίνα Χαρατζή, Χρήστος Μητσάρας, Σάββας Ταφάκης, Δήμος Γεωργούσης, Νίκος Χαριτόπουλος
Ξεκαθαρίζει για προπονητή
Όσο για το θέμα του νέου τεχνικού, ο διάδοχος του Στέλιου Νταμπίζα αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα. Εκτός από τον Βασίλη Παπαδόπουλο (πρώην της Κοζάνης), που παίζει σταθερά και με αξιώσεις, ακούστηκαν τα ονόματα δυο ακόμα υποψηφίων (χωρίς να αποκλείεται κάποια άλλη έκπληξη).
Συγκεκριμένα του Νίκου Παπανώτα, που δούλευε στα Λευκάδια και παλιότερα στη Νίκη Αγκαθιάς, αλλά και του Απόστολου Κωνσταντινίδη, που εργαζόταν στην ΕΠΣ Κοζάνης.