Αρχική

Στους 8 του κυπέλλου ο Μακεδονικός

Με ένα γκολ του Σιδηρόπουλου στο 88ο ο Μακεδονικός Φούφα κέρδισε 3-2 εκτός έδρας την Α.Ε. Κοζάνης και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ..Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες αφού η ζέστη ήταν αποπνικτική έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος.Ο Μακεδονικός προηγήθηκε 3 φορές στο σκορ με τη τελευταία να είναι αυτή που έδωσε και τη νίκη αφού οι γηπεδούχοι 2 φορές είχαν απάντηση.Πιο συγκεκριμένα στο 15ο μακρινό φάουλ του Τοπάλη η μπάλα θα βρει το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μετικάνος με κοντινή κεφαλιά θα κάνει το 0-1.

Η Α.Ε.Κ. απάντησε με τον ίδιο τρόπο αφού στο 28ο ο Καραγεώργος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και ο Μαντζώλας με κεφαλιά θα ισοφαρίσει.Στο 52ο ο Τοπάλης εκτέλεσε κόρνερ ο Χατζηρούμπης θα πάρει τη πρώτη κεφαλιά, ο Καρανάνος προσπάθησε να διώξει αλλά ο Σιδηρόπουλος από κοντά θα κάνει το 1-2.Στο 65ο σουτ του Τοπάλη άουτ όπως και του Ιωαννίδη 5 λεπτά μετά.Στο 75ο σουτ του Σιδηρόπουλου στη γραμμή θα αποκρούσει ο Σαριόγλου και 2 λεπτά μετά ο Κουμπούρας θα εκτελέσει φάουλ και ο Ιωαννίδης με δυνατό πλασέ θα ισοφαρίσει.Και ενώ όλα έδειχναν παράταση στο 88ο ο Τοπάλης θα εκτελέσει φάουλ και ο Σιδηρόπουλος με κεφαλιά θα κάνει το τελικό 2-3.Διαιτητής: Πελετίδης (Τζιουβάρας-Λαμπριανίδης)

Α.Ε. Κοζάνης: Καρανάνος, Μαυρόπουλος (69ο Ιωαννίδης), Κουμπούρας, Μαντζώλας, Τοπαλίδης, Νάννος, Σαριόγλου (88ο Αβραμίδης), Μπαλίτσας, Τσαρτσιταλίδης, Καραγεώργος, Αρνίδης (90ο Καρανάνος).

Μακεδονικός Φούφα: Μπίντσης, Δούφας (82ο Μίμης), Τσακαλίδης, Τσαγκαλίδης (51ο Τζουβάρας), Φωτιάδης, Μετικάνος, Σιδηρόπουλος, Τοπάλης, Κοπατσάρης, Χατζηρούμπης (93ο Πολυχρονίδης), Καραμπατζάκης.

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα