Αρχική

Πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική ημερίδα ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο σύνδεσμος προπονητών Ν. Κοζάνης (φωτο - βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015  στην αίθουσα του «Κοβεντάρειου» (θεωρητικό κομμάτι) και στο γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης (πρακτικό κομμάτι) η επιμορφωτική ημερίδα ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο σύνδεσμος προπονητών Ν. Κοζάνης
Εκτός  των μελών του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου, προπονητών και γυμναστών την ημερίδα παρακολούθησαν  και αρκετοί  ενδιαφερόμενοι που είτε  θέλουν  να ακολουθήσουν μελλοντικά την προπονητική είτε γενικά ενδιαφέρονται  για το ποδόσφαιρο.


 Το πρωί μετά  τις εγγραφές των συνέδρων έγινε η βράβευση στις μαθήτριες - αθλήτριες του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης για την μεγάλη επιτυχία τους.
Να θυμίσουμε πως το 4ο ΓΕΛ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες στο Χάντμπολ.
Μια αναμφισβήτητα μεγάλη επιτυχία και  αξίζουν   πολλά μπράβο οι αθλήτριες  ο  προπονητής τους κ.  Γιώργος Παπαδόπουλος ο Λυκειάρχης κ Γιαννακόπουλος  Μπάμπης αλλά και όλοι  οι  καθηγητές και οι μαθητές του 4ου Λυκείου που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.
Ο κ. Γιαννακόπουλος σε δηλώσεις του  ευχαρίστησε και την περιφέρεια Δυτ, Μακεδονίας για την βοήθεια που τους παρείχε.
Τη βράβευση στις πρωταθλήτριες έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Χρήστος Σάββας
Ακολούθησαν οι εισηγήσεις  του Κασταμονίτη Κώστα Αθλητικού  Ψυχολόγου -Παιδοψυχολόγου. Η ομιλία του κ.  Κασταμονίτη  κυμάνθηκε στο τι  σημαίνει ταλέντο και ποια πρέπει να είναι  τα εργαλεία ενός προπονητή  (νοοτροπία και φιλοσοφία) για να επιτύχει ένας αθλητής. 
 
Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο κ. Γρηγοριάδης Αντώνης (Εργοφυσιολόγος - Γυμναστής) ο οποίος μίλησε για την προετοιμασία των αθλητών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο
Ακολούθησε ο κ. Ιορδανίδης Μιχάλης (Προπονητής προεπιλογών Εθ. Ομάδας Κ15) η εισήγηση του ήταν για το « Πνεύμα της  Εθνικής Ομάδας και το Στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης» και τέλος μίλησε ο κ. Αλεξούδης Βασίλης (Προπονητής Τερματοφυλάκων) με θέμα την προπόνηση των τερματοφυλάκων  και μέσω βίντεο ανέλυσε πως πρέπει να γίνεται η προετοιμασία - προπόνηση των τερματοφυλάκων.
Ακολούθησε «Διαλογική συζήτηση με τους επιμορφούμενους και ανταλλαγή απόψεων με όλους τους εισηγητές». 
  
Την ημερίδα συντόνισε η δημοσιογράφος  Βάσω Ανουλίδου
Στους επιμορφούμενους  δόθηκε βεβαίωση παρακολούθησης της ημερίδας.
Το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης  πραγματοποιήθηκε το πρακτικό μέρος της ημερίδας  από τον κ. Αλεξούδη Βασίλειο  που περιελάμβανε την επίδειξη προπόνησης τερματοφυλάκων με τρεις νεαρούς και ταλαντούχους τερματοφύλακες.

Να σημειώσουμε πως οι τρεις τερματοφύλακες ήταν  ο Μπίντσης Γιάννης και Πειτσίνης Μηνάς από τον Μακεδονικό Φούφα και ο Ιωαννίδης Δημήτρης από τους Πόντιους Βέροιας

Άλμπουμ φωτογραφιών